Thresh Socket runy
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Thresh Socket runy
Díkec. Je fakt, že co asi 1 měsíc chodím Threshe, tak jsem na něm nebo v jeho blízkem okolí nalezl OHM, LO a JAH. Jen pro pořádek...hraju 1.13
Je fakt že sem za 6 let hraní skoro každej den nenalezl ani jednu Ohm, Lo nebo Jah
poznámka... 1.10 

"Do what you fear and the death of fear is certain."
Tak jsem tu zase s dalším trošku větším reportem. Neměl jsem sice kliku na runy jako někdo tady
a i celkově mi popadalo málo věcí, ale jak uvidíte, tak to nebylo zase tak zlé.
(300 runů):
Unikátní věci (jen exceptional a elite):
The Oculus
Shadow Dancer:

Heaven's Light (nedaleko od perfect
):

Setové věci (jen ty "lepší"):
IK helma
IK palice 2x
Nejvyšší runa:
SHAEL
a jedna slušná rare ama tiara:

(300 runů):
Unikátní věci (jen exceptional a elite):
The Oculus
Shadow Dancer:

Heaven's Light (nedaleko od perfect

Setové věci (jen ty "lepší"):
IK helma
IK palice 2x
Nejvyšší runa:
SHAEL
a jedna slušná rare ama tiara:

D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might

- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:Venom#21979
Heavens Light, krása, tiež pekná vecička, gratulujem...ak teda využiješ...
A za tú Tiaru by som vraždil ! 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Prej "neměl štěstí na runy jak tady někdo"
Kdo ví, kdy zase něco padne.Ta Tiára je vážně pěkná. Já teď běhám po světě Diabla skoro s kompletním M'avina's setem, krom brnění. Pomocnice RW Faith a to je fofr killování.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době opět u Diabla a zase tento expert...
http://img5.rajce.idnes.cz/d0506/3/3798 ... oscope.jpg
http://img5.rajce.idnes.cz/d0506/3/3798 ... oscope.jpg
http://img135.imageshack.us/i/screenshot003hb.jpg
Nic moc... já vím, ale to mi padlo na Normal obtížbosti
Nic moc... já vím, ale to mi padlo na Normal obtížbosti

asi bych měl začít hrát tu 1.13..pač jak se tak dívám na ty vaše dropy co tam padaj tak se mě chce brečet..:o(
welwet : zrovna já mám 1.10 dyštak 

Teď se opřu do Treshe
asi 5 minut sem si měnil mapy až sem našel jednu, kterou mi určitě každej treshhunter závidí 
http://img268.imageshack.us/i/screenshot001em.jpg/

http://img268.imageshack.us/i/screenshot001em.jpg/
Dobře ty
Fakt pěkná mapka. Tak nezapomeň jet jen na /p1, nepodcenit ho a pokud ti trvá hrozně dlouho ho zabít, když je Physical Immune, tak to radši restartni (jestli si dobře pamatuju, tak není nějak moc často Physical Immune). Určitě identifikuj i zajímavé rare typy itemů (jako třeba Berserker Axe..) Good luck !

zajímavý rare si identifikuju
před nedávnem sem měl 1h elite paličku s 315% ED... ias ... a 2 pala skills
PI vynechávám... nechci se s tím pižlat ani s decre na mercově reaperce...
mám 5k life a nějalou DR... all rez 75 ... díky CB 65% padne tresh i každej jinej boss během 5ti vteřin...
jeden run mi zabere míň jak pindl...
zítra mám dopoledne čas a pokud přítelkyně odejde dřív, tak i večer... takže bych chtěl dát 500 runů, pokud to dám... jestli to nebude problém, zkusím i víc (mf... asi 200-300% ... werewolf k takovýmu jednoboss runu potřebuje prakticky jen zbraň s CB a jinak nic... takže windhammer + MF výbava)

PI vynechávám... nechci se s tím pižlat ani s decre na mercově reaperce...

jeden run mi zabere míň jak pindl...
zítra mám dopoledne čas a pokud přítelkyně odejde dřív, tak i večer... takže bych chtěl dát 500 runů, pokud to dám... jestli to nebude problém, zkusím i víc (mf... asi 200-300% ... werewolf k takovýmu jednoboss runu potřebuje prakticky jen zbraň s CB a jinak nic... takže windhammer + MF výbava)
Naposledy upravil(a) Bemik dne 27.01.2011, 21:13 hod., celkem upraveno 1 x.
To zní dobře...tak snad bude čím se chlubit pak (alespoň nějaký hodně dobrý rare)

Před spaním sem si dal přesně 100 runů ...
MF kolem 300, pl1 ... jeden run trvá asi 15-20 vteřin ... necelá třičtvrtěhodinka hraní,pokud sem dobře sledoval čas...
výsledek ? 2 normal uniqe (axe, broadaxe)
2 exc uniqe (nějaký darts a blade barrier)
elite uniqe... 0
Nevvyýší a jediná runa Tir :-O
a z rare za zmínku stojí snad jen mancatcher s 298%ED a rare ring s 9 all rez, 90ar a 38 life
Nějak sem ztratil víru, u měfa bych za tolik runů měl už aspoň 30-40 unikátů a z toho aspoň 10 elite... vím ale že tohle je o něčem jiným než mef, a tak budu zkoušet dále, tahle třičtvrtěhodina bylo jen zahřívací kolo...
MF kolem 300, pl1 ... jeden run trvá asi 15-20 vteřin ... necelá třičtvrtěhodinka hraní,pokud sem dobře sledoval čas...
výsledek ? 2 normal uniqe (axe, broadaxe)
2 exc uniqe (nějaký darts a blade barrier)
elite uniqe... 0
Nevvyýší a jediná runa Tir :-O
a z rare za zmínku stojí snad jen mancatcher s 298%ED a rare ring s 9 all rez, 90ar a 38 life
Nějak sem ztratil víru, u měfa bych za tolik runů měl už aspoň 30-40 unikátů a z toho aspoň 10 elite... vím ale že tohle je o něčem jiným než mef, a tak budu zkoušet dále, tahle třičtvrtěhodina bylo jen zahřívací kolo...
poznámka: unique blade barrier je elite item
Ztracených 45 minut nebolí jako když si dáš 30 4minutových Baalrunů (/p3) a nepadne NIC kloudného (a že se mi to neděje výjimečně..)
Víru neztrácej, Thresh je (stejně jako Pindle) o trpělivosti a práci. Z Mepha to sice padá jako ozdoby ze stromečku, ale z unikátů kromě Stormlashe (a možná Azurewrathu) nic opravdu vzácného a pořádného nedropuje. Sám vím jaká to je po Mephovi studená sprcha jít na Threshe, co se počtu unikátů a set itemů týče, ale když po hodinách práce pak člověk vymlátí z Threshe něco jako Windforce (o kterém si člověk běhající Mepha může leda tak nechat zdát), tak to je zadostiučinění více než dostatečné
...opravdu vzácné kvalitní věci prostě nejdou najít rychle (pak bysme si jich ani nevážili). "Trpělivost růže přináší" prostě platí i v Diablu 
Ztracených 45 minut nebolí jako když si dáš 30 4minutových Baalrunů (/p3) a nepadne NIC kloudného (a že se mi to neděje výjimečně..)
Víru neztrácej, Thresh je (stejně jako Pindle) o trpělivosti a práci. Z Mepha to sice padá jako ozdoby ze stromečku, ale z unikátů kromě Stormlashe (a možná Azurewrathu) nic opravdu vzácného a pořádného nedropuje. Sám vím jaká to je po Mephovi studená sprcha jít na Threshe, co se počtu unikátů a set itemů týče, ale když po hodinách práce pak člověk vymlátí z Threshe něco jako Windforce (o kterém si člověk běhající Mepha může leda tak nechat zdát), tak to je zadostiučinění více než dostatečné

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Thresh je opravdu o trpělivosti a nepadá to z něj na požádání. Měl jsem třeba den, kdy jsem na něj běhal tak 5 hodin v kuse a nedal mi lautr nic. Další den, jsem z něj dostal půlku M'avina's setu a runy jako 2x Lo a Ohm. Asi poslední vzáčnější kousek byl pak unique amulet Mara's Kaleidoscope. Můj MF je tuším něco kolem 280%
Podle mě se i hodně vyplatí běhat jeho blízké okolí. Já tam třeba mám permanentně 2-4 bosse a z těch už jsem taky vydoloval habakuk věcí. Asi best stále bude Jah runa z truhly.
Podle mě se i hodně vyplatí běhat jeho blízké okolí. Já tam třeba mám permanentně 2-4 bosse a z těch už jsem taky vydoloval habakuk věcí. Asi best stále bude Jah runa z truhly.