HC Ozaru wind druid
Moderátor:Dark_Deamon
Rest in peace... uctít jeho památku můžeš nejlíp pomstou
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC Ozaru wind druid
No a pak že to nepudeDeathHero píše:jasny ted jsem na bnetu uz mam za sebou prvni act snad se dostanu az nakonec

- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
rip warrior. fetishi sou prevíti. pokud mě pamět neklame jejich dmd při smrti je jako corpse - půl phys/půl fire. taky je možné, že ti sejmuli oaka a tys byl následujících pár ms jen na 1,1 k life - mi se to stalo hodněkrát. human dudu je pak snadný terč
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Pamet Ti slouzi dobre, je to napul fyzicka, napul ohniva skoda...Hlavni problem je ta fyzicka, protoze pokud je postava ampla, tak to vetsinou znamena smrtak, obzvlast pokud se jednalo o Bosse/ Championa...Bossove muzou pridat i nejakou dalsi hnusnou abilitu, Championi maji o dost vic zivotu, coz je zakladem tak vysoke skody...
Jinak si z toho nic nedelej, takovych 1hit KO jeste bude, jak psala Eli, je pravda, ze tyhle opravdu nastvou, protoze clovek v podstate neudela nic spatne, a stejne neni sance to prezit...No nic, hodne stesti s dalsim charem
Jinak si z toho nic nedelej, takovych 1hit KO jeste bude, jak psala Eli, je pravda, ze tyhle opravdu nastvou, protoze clovek v podstate neudela nic spatne, a stejne neni sance to prezit...No nic, hodne stesti s dalsim charem