HC_paladin ala Fraxinus
Moderátor:Dark_Deamon
jmeno: Rimmer
titul: -
level: 23
zamereni: luk/kuse + Holy Fire
pozice: 2. akt normal - dry hills
typ: HC_SP
verze hry: D2LoD 1.12
pravidla: zakazano - jakkoliv editor postav, externi truhla apod, Esc
povoleno - opakovat najezdy na countess a kurast (pouze na Hell), /plx
skilly:
- combat skills - 0
- off aury - might (1) + holy fire (18)
- def aury - resist fire (5) + salvation (0)
vybava:
- helma: Armageddon visor
- torso: sice rare ale znacne s*it, takze...
- zbran: gemmed short bow - 3x chipped emerald
- rukavice: Dire Hand
- botky:Loath Greaves
- prsteny: nestoji za zminku
- amulet: Doom Mark
- charmy: +10 vitality
titul: -
level: 23
zamereni: luk/kuse + Holy Fire
pozice: 2. akt normal - dry hills
typ: HC_SP
verze hry: D2LoD 1.12
pravidla: zakazano - jakkoliv editor postav, externi truhla apod, Esc
povoleno - opakovat najezdy na countess a kurast (pouze na Hell), /plx
skilly:
- combat skills - 0
- off aury - might (1) + holy fire (18)
- def aury - resist fire (5) + salvation (0)
vybava:
- helma: Armageddon visor
- torso: sice rare ale znacne s*it, takze...
- zbran: gemmed short bow - 3x chipped emerald
- rukavice: Dire Hand
- botky:Loath Greaves
- prsteny: nestoji za zminku
- amulet: Doom Mark
- charmy: +10 vitality
Naposledy upravil(a) Vorvy dne 10.06.2010, 17:00 hod., celkem upraveno 3 x.
Kupodivu mě to stále baví..
Re: HC_paladin ala Fraxinus
Akt I
hned jak jsem vylezl, tak jsem nahodil pl8 a slo to jak po masle, chvilku sice trvalo, nez jsem nasel nejaky pouzitelny luk, ale s tim se pocitalo.. asi jedinym vyraznym problemem byla Coldcrow, ostani superunikatni potvory byly v pohode ale nedropli nic cenneho, tu a tam mi padl nejaky rare predmet a vzhledem k tomu, ze to nebylo casto, jsem nasel vyuziti pro vsechno.. prvni kousek, kterej me potesil byl rare amulet od Andy: http://vorvy.rajce.idnes.cz/HC_SP_Rimme ... hot019.jpg
Akt II
zatim se neodehralo nic podstatneho, kostku uz mam, takze jsem si konecne mohl poskladat kameni v truhle, dnes snad pokorim Duriho.. mam z nej trochu hruzu, ale kdyz budu opatrnej tak verim tomu ze to pujde.
poznamka: vybaveni, ktere stoji za zminku bude vzdy umisteno v popisu postavy (staci kliknout na nazev).. co se run tyce, budu sem vyvesovat az ty trochu vzacnejsi a ne El apod, ktery padaj na kazdym kroku..
hned jak jsem vylezl, tak jsem nahodil pl8 a slo to jak po masle, chvilku sice trvalo, nez jsem nasel nejaky pouzitelny luk, ale s tim se pocitalo.. asi jedinym vyraznym problemem byla Coldcrow, ostani superunikatni potvory byly v pohode ale nedropli nic cenneho, tu a tam mi padl nejaky rare predmet a vzhledem k tomu, ze to nebylo casto, jsem nasel vyuziti pro vsechno.. prvni kousek, kterej me potesil byl rare amulet od Andy: http://vorvy.rajce.idnes.cz/HC_SP_Rimme ... hot019.jpg
Akt II
zatim se neodehralo nic podstatneho, kostku uz mam, takze jsem si konecne mohl poskladat kameni v truhle, dnes snad pokorim Duriho.. mam z nej trochu hruzu, ale kdyz budu opatrnej tak verim tomu ze to pujde.
poznamka: vybaveni, ktere stoji za zminku bude vzdy umisteno v popisu postavy (staci kliknout na nazev).. co se run tyce, budu sem vyvesovat az ty trochu vzacnejsi a ne El apod, ktery padaj na kazdym kroku..
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce. Z Duriho mít strach nemusíš. Pokud vydržíš celý akt na players 8, budeš mít takový levl, že si ani neškrtne.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
no, srabacky jsem si to hodil na pl1, skoda, trvalo to asi 12 vterin
..dropl moc pekny rare veci pro merce, pak doplnim jeste sekci kde bude jeho vybava 

tak po dlouhe dobe oznamuji ze tento paladin RIPnul u normal diabla.. chtel jsem to prepsat na toho poisonmancera co jsem hral, ale ten mi chcipnul u nithla na NM.. tim padem myslim ze by tohle tema zaslouzilo delete, protoze tu v podsate neni nic 

tak aktualne:
postavu jedu znova, tentokrate zamerenou na holy freeze a holy shock.. nikoli holy fire a fana jak tomu bylo predtim.. merc je desert s prayerem, coz se zatim jevi jako dobre rozhodnuti, preci jen ten vyssi life regen uz mi usetril mraky lahvicek.. uvidime jak bude upotrebitelnej do budoucna, asi ho pak budu muset vymenit za neco se zvysujicim dmg..
dalsi zmenu kterou jsem se rozhodl ucinit je v pravidlech.. vzhledem k vlastni narocnosti buildu jsem se rozhodl drobne upravit charakter buildu a to doplnenim o moznost vyuzivat throwing weapons na switch (predevsim kvuli blocku a rezistum).. nicmene block nebudu zvysovat holy shieldem a zbrane nelze uzivat jinak nez vrhem.. ve zkratce nesmim investovat do combat skillu, ale jen do aur.. s rezama bude problem, pac v okamziku kdy hodim salvu, jsem totalne bez dmg a nic nezabiju..
budu to sem hazet jen tak strucne, kdyz najdu nejakej dobrej equip a info o prubehu postupu, zatim jsem v I. aktu NM, pl8 jsou celkem slusne hratelny, takze expy rostou rychle..
neodpustim si nerypnout a uvedu take, ze jsem hral na MF jak se tady resilo jinde, padalo to padalo, MF rostlo a rostlo a ted mam cca +150% !!! a pada to jeste vic
.. vycubil jsem si amulet s 31% MF, baal mi hodil tarna se 44%, 50% mi daly sigon botky a nejaky drobny s charmu a ringu a topazu..
postavu jedu znova, tentokrate zamerenou na holy freeze a holy shock.. nikoli holy fire a fana jak tomu bylo predtim.. merc je desert s prayerem, coz se zatim jevi jako dobre rozhodnuti, preci jen ten vyssi life regen uz mi usetril mraky lahvicek.. uvidime jak bude upotrebitelnej do budoucna, asi ho pak budu muset vymenit za neco se zvysujicim dmg..
dalsi zmenu kterou jsem se rozhodl ucinit je v pravidlech.. vzhledem k vlastni narocnosti buildu jsem se rozhodl drobne upravit charakter buildu a to doplnenim o moznost vyuzivat throwing weapons na switch (predevsim kvuli blocku a rezistum).. nicmene block nebudu zvysovat holy shieldem a zbrane nelze uzivat jinak nez vrhem.. ve zkratce nesmim investovat do combat skillu, ale jen do aur.. s rezama bude problem, pac v okamziku kdy hodim salvu, jsem totalne bez dmg a nic nezabiju..
budu to sem hazet jen tak strucne, kdyz najdu nejakej dobrej equip a info o prubehu postupu, zatim jsem v I. aktu NM, pl8 jsou celkem slusne hratelny, takze expy rostou rychle..
neodpustim si nerypnout a uvedu take, ze jsem hral na MF jak se tady resilo jinde, padalo to padalo, MF rostlo a rostlo a ted mam cca +150% !!! a pada to jeste vic

- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
To rád slyším.
Tak hodně štěstí, hraničáři.

...Ancients, go, go go!
dnes lehla countesa, stale se drzim na pl8.. hodila shaelku a unique axe + par rare kousku - za zminku stala asi jen dyka s +1 necro skills.. hlavni problem byl v tom se k ni dostat, jen na ceste k ni to bylo prebossovany a udelal jsem tam lvl a kus coz kdyz jde o 50.lvl asi vypovida o svem..
tesne pred koncem, ktery pro dnesek byl WP outer cloister mi padl crown shield se 4ma dirama a v zakladu s 26 all res. tak nevim, na zadne RW to asi bohuzel nebude/zadne me nenapada.. na to abych tam nacpal 4 perf dia to taky nejni, takze hrozi ze pujde z kola ven (navic to mam jen na switch k throwu - takze ocekavam ze ten shield bude umet vic)
tesne pred koncem, ktery pro dnesek byl WP outer cloister mi padl crown shield se 4ma dirama a v zakladu s 26 all res. tak nevim, na zadne RW to asi bohuzel nebude/zadne me nenapada.. na to abych tam nacpal 4 perf dia to taky nejni, takze hrozi ze pujde z kola ven (navic to mam jen na switch k throwu - takze ocekavam ze ten shield bude umet vic)
Já bych do toho štítu dal spirit....ale ty určitě realmová slova nemůžeš/nesmíš 

FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.

no, chtel bych ale nemuzu.. postava je na 1.13 coz znamena ze plugy se mi tam nechytaj, takze nemam moznost si je zpristupnit..
Hm, tak tohle uz je takovej malej cheat, takze to se mi nechce, alespon pro HC ne - plugy bych jeste bral, hlavne jako rozsirenou skatulu.. ale jestli to zprovoznim, tak pro SC bych to asi aj vyuzil 

Já osobně bych toto jako cheat nebral. Jediný důvod proč single player postavy nemůžou jet realmové RW je ten, že Blizzard chtělo, aby ti, co hrajou na realmu měli něco navíc, nějaké zvýhodnění. A jak vidíš, nic jiného v tom není, jelikož hra samotná to podporuje, akorát na SP je to zrušený...což odstraníš tím návodem na Suewebíku..
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
- Slw
- Minion of Destruction
taky si myslim že je to ok. na singlu normálně skládám rw jak na bn...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak pravidla si nastavuje každej sám,jen mne překvapuje že Vorvy tohle považuje za cheat a plugy jsou pro něj OK...sice mi to hlava nebere,ale nic mi do toho není....btw tady se píše něco o tom že plugy pro 1.13 jsou zde ke stažení 

FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.

no tak ja jeste uvidim, asi to zacnu resit az na to budu mit runy
takze me postrehy z aktu I NM:
Gris byl celkem v pohode a lehnul behem nekolika vterin, drop byl darebnej, hodil magic serpentskin armor a pak samy norm veci, v podstate nic co bych dale mohl pouzit..http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot001.jpg
Zde je jiz zminovany drop od Countesy, ktera taky lehla brzo..http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot004.jpg
Dalsi v rade byl Smith, opet nic cenneho, nasledoval fouldog, ktery jak jsem doufal zachrani situaci, tu nezachranil, pac mi venoval pouze rare amulet (na ktery momentalne cekam, pac stale taham magic s +MF), ktery byl urcen pro light sosu (+2 light skills).. takze zase nic..
no a na samotny zaver Andy, byl to opruz a bylo to hodne dlouhy, merc nevydrzel ani 3s, takze jsem to musel rubat sam, prave tady jsem byl donucen pouzit throw+stit na block, protoze Andy je rychla potvora a lukem jsem ji nestihal.. takze jsem ji pak uzuzlal zblizka: http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot011.jpg - smutne na tom je, ze nic z toho nemuzu pouzit (sigon botky uz mam a mam na nich lepsi def)..
cestou jsem samozrejme potkaval mraky norm unikatu, ale nic z toho nedokazalo nahradit to ultimatne spatny vybaveni co uz mam
mimochodem cely prvni akt odehran na pl8 (dmg to umoznovalo - viz scrn nize), byt to mistama byla fuska a nejednou jsem mel nakrajicku.. (nejkritictejsi okamzik asi byl v katakombach lvl1 kdyz jsem potkal skupinu ghoul lordu, kteri mi znacne a doslova zatopily - vysvetleni viz scrn)..http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot012.jpg

takze me postrehy z aktu I NM:
Gris byl celkem v pohode a lehnul behem nekolika vterin, drop byl darebnej, hodil magic serpentskin armor a pak samy norm veci, v podstate nic co bych dale mohl pouzit..http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot001.jpg
Zde je jiz zminovany drop od Countesy, ktera taky lehla brzo..http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot004.jpg
Dalsi v rade byl Smith, opet nic cenneho, nasledoval fouldog, ktery jak jsem doufal zachrani situaci, tu nezachranil, pac mi venoval pouze rare amulet (na ktery momentalne cekam, pac stale taham magic s +MF), ktery byl urcen pro light sosu (+2 light skills).. takze zase nic..
no a na samotny zaver Andy, byl to opruz a bylo to hodne dlouhy, merc nevydrzel ani 3s, takze jsem to musel rubat sam, prave tady jsem byl donucen pouzit throw+stit na block, protoze Andy je rychla potvora a lukem jsem ji nestihal.. takze jsem ji pak uzuzlal zblizka: http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot011.jpg - smutne na tom je, ze nic z toho nemuzu pouzit (sigon botky uz mam a mam na nich lepsi def)..
cestou jsem samozrejme potkaval mraky norm unikatu, ale nic z toho nedokazalo nahradit to ultimatne spatny vybaveni co uz mam

no vidis, te nove verze jsem si nevsiml, koukal jsem na 9.0..
samozrejme je to jen muj subjektivni pocit, takze je naprosto v poradku ze ti to prijde divne
.. zatimco plugy jsou pro me rozsirenim hry, modifikaci.. tak ta druha varianta byla takova obchazecka stavajiciho nastaveni hry.. no nvm.. to je jedno
samozrejme je to jen muj subjektivni pocit, takze je naprosto v poradku ze ti to prijde divne

Ono právě ty plugy je něco, co v normální hře nejde. To, že si přepíšeš soubor není žádné obcházení - jak jsem vysvětloval, realmové RW nejdou jen a pouze z důvodu, že Blizzard chtěl, aby to realmoví hráči měli nějak zvýhodněné. Toť vše.
Samozřejmě udělej jak uznáš za vhodné, já jen píšu co si o tom myslím
Samozřejmě udělej jak uznáš za vhodné, já jen píšu co si o tom myslím

Naposledy upravil(a) Konig dne 01.11.2010, 16:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Untwinked & 1.13 Only
no uz tam mam ty plugy, takze vyreseno a nemusime se v tom uz hnipat 

Akt II a III
II. akt jsem stale jel na pl8 (krom duriho - coz se ukazalo jako moudre rozhodnuti).. doslo k vymene merce za off deserta, takze dmg se nam opet zvedlo, ted uz mame pres 2k coz na NM neni spatny.. zato drop byl silenej, padalo mraky rare a norm unique, nicmene nic takoveho co by nahradilo me stavajici vybaveni.. dokonce ani drop z duriho: http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot0040.jpg.. nasel jsem si totiz lance jako stvorene pro amn+tir pro merce
III. akt uz se na pl8 hrat nedal, takze jsem ubral na pl5, ne ze by to na pl8 neslo, ale trvalo to moc dlouho a obcas to bylo az zbytecne nebezpecne, takze jsem nechtel riskovat..celkove drop nebyl tak spatny.. padly mi M'avina's Icy Clutch a pak http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot0100.jpg.. plague nevyuziju ale rukavky jsem uschoval na pozdeji, treba se k necemu budou hodit..
uz se tesim na 2 skill pointy od tyraela, holy freeze uz dosahla maxima, takze uz jsem zacal cpat bodiky do holy shocku.. tak abychom meli nove moznosti..dale mi take padlo 4socket brnko a 4socket gothic bow.. takze do brnka pujde CoH (uz mi chybi jen um,ber a ist - LoL) a do luku harmony, to zas tak drahe neni, takze verim tomu ze to brzo nadropuju..
II. akt jsem stale jel na pl8 (krom duriho - coz se ukazalo jako moudre rozhodnuti).. doslo k vymene merce za off deserta, takze dmg se nam opet zvedlo, ted uz mame pres 2k coz na NM neni spatny.. zato drop byl silenej, padalo mraky rare a norm unique, nicmene nic takoveho co by nahradilo me stavajici vybaveni.. dokonce ani drop z duriho: http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot0040.jpg.. nasel jsem si totiz lance jako stvorene pro amn+tir pro merce
III. akt uz se na pl8 hrat nedal, takze jsem ubral na pl5, ne ze by to na pl8 neslo, ale trvalo to moc dlouho a obcas to bylo az zbytecne nebezpecne, takze jsem nechtel riskovat..celkove drop nebyl tak spatny.. padly mi M'avina's Icy Clutch a pak http://vorvy.rajce.idnes.cz/scrn/#Screenshot0100.jpg.. plague nevyuziju ale rukavky jsem uschoval na pozdeji, treba se k necemu budou hodit..
uz se tesim na 2 skill pointy od tyraela, holy freeze uz dosahla maxima, takze uz jsem zacal cpat bodiky do holy shocku.. tak abychom meli nove moznosti..dale mi take padlo 4socket brnko a 4socket gothic bow.. takze do brnka pujde CoH (uz mi chybi jen um,ber a ist - LoL) a do luku harmony, to zas tak drahe neni, takze verim tomu ze to brzo nadropuju..