BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: BARDROP - The NoAH Selffound Barbarian

Příspěvek od DrSma » 31.08.2013, 15:01 hod.

Nene, je to fofr, mám pocit, že ti ani nebudu stačit :P :wave:

EDIT: načla se nová stránka a tohle mě zajímá, tak se ptám ještě jednou, pro jistotu:
Hoši, kdo to víte, kolik stojí aktuálně komplet koupit Marquese Emerald?...jako za keš?..(je jedno jestli RMAH, nebo přes koupený goldy..)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 31.08.2013, 15:05 hod., celkem upraveno 1 x.

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 31.08.2013, 15:04 hod.

to se neboj, za chvilku mi začne škola :ble: takže moc času na hraní mi nezbyde :(
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 00:14 hod.

1st MP10 Bardrop´s Run :twisted:

Nevim, co mi ruplo v kouli, asi bylo pozdě :green: , nastavil jsem MP8 a šel kosit do lesíka. Mimo Agony jsem nečekaně vymlátil důležitý místa ACT1 a to bez jediného RIPu :wave: Tak jsem zkusil MP10. Světe div se, padl lesík, padly Misery, pak už jsem skoro spal, tak v závěru jednou padnul i Bardrop. Přesto za dva kratší runy MP8 a MP10 považuju jednu rakev za úspěch. Nevyhnul jsem se jediné elitě ani klíčníkovi :twisted:
A tady pár záběrů na závěr ;)

1st MP10 PACK kill - RETURNED ARCHER Electrified Vortex Fast Vampiric - http://www.jpeg.cz/images/2013/09/01/f21R.jpg
1st MP10 KEY - jako bonus Lege Mojo - http://www.jpeg.cz/images/2013/09/01/80OCu.jpg

Dva sloupy a explodující klíčník, to je prostě nádhera :love: :)

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 01.09.2013, 07:29 hod.

Moc pěkně ;)

btw. U toho screenu to vypadá, že sloup světla nevychází z klíče, ale z rare Skartaran Axe :D :lol:
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 01.09.2013, 09:41 hod.

gratuluju, taky bych se jednou chtěl podívat na vyšší MP, ten 2 akt MP0 už mě moc nebaví :roll:
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 14:00 hod.

Díky, chlapci ;) :wave:

Na hraní to moc není, ale jednou za čas pro tu prču na chvíli.. :D ..jsem to prostě zkusil no..Každopádně i z toho je jasný důležitý závěr. Bardrop už má dostatek defense i na MP10. Problém je DPS. Pokud zachovám aktuální balanc, je cíl do budoucna už jen jeden. Navýšit poškození (edit: jsem opravdu skromnej, já vím :lol: )...(poškození mimo jiné ještě posílí LS a dřív mrtvá potvora míň ublíží, že :wave: )

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 20:28 hod.

Díky Darkness jsem důkladně znovu prověřil vliv Armor na postavě. Výsledek je ohromující. Usadil jsem se na MP8 jako prd a dokonce to i padá (potvory), protože si můžu dovolit víc rubat a míň prchat :evil: :twisted:

Mám míň LS (3%) a přesto stabilnější baňku (nově 8,2k Armor). Nově jedu MP8. To se nám to pěkně vyvíjí :love: ...NoAH Selffound :green:

Legendy skoro úplně přestaly padat (575% MF :D ) a nic. Za level a půl asi tři šméčka brimy :green: Takže očekávám, že to brzo zase spustí a to pak budou žně :lol: 8-)

EDIT: Bardrop mě fakt těší. Hlavně v defense. To je maso,..vydrží jak mula :shock:

DrSma
Na-Krul

Re: BARDROP - The Solo Selffound Barbarian

Příspěvek od DrSma » 05.09.2013, 06:25 hod.

Včera jsem jezdil MP8 ACT2. Mám na to sice trochu míň resistů, ale i tak mě naštvala ta jedna zubatá :( Constructi ve Vaultu. Byla to fakt blbá kombinace (určitě extra health, shielding, fast - už tohle je pro 150k DPS super - k tomu arcane, něco po zemi..)

Když se mi to stane, tak si vždycky říkám, že na HC nejsem ještě připravenej :roll: ...ale to asi nebudu nikdy, že?...to by byli všichni na živu, že? :green:

No, každopádně to byla víc moje chyba, než gearu. Ten tak nějak stačil. Padly během asi 40 min. dva brimy a jedny pěkný Strongarmy pro inteligenty. (doplním, včera už jsem to nestihnul) Těch Immortal cviček se snad nikdy nedočkám :cry: :D

Celkově ale MP8 dobrý i v ACT2. V ACT3 taky, krom Ledovejch plání a draků s kozlama vrhačema a želvama. Tam je to na MP8 zatím moc :green:

V nejbližší době naostří sekery HC GURU :twisted: Mám tak nějak chuť si zariskovat :D . WulFe,..tady to pořád psát nemůžu ;) ;) :lol:

EDIT 6.9.: malinko teď lajdám Bardropa. S novou sekcí se schumelilo dost věcí a třetí den už tak pracuju na nové postavě. GURU je moje první HC postava. Jak jinak, než barbarian (koho by to zajímalo, mám ho na EU). Doufám, že se dočkám 60 hned s prvním paňákem. Tak mi držte palce :D ..

EDIT 8.9.: Paragon 85. Potěšil, ale jinak je zde opět fáze zvaná legendární krize :lol: Nic nepadá. Čekám opět na další zlom 8-)
EDIT 9.9.: Dneska velmi zajímavý den. Několik výrazných dropů :love: Nemám čas je doplnit, takže to udělám zítra ;) (Novou Immortalku hučku už má Bardrop na hlavě ;) )

Krom toho jsem cvičně vyrubal Lesík a Misery MP10. Žádná smrt. Tohle a Weeping už rozumně ustojím. A to jsem potkal dva packy elite bejků a ani o arcane nebyla nouze a taky klíčník v poho dole (z minule jsem vyladil taktiku). Vstříc Paragonu 90 se teď vydávám na MP8 někdy MP7. Tady už prakticky neumírám. Jediný, kde by to bylo asi krutý je ACT4 (a asi taky pláně v ACT3). Tam ale nefarmím, protože se mi ACT4 nelíbí, takže ani nemám žádnou motivaci tam šmatlat..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.09.2013, 15:56 hod.

Bardropův kuriózní DROP!

http://www.jpeg.cz/images/2013/09/10/eKVQ.jpg

Co dodat? (dovolil jsem si malou montáž ;) ) :green: Snad jen, že včera jsem měl z pěti padlých Lege čtyři setovky. :)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 10.09.2013, 17:05 hod.

hustý, gratuluju k nádhernýmu dropu
já chci 2 kusy Natálky... :wave:
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.09.2013, 17:21 hod.

Dikes :green:

Ty rukavky jsou mi na prd, kdyby to byly botky, tak si asi cvrknu radostí :green: Ale drop to byl vypečenej :)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 10.09.2013, 17:29 hod.

botky víš kdy dostaneš, nic na tom nezměníš, je mi to líto...
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.09.2013, 18:52 hod.

..ty hade :green:

EDIT: Bardrop stále sílí! :love: ...dneska jsem hrál jen chvíli a přesto budou zajímavý novinky ;)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 10.09.2013, 19:32 hod.

je mi to fakt líto, ale nejde to změnit, a ty to moc dobře víš...
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.09.2013, 20:13 hod.

To je jak z telenovely.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.09.2013, 20:24 hod.

..jojo, Lemur projevil smysl pro drama.. :lol:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.09.2013, 22:19 hod.

Padly mi pěkný FireWalkery s vysokou AR. Tak jsem dělal experimenty s botama. Bude to možná stará písnička, ale po dlouhý době jsem vytáhnul Zunimassa botky a nestačil jsem se divit. Sice 0,5% defense dolů papírově, ale +7k life udělalo svý. EHP šlo z 859k na 931k a k tomu cca 2k DPS. DPS navíc se zdála zanedbatelná, ale co se nestalo? Bůh ví, jak se ten Poison damage vlastně projevuje početně, protože ve hře to udělalo strašně moc. Hlavně na Cleave se to parádně ukázalo. Na MP7 s Rupture skosím desítky potvor jedinou ranou, když se dobře trfím :shock: :twisted: (edit: mám na to takovej styl)

No a za zmíňku stojí i pěknej Lamentation. Tolik zelených čísel už jsem dlouho neviděl 8-) (i když je mi na nic, potěší to oko. do útoku mám WH a do obrany IK opasek). Dneska to padalo jak blbý, do čeho jsem praštil, vypadla lege :lol: (vše doplněno do záznamů)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 11.09.2013, 06:20 hod., celkem upraveno 2 x.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 10.09.2013, 22:27 hod.

myslíš tydle jo? http://www.jpeg.cz/images/2013/09/10/Xge2n.jpg první set na HC a hned pro wulfa :{
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 10.09.2013, 22:30 hod.

Ne, Zunimassky

tydle http://www.jpeg.cz/images/2013/07/08/mPg5l.jpg

EDIT: ale ty IK křusky cos dropl sháním od prvního IK set dílu.. :cry: (s botkama to mám složitý,..možná zkusím nakombinovat Ice Climbery, co mám na SOLARovi..)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 11.09.2013, 09:04 hod.

neboj, však oni ti dropnou, ale až trošku pozdějc
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“