Maximus(HC nekromant sumoner)

Moderátor:Dark_Deamon

Hlasování: Jaký dezert merc?

Anketa končí za 06.01.2011, 12:24 hod.

Offensive
6
60%
Defensive
4
40%

Celkem hlasů: 10

Radian
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Maximus(HC nekromant sumoner)

Příspěvek od Radian » 03.01.2011, 12:24 hod.

Tak sem taky rozhodl že si udělám HC postavu, je to moje první HC postava tak doufám že si pro mě čert nedojde zas tak rychle. Protože už mě začali zeal paladinové s concetracion barbarama nudit rozhodl sem se pro nekromanta sumonera(první nekro kterého hraju doudám že ho nezmrším), doudám že vás nebudu moc nudit jak postavou tak příběhem a hlavně dropem který je u mě zoufalý (z andariel je mě jednou padli jenom zlatáky a El runa a to sem byl NM).
Jméno postavy Maxitus HC
Pravidla
Players 1-8 povoleno, atma povolena pouze na úschovu zajímavých předmětů (používat budu pouze to co najdu nebo při troše štěstí vygemblím), opakované nájezdy pouze countess a lower kurast, esc zakazán.
Skyly a atributy budu dopnovat postupně na konec každého reportu.

Na závěr bych chtěl požádat o radu jakého dezert merca zvolit až se tam dostanu nemám z nekrem žádné skušenosti(vlastně mám ale bylo to ze hry v 6 lidech takže sem si dovolil tehdy k sumonerovi merca z 3.Aktu a místo mágů sem jel kostěné kopí).
Naposledy upravil(a) Radian dne 04.01.2011, 00:23 hod., celkem upraveno 2 x.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Re: Maximus(HC nekromant sumoner)

Příspěvek od Fraxinus » 03.01.2011, 12:40 hod.

Tak vítej do našeho klubu hardcoristů.
A na normálu určitě ne ofensivního merce, je k ničemu. Defensivní je lepší. Zauvažuj i o combat. Na nightmaru si vyber nějakého jiného, nejlépe ofensivního s aurou might.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 03.01.2011, 13:15 hod.

Tak mám napsaný první kousek ve wordu a vidím že mě to s tama nechce vzít hypertext odkaz na obrázek(text sem viděl v náhledu a stálo to za nic boužel nemám čas takže večer) můžete mě někdo poradit jak sem nějak jednoduše davát obrázky z webových alb picasa aby sem to nemusel přepisovat(to znamená mohl to psát ve wordu a potom sem jenom nakopčit) díkes ted už valim kdyžtak sem dám ten první úryvek večer až bude čas.

Fraximus: Dík za radu vezmu tada asik defenzivního, combat má sice Prayer ale s life tam budu mít lečení koster a golema taky a navíc mrtvola se vždy najde.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.01.2011, 14:39 hod.

hypertextový odkaz se píše takto: [url]www.xxx.cz[/url] nebo takto, pokud chceš, aby to nějak vypadalo: [url=www.xxx.cz]sem napiš text, co se má zobrazit jako odkaz[/url]. Ve wordu to dělám obvykle tak, že ctrl+c, ctrl+v. Ťukat tam formátování ručně by bylo na palici.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 03.01.2011, 16:15 hod.

Ve wordu sem dal vložit hypertextový odkaz dal sem odkaz na obrázek nahraný ve webových albech Picasa a po dopsání sem to sem skoušel mrsknout a v náhledu to bylo bez toho hypertextu. Ve wordu sem dal třeba drop z corpsefire a to corpsefire bylo podtržené mordrým a po klepnutí se mě v opeře otevřel obrázek ale po nahrání sem to zmizlo a jevilo se to jako normální text, no neva mám ted office 2007 a nejsu na ně za tím zvyklí používal sem dlouhou dobu 2000. No neva stejnak to bylo strašně dlouhé tak jak to trochu dohraju někam tak to sezmolím znovu a vrazím to sem. Myslel sem udělat ty obrázky podobným spusobem jako topic Cleric´s Diary (by BliiNky)

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 03.01.2011, 19:18 hod.

Tak a de se na to vybíhám před tábor tuláků a probíhám celý blood moor celkem nic zajímavé na dropu pár šutrů a nějaké to začáteční vybavení, byl sem plný věcí tak sem rozhodl pro návrat do tábora a protože sem byl blízko vchodu do cold plains tak sem chtěl použít port a hle První bosík musel sem zdrhnout trochu si je roztahat a oživit kostry málem se padl ale nakonec se podařilo a zbyl už skoro sám Boss samotný drop nic jen zlato a pár lahví z červeným ale byl sem za něj odměněm 6 lvl tak sem měl golema v cave jako vždy nic moc prsten,prsten corpsefire do pohody drop vypadal sice nadějně nakonec nic moc 1,2
talisman

Pokračoval sem do cold plains jen dobušit lvl (mosel sem jít nakupovat a šel sem si do hali na fotbal) droptalisman2
talisman2
truhla
, potkal sem jen další skupinku s bossem a dostal kýžený lvl boss
drop byl ubohý jen brnění

Tak se přece jenom podařilo nějak rozumně přepsat aby tu šli odkazi na obrázky no nic zajdu na partii šachu do hospy a budu pokračovat v hraní.

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 03.01.2011, 22:50 hod.

Radiane, ve svém "zpravodajství" nepíšeš nic o tom, jestli sis navýšil herní obtížnost (/ players x) ... Pokud tvé nálezy jsou na players 1, je to hezké, pokud je to na players 8, je toho poněkud málo...

Jinak - hodně štěstí s nekro summonerem, jen, jak jsem byl poučen "staršími" - nekro summoner se bojů (není-li to bezpodmínečně nutné) neúčastní, stojí opodál a sesílá kletby. V podstatě se chováš jako Oblivion Knight.
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 03.01.2011, 23:06 hod.

lvl 6 pred corpsefirem odpovida zvysenemu plx, vzhledem k tomu ze nema povolene opakovane najezdy (krom countessy a LK).. tot muj odhad, muzu se plest.. 8-)

jinak hned v prvni lokaci se zadny drop-zazraky nedejou, takze to bych neresil.. ale hned jak si nasbira nejaky ty topazy tak uz to pujde ;)
Kupodivu mě to stále baví..

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 04.01.2011, 00:09 hod.

Tak večerní pokračování probíhám chladivými planinami celkem nic zajímavého než jdu na hřbitov probíhám je celé. Blood raven nedělala problémy dostal sem ji do rožku a byla v háji drop nestál za nic, mauzoleum a krypta z dropem za blood raven nezaostali, nim moc ale alespoň sem tam nabušil nějaké expy, kamenné pole celkem bez problému drop nic moc nějaké šutry pár bezcenných tretek rakhanishu taky moc nepotěšil tak sem šel do podzemní chodby musel sem ji projít celou jak je zvykem a ve druhém patře až na pár zbytečností a expy taky žádný drop, v temném lese sem trpěl nemohl sem najít waypont ani strom. Našel sem to až po projítí celé lokace ale pohl sem trochu s expama takže dobré. Osvobodil sem Caina drop v tristamu nic moc jen noha Griswold mě taky nedal zabrat jen tak tak sem ho stihl vyfotit živého poté sem se rozhodl jít na hraběnku. Černý močál sem prolezl jenom aby sem našel věž a waypoint a pak vlezl do věže v patrech sem potkal nějaké skupinky s bosem ale vše v pohodě, Countess taky bez problémů drop výjimečně nestál za nic ale za moc taky ne dostal sem Tir runu.

To by dneska stačilo na závěr se přiznám že asi ve 3 patře věže když sem dělal screenshot tak se mě při odchodu a zpětném návratu z malovaní podařilo debilovi >:'( ukončit hru takže sem musel jít jak blb znovu :OXO ,a že za výbavu na lukařku sem neutratil ještě ani zadák počkám až na dezert merca :) .
Staty: LVL 16 Sila-33(34), Obratnost 30(31), Vitalita 50 život 167,Energie 42(45) mana 99
Skilly:
Vyvolání kostry 6(7), Mistrovství vyv.koster-5(7), Hliněný golem-1, Mistrovství golemů-0(3)
Vyvolání kosterného mága-3, Posílení škod- 1
To co je v závorkách je po nasazení výbavy.
Na závěr obrázky:
blood raven, její drop,mauzoleum,první větší bitva,countess,její drop
Zbytek tam najdete přímo ve webových albech picasa dávát to sem všechno nebudu.
A odpověd na otázku ano hraju na players 8 a vím že mám sesílat kletby a stát opodál, do pranice nabíhám pouze když si moji svěřenci nevšímají šamanu a stojím na jednom místě dlouho.
Měl sem aj pár horkých okamžiku ale nestíhal sem je vyfotit a většinou byli způsobeny z neopatrnosti a zbrklosti kostry mají ve zvyku stát zhruba kilometr za mnou.
Pokračování asi až ve čtvrtek to budu mět víc času.

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 04.01.2011, 06:03 hod.

doufam ze narust energy mas z itemu a ne z investovanejch bodu :OXO

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 04.01.2011, 08:21 hod.

42(45) ... 42 základ, 45 s itemy = z itemů má jen 3..
takže trošku mrhání body, ale svět se nezboří i když je to HC... ze začátku je s manou problém...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 04.01.2011, 08:24 hod.

:shock: Proboha, když děláš screen nepoužívej malování ani nic jiného, hraješ HC!!! Jen zmáčkni "PrtScr" a hraj dál,obrázek se ti uloží do adresáře s hrou a po dohrání si s ním dělej co chceš.

Jinak je tedy vidět že se summonem moc zkušeností opravdu nemáš....
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 04.01.2011, 08:43 hod.

Bemik: no vidis, odpoved na mou otazku jsem dostal jeste pred jejim polozenim, diky, nevsiml jsem si toho..

kazdopadne to na veci nic nememni, ale jestli jsem si spravne vsiml, tak hraje 1.13 takze pak muze vyuzit respec a prerozdelit si stat-pointy.. vedu bych z toho nedelal, ale neni to zrovna dobre..

zkusenosti ziska jedine hranim a to on prave dela, takze mu drzme palce ;)

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 04.01.2011, 09:38 hod.

Dík za rady uvidíme jak se to vyvine pravdou ale je že mám 4 kostry,golema, a 3 mágy takže když mě to pokape tak musím vychlastat aspon 2 lahvičky many než obnovím armádu ale časem možná ten respec použiju. Do energie sem ale neměl v plánu dát víc bodů než aby sem tam měl 45 základ.
Jo a to s těma screenshotama sem to nevěděl tak dík ale stáhl sem si na to večer program a vyzkoušel ho na jiné postavě tak se ještě uvidí.

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 05.01.2011, 19:15 hod.

Takže trochu popojedeme. Zapínám players 8 vyvolávám golema a de se do černého močálu odtud probíhám do Cave tu prochazím celou i s druhým patrem drop nic moc. Vbíhám na tamojskou vysočinu procházím celou i s oběma patry šachy bez problému ve druhém patře mě sice trošku pozlobily tady omlouvám se za to že je to vyfoceno pozdě ale nebyl čas po jejich zabití sem o kousek dál našel experience shrine. Klášterní brána ani kasárny nic moc nepřinesli kovář bez problému aj bez dropu, ,imbue celkem dobré. Žalář sem taky proběhl bez problému drop nic moc, katedrála a její obyvatelé si moc neškrtly a v katakombách taky žádné větší obtíže a díky zvýšené koncentraci bossů s miniony sem nabušil taky nový lvl.
1,2,3
A andariel mě sice zabila všechny moje služebníky ale bylo tam dost mrtvol takže sem si armádu oživil bez problému a její konec byl neodvratitelný Andariel,Andariel drop který nebyl výjimečně k pláči. Zbytek screenshotu je v galerii tak se můžete když-tak podívat. Konec prvního aktu po pokecu s NPC hlavně obchodníky sem zaběhl za Warrivem sel přešel do druhého aktu.
AKT II.
Hned po příchodu do Lut Goleinu jdu a Atmě pro quest nakupuji brnění,helmu a zbraň pro žoldáka a u Greize kupuji nového konkrétně Obraného nahodím na něj výbavu a de se do stok první a druhé patro bez problému dosáhl sem nového lvl a de se do třetího hned na začátku sem potkal Radamenta,jeho drop >:o mě celkem překvapil dal mě celkem dobré brnění pro žoldáka. Po splnění questu sem si zašel zagemblit bohužel mě nepadlo nic dobrého jen tyto rukavice a boty jinak zbytek šunt nad šunt ale hlavně že sem blbec progemblil 200000 goldů :OXO :OXO .
Tak a to je dneska asi už vše, pokračování až budu mět opět čas.

Současný stav LVL 21
Síla-37(37), Obratnost34(34),Vitalita64(64) život 206, Energie-45(45) mana 125
Posílení škod,oslabení,železná pana a děs po bodu pasivně nic
Mistrovství koster-6(9), Vyvolání kostry-6(8),Hliněný golem-1(1),Kosterný mág-3(3), Mistrovství golemů-0(3)
Zuby-1(1), Výbuch mrtvoly-1(1), Kostěné brnění-0(2)

Hodnoty v závorkách jsou uváděny s vybavením. Hodnota bez závorky znamená fyzicky investované.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 06.01.2011, 08:47 hod.

Když to čtu, tak mě chytaj takový nervy, že bych ti to nejraději smazal...ty být velmi dobrý češtin, co?

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 06.01.2011, 09:47 hod.

Dobrý češtin mít hlavně Word 2007 nevíte jak vypnout automatické opravy celkem mě lezou na nervi :( . Ale já vědět že češtin mět taky :) .

Konig
Gorebelly

Příspěvek od Konig » 06.01.2011, 12:40 hod.

Já to spíše vidím tak, že automatické opravy jsou dobré, ale takovým extrémům, jaké předvádíš ty...těm jednoduše nestačí. :roll:
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

Radian
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radian » 06.01.2011, 19:09 hod.

Tak a je tu další pokračovaní mého nekromancera. Ve městě nastavuji players 8 a vycházím před brány, golem a žoldák se postarají o mrtvoly na vyvolání koster a s kostrami a kostěnými mágy už se de o poznání líp. Probíhám celou první lokaci, dokud nenacházím kamennou hrobku v té se nenarazil na žádné závažné problémy a dokonce mě z jedné potvory padl setový prsten,prstena zubatá helma, ve vyprahlých výšinách se mě dokonce podařilo dropnout si celkem dobrý nekro štít,
setové rukavice,1, v síních mrtvých už to bylo bez problémů, drop nestál ani za screenshoot a jediné co sem tam získal byla kostka a expy. V dalekých oazách nic co by stálo za řeč pouze hromady nepřátel, expy, nějaké zlato a kamínky. Zato doupě písečných červů utrpení samo golem nic nezabije a kostry s žoldákem stáli vždy za mnou, drop z královny nic pro mě drop, ztracené město mě opět troche potěšilo dropem 1a starobilé tunyly taky,prsten, v chrámu útočných zmijí nacházím několik žlutých itemů 1,2,3,runy,1ID,2ID,3ID.
V tajemné svatyni nacházím opět nějaké runy a palici (která se mě ani mercovi nehodí no po skončení ji hodím do postavi na úschovu věcí).paliceID, Ve svatzni sem celkem pohl s expama protože najít tu správnou stranu na kterou se dat mě trvalo dost dlouho až ta 4 nakonec byla ta zprávná sumoner mě sice umrazil kostry a magy ale žoldák už si s ním poradil. V rokli mágů sem nenarazil na žádný odpor který by stál za to tak sem se zrovna vrhl do Tal Rashovi hrobky prošel sem ji skoro celou abych dobušil lv a hned potom si otevřel dveře k Durielovi. Ten byl docela tvrdý oříšek po zabití koster a mágu už nevšímal ničeho jiného než mě tak jsem musel jak tele běhat kolem dokola a házet na něj sešlost a čekat až ho žoldák a golem udolají, proto s tama mám jen jeden screenshot a to s dropem,1,2,3,4.
Tak a to je dneska už vše po návratu do města, prodání věcí sem odplul do 3.Aktu.

Na konec ještě staty a skilly: LVL 27
Sila-44(45), Obratnost-40,Vitalita-81 život-262, Energie-45 mana-140,
Zuby-1,Výbuch mrtvoly-1,Kostěné brnění-0(2),
Vyvolání kostry-9,Mistrovství koster-6(8),Hliněný golem-1,Mistrovství golemů-1(5),Kosterný mág-3(6),Ochrana vyvolaných-1
Posílení škod-1, oslabení,děs-1, sešlost-1,železná pana-1.
Hodnoty bez závorky sou fyzicky dané body, hodnoty v závorkách udávají bonusy z výbavy.

Na závěr ještě jedna otázka nebylo by lepší mít radši místo hliněného golema třeba železného z nějaké zbraně s velkým poškozením hliněný skoro nic nezabije a moc toho nevydrží :dead: nebo možnost číslo 2 která mě napadla :idea: krvavý golem ten se aspoň léčí, co vy na to?

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.01.2011, 19:59 hod.

Dej ještě šanci hliněnému. Zpomaluje útokem nepřátele a u Diabla ti to zachrání krk.
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“