Potrebuji Radu

Moderátor:Dark_Deamon

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Potrebuji Radu

Příspěvek od Javurek » 07.06.2011, 19:32 hod.

Tak on ale dělá první char na hc pravděpodobně, takže s tou javou bude hledání horší ze začátku, na to je dobré mít rozjetou ještě sorc.

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 08.06.2011, 02:18 hod.

ahoj tak jsem rozjel svuj prvni HC a sel jsem do trapasin light zatim mam hotovy 1.akt.
Obrázek
Achievements: 7400 (92%)

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 08.06.2011, 09:26 hod.

DeathHero píše:ahoj tak jsem rozjel svuj prvni HC a sel jsem do trapasin light zatim mam hotovy 1.akt.
ode mne bys dostal také doporučení na trapku. já ji jedu s prayer mercem (člověk se pak nemusí ani starat o health potiony ;) ) jinak fire blast maxuju, ta ohnivá škoda je znát + navíc se FB nezapočítává do položených pastí (nakladeš 5 pastí a ještě smažíš bonusově ohněm). gl :wave:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

huibik
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Huibik#2776

Příspěvek od huibik » 10.06.2011, 09:15 hod.

ja by som volil podla nalady, v pohode si rozbehni paralelne aj necrosummonera aj javu. budes vediet, kde ta co caka a mozes si potom vybrat, ci mas chut hrat aktivne(java), alebo pasivne(trapka, summoner). niektori soskari by sli rovno na sosu, ale ta mi chcipala na sc, cize ju by som na hc ja netahal. baba pala a druid tiez nie su moje silne stranky.

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“