Ironman
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Vovry: Tak zatím to je celkem pohodička. Až půjde trošku do tuhýho (pokud brzo někde neripnu), tak bych napsal co a jak. Jen si už teď říkám, jak to ošéfuju s Light+Fire Immune, protože Shadow Master to asi těžko rozseká a mě by se nechtělo nic obcházet. No uvidíme...
Re: Ironman
tak me to vzdycky taky lakalo, jen jsem na to asi moc velky maslo.. no uvidime.. dnes, mozna zitra snad dofrcim tu sosu a pak bych to neceho takovyho asi taky sel..
.. ale zas me nenapada za koho bych hral 

Kupodivu mě to stále baví..
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na nějaký videa na youtube a narazil jsem na Sumon Necra + Amplify/Lower Resist což se zdálo jako maximální výhra. Dále by to asi šlo za Sosu a element Druida. Nevím, jak si to DD představuje s tou Amou. To jakože to za něj šecko odpíchá Valkyrie? 
Jen by se měl člověk připravit na potíže typu: 1 řada v pásku, Amplify, zmražení, žádný % run/walk (pokud pominu Assu s BoS), žádný resisty apod. Je toho fakt moc nebo spíš všechno

Jen by se měl člověk připravit na potíže typu: 1 řada v pásku, Amplify, zmražení, žádný % run/walk (pokud pominu Assu s BoS), žádný resisty apod. Je toho fakt moc nebo spíš všechno

- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Za jistých podmínek by to možná šlo i s paladinem - FoHerem, nebo fistTesladinem.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale na Hell je každej čtvrtej imuní na blesky a co pak? Myslím, že za Paladina by to bylo největší maso. Navíc by byl úplně sám. Je fajn mít před sebou aspoň někoho, protože pokud nejseš Asska (BoS) a nemáš nikho před sebou, tak tě doběhne a rozseká každej druhej + když tě nedej bože ještě zmrazí.
Nevím no...já bych si to za Paladina nelajzl.
Nevím no...já bych si to za Paladina nelajzl.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Catacombs lvl 2 - Nightmare
http://dark-deamon.rajce.idnes.cz/Others/#Naked1.jpg
Vypadá to, že se začíná blískat na horší zítřky. Asi 3 vteřiny po tomto vyfocení zemřel SM, Spider si to namířil ke mě a já tak elegantně proběhl a utekl kolem zdi, až mi zbylo 13 životů. Pěkný číslo
http://dark-deamon.rajce.idnes.cz/Others/#Naked1.jpg
Vypadá to, že se začíná blískat na horší zítřky. Asi 3 vteřiny po tomto vyfocení zemřel SM, Spider si to namířil ke mě a já tak elegantně proběhl a utekl kolem zdi, až mi zbylo 13 životů. Pěkný číslo

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže...Diablo na NM padl. Jelikož zatím jako primární kouzlo používám Lightning Sentry, tak první větší zrada na mě čekala v Plains of Despair a to s monstrem Burning Soul a hned o patro níž s dalším Lightning Immune - Afflicted. První hrozby jsem ale díky Cloak of Shadows + Death Sentry + Shadow Master odvrátil celkem v klidu. Jen už to ale nebyla taková pohodička s life, které hlavně díky Soulům šly rychle ke dnu.
Bonus pro mě: Ještě jsem nepotkal potvoru Light+Fire Immune
Jen na okraj: V Hellforge padla KO.
Pár prozatimních statů:
Level: 59
Life: 881
Mana: 243
Resist all: -30
Lightning Sentry Damage: 1-577
Bonus pro mě: Ještě jsem nepotkal potvoru Light+Fire Immune
Jen na okraj: V Hellforge padla KO.
Pár prozatimních statů:
Level: 59
Life: 881
Mana: 243
Resist all: -30
Lightning Sentry Damage: 1-577
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
hami: Tady je něco málo, co jsem sem napsal odhledně mé Naked hry.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl by někdo zkusit HC Naked? Nejlépe ještě dnes večer? Třeba ve 2 nebo 3 lidech...co?