tak ani dnes neuslysite konec tehle pohadky..
- prvni dnesni zastavkou byl
Smith, boj to byl rychlej, az moc rychlej.. kdyz jsem odchazel, mel jsem cca 650 HP, jeho hity hodne bolely, nastesti ale jeho vic
- dalsi na programu byla jedna chlipna pani, bohuzel jsem nestihl udelat scrn, protoze byla protivna, otravna a hlavne se ji SM v mem podani asi dost libilo a tak si dala na cas.. tady mate alespon jeji
drop, ktery byt je pro mne useless, opravdu potesil.. merc to chudak jednou neprezil, protoze kdyz jsem k ni sel, byl jsem donucen proste vlitnout az k ni aniz bych si mohl vytahat ostatni monstra do predsine.. donutil me tenhle
previt, kteryho jsem nebyl schopnej sundat (merc mel pouze fire a phys dmg).. nastesti to nakonec dobre dopadlo a jdeme do aktu II.
- spectry na kazdem kroku me celkem zdrzovaly, takze jsem byl donucen pro merce sehnat novou zbran, tu poskytl DD a ja ji doplnil o RW rift. sice merc nedava zadny ultra pecky, ale zase si poradim vicemene se vsim.. Radament a podobna havet ani nestala za scrn a tak se posuneme az do mist, kde jsem dle nekterych z vas nemel predvest zadnej valnej vykon.. reknu jen tohle:
Epic Fail Lyone

.. maggot lair hotov asi behem 15 minut

.. zadny potize nedelal ani
Summoner, kdyby merc nebyl idiot a nezasekl se v kazde zatacce, bylo by to jeste snazsi
- co opravdu nesnasim je tomb pred Durielem, tam je to kvuli Guardianum otravny az to boli.. TENTOKRAT poprve za ty leta co hraju Dia, jsem mel stesti na umisteni oltare a nemusel jsem to prolejzat uplne cely.. Stacilo par krucku a bylo to tam

.. oltar hlidala banda ozivovacu s bossem, tak jsem se s nima vyporadal a bez nejakyho zdrzovani a zastavovani se ve meste jsem rovnou vlitnul na
Duriela (
drop), ten byl tvrdej asi jako vanilkovej pudink, zmohl se jen na zabiti carrion wine, ktera mi tu stejne byla k nicemu

.. z dropu jsem bral jen coronu a ta byla +2 ama skills
- dmg, ktere cela moje banda poskytuje: merc - 225 phys, 160–250 Magic Dmg, 60–180 Fire Dmg + tu a tam FO, medved <1k.. podtrzeno secteno je jasny kolik prace misto mne odvadeji monstra samotna

..