Poradna
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
ty jo s tou pasivkou ted budeš regenerovat při 60K HP 2400 life per second k tomu nějaký life on hit a regen + convert a jsi pomalu nesmrtelnej 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: Poradna
ty 4pct. naštěstí zrušili ... to už byl celkem úlet. Ale zase si nevšimli těch ujetejch procent na Firebatech pro WD, který hoděj i přes wallery. Takže budem asi chvíli OP než to nerfnou.
- dawemorraless
- Na-Krul
jj už to čtu...místo toho to ted bude mít celá parta v coopu btw upc sux napsal bych ty nejhorší slova na jejich adresu 2x se blýskne a zahřmí a jsou výpadky netu wtf já chci hráááááát 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Takže asi následovně...
Bez buffu mám 100k damage, jedna pasivka 120k, když harverstnu 5mobů a 5globů (rychlodoplňovač života a many) tak jsme na 230k. V praxi to vypadá tak, že jenom soulharvest critne za 600k+, jedna bomba je tak za 450k (+má plošňák) a acid cloud jsou 500k+ plošně 24y. Kdybych neměl psy na life link, tak můžu dát voodoo s 30pct. damage
Zaplať bůh, že nejsou vidět čísla za firebaty, protože tím jsem sesmahnul elitu za vteřinu (tam to tiká snad 500k za 0,25s)
Nemám ani pickup ani manaregen...
A to sem si naivně myslel jakou jsem dal s barbarem ránu při instanity a jsem děsně OP - 700k jsem viděl jednou
Když se rozběhnu se spirit walkem po weeping hollow a fields of misery (btw nesmrtelnost na 3s s cooldownem za 15s) na mp1, jsem doslova vraždící mašina a bez valoru mám 10M expů ani nevim.
Takže..
1. Kdo je tu sakra OP char ? (promíjím barbarům WW build)
2. Lidi, proč to kua hrajete s aukcí ?
Bez buffu mám 100k damage, jedna pasivka 120k, když harverstnu 5mobů a 5globů (rychlodoplňovač života a many) tak jsme na 230k. V praxi to vypadá tak, že jenom soulharvest critne za 600k+, jedna bomba je tak za 450k (+má plošňák) a acid cloud jsou 500k+ plošně 24y. Kdybych neměl psy na life link, tak můžu dát voodoo s 30pct. damage
Zaplať bůh, že nejsou vidět čísla za firebaty, protože tím jsem sesmahnul elitu za vteřinu (tam to tiká snad 500k za 0,25s)
Nemám ani pickup ani manaregen...
A to sem si naivně myslel jakou jsem dal s barbarem ránu při instanity a jsem děsně OP - 700k jsem viděl jednou
Když se rozběhnu se spirit walkem po weeping hollow a fields of misery (btw nesmrtelnost na 3s s cooldownem za 15s) na mp1, jsem doslova vraždící mašina a bez valoru mám 10M expů ani nevim.
Takže..
1. Kdo je tu sakra OP char ? (promíjím barbarům WW build)
2. Lidi, proč to kua hrajete s aukcí ?
- dawemorraless
- Na-Krul
wulf já wdčku nerozumim ale asi ho zkusim
jinak sem se párkrát protočil s dh a na jedno rozjetí strafe se dá vymlátit celý weaping hollow 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe: no to je na tom to vtipný... já ho hraju asi tejden a půl, takže mu v podstatě taky nerozumim
ale ty meelee to maj na rozjezd krutě těžký nebo jsem asi lama ... tohle to je samej plošňák, mám kouzla, který můžu házet přes zdi a když se rozběhnu s nesmrtelností, tak si přidám 130pct. damage jak prd ? Mám z toho šílenej pocit
Kde jsem s tim barbarem udělal chybu ? 
(jasně že to myslím maličko v nadsázce, barb má svoje přednosti)

(jasně že to myslím maličko v nadsázce, barb má svoje přednosti)
Bohužel musím souhlasit,..barbové jsou šmudlinky
...ale já prostě mít rád velké bicepsy

edit: nezdá se vám to Inferno zase nějaký lehčí??...já si nemůžu pomoct, ale mě přijde, že jo,..už včera v ACT3, dneska jsem zapl D3 až večer a nechtěl jsem umřít v ACT3, tak jsem se ještě k tomu vrátil do ACT1 a všichni tam padaj jen z mýho dechu
...
Zvykám si na Leap a až to budu mít v ruce, určitě budu pokoušet MP1
..

edit: nezdá se vám to Inferno zase nějaký lehčí??...já si nemůžu pomoct, ale mě přijde, že jo,..už včera v ACT3, dneska jsem zapl D3 až večer a nechtěl jsem umřít v ACT3, tak jsem se ještě k tomu vrátil do ACT1 a všichni tam padaj jen z mýho dechu

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
dawe: ono ta pasivka léčí jen 2%, takže jsem někde na těch 1200 regen/sec, ale je to fajn, když nemám kde vzít jiný čerpání life,..nejsem tolik závislej na LoH,...což se hodí,..
(bez tý pasivky to byla jedna velká bída, takhle to jde)..

A taky jsem prošel pár lokací, včetně Fields of misery a jestli je tohle větší hustota mobů, tak já jsem asi slepej,...běhám tam sám jako kůl v plotě
..

ta hustota funguje až od mp1 vejš 
ale pro tebe asi jen ty weeping hollow, páč na fieldech ti budou děsně nakládat stromy

ale pro tebe asi jen ty weeping hollow, páč na fieldech ti budou děsně nakládat stromy
Jo aha,..od MP1,..každopádně na Leap si zvykám a stromy jsou celkem v poho (teda jestli jich tam teď nechodí po pěti
)...zejtra u toho můžu celkem sedět, takže si snad přestanu plíst tlačítka a vrhnu se na dřevorubání
..
EDIT: SUPER! Tak jsem neodolal a zaplul na MP1 ACT1 a otestoval Forsaken. Šlo to parádně a těch potvůrek
Dodělal jsem si paragon 19 a zítra to vidím na opatrný test dalších lokací a min. na kulaťoučkou paragon 20
..

EDIT: SUPER! Tak jsem neodolal a zaplul na MP1 ACT1 a otestoval Forsaken. Šlo to parádně a těch potvůrek

Dropla mi WD lego kudla. Takže šla na brimstone a jestli jsem říkal, že první vit amulet není ani pro Followera, tak ten druhej je dvakrát horší

pánové, nevíte, kde se vypínaj ty coop hlášky o napadéní elity, goblinů atd?..nechce se mi to hledat, mám na social vyplý prakticky všechno a tohle mi tam pořád straší,..

pánové, nevíte, kde se vypínaj ty coop hlášky o napadéní elity, goblinů atd?..nechce se mi to hledat, mám na social vyplý prakticky všechno a tohle mi tam pořád straší,..
TO JE FANTASIE!
MP1 Fields of Misery dávám akorát
...i stromy, ale těch mobů!...to je paráda. Tohle je bouchnout flašku,..konečně bude zábava ve všech aktech
...chvílema je to fakt masíčko
Hraju cca hoďku a mám plánek na marq emerald
....to abych fest přitlačil se sběrem matroše

Co mě opravdu opravdu štve, že mám stále nejdražší předměty zbraně,...a je to dost risk
...

Hraju cca hoďku a mám plánek na marq emerald

Co mě opravdu opravdu štve, že mám stále nejdražší předměty zbraně,...a je to dost risk

Dávám to
Právě padnul klíčník ACT1 a byl společně s žábama, který měly arcane. K tomu jailoval klíčník a ustál jsem to. Navíc další legenda 2h kladívko
edit: k opravdu parádní hře na MP1/ACT1 bych potřeboval přidat cca 10k dps abych mohl změnit pokřik na Into the Fray. Jinak Leap mi poprvé jistojistě zachránil krk
(bohužel se mi ale vrací starej zlozvyk a používám ho čímdál častěji jako útočnej skill
,,to se mi jednou vymstí
) Nechci se unáhlit, ale silně zvažuju změnu Leap runy na stunovací,..

Právě padnul klíčník ACT1 a byl společně s žábama, který měly arcane. K tomu jailoval klíčník a ustál jsem to. Navíc další legenda 2h kladívko

edit: k opravdu parádní hře na MP1/ACT1 bych potřeboval přidat cca 10k dps abych mohl změnit pokřik na Into the Fray. Jinak Leap mi poprvé jistojistě zachránil krk

wulf: Amulet of STRENGTH
...padl v Halls of Agony,..
edit: a z Wardena amu of int
..

edit: a z Wardena amu of int

čeče jak vypnout ty hlášky, že tě někdo "engaged", tak to opravdu nevim, ale dá se s tim žít 
Jinak velká gratulka k plánku... určitě to byl podvod
měla ti padnout INT a DEX asi po 6tý a až pak máš nárok
Je super, že ustojíš fieldy, protože tam to expuje až neskutečně. Já tam udělám paragon asi za hodinu. Valor naberu "v agónii"
případně se proběhnu katedrálou a šup mezi tisíce mobů. Kéž bych byl tak schopnej a ustál ubery alespoň na mp3, páč se začínaj množit klíče.
Tak ještě jednou gratz a pozor na frozen+jail+2x strom pod nohama

Jinak velká gratulka k plánku... určitě to byl podvod

Tak ještě jednou gratz a pozor na frozen+jail+2x strom pod nohama

Já HF ring zatím nechci vůbec pokoušet. Zatím expy celkem lezou (i když teda ne paragon za hodinu,..spíš za tři
)..a klíčky mi nepadaj. Zatím mám jeden z MP0, což není úplně dobrej základ pro HF ring
....
Ale časem na to asi dojde, ale stejně ho, jako vždy, nakonec asi bude nosit Follower,..
edit: teď zrovna silně zvažuju, jestli ustojím Butchera
....ale asi se na něj zatím vykašlu,..přijít o sekáček, tak si nadělám zbytečný problémy,..
edit2: jsem to risknul a ustojím i Butchera. Bál jsem se hlavně podlah, ale nemám nejhorší resisty, tak to celkem šlo. Neříkám, že to byla brnkačka, ale zase jsem ani jednou nešel do červena
..Myslím, že když si dám bacha, můžu běhat MP1/ACT1 kdekoliv
..

Ale časem na to asi dojde, ale stejně ho, jako vždy, nakonec asi bude nosit Follower,..
edit: teď zrovna silně zvažuju, jestli ustojím Butchera

edit2: jsem to risknul a ustojím i Butchera. Bál jsem se hlavně podlah, ale nemám nejhorší resisty, tak to celkem šlo. Neříkám, že to byla brnkačka, ale zase jsem ani jednou nešel do červena

Ty klíčky to chce stejně až tak mp3 a i když to dáš, tak orgány budou stejně na mrtě dlouho a obávám se že bych ubery stejnak nedal 
Butcher mi přišel se stunem na barbarovi celkem v klídku, ale s WD byl celkem ošklivej na vyšší MP. Musím ho nutit aby si zaměřil na followery.
Jinak ty ranged chary maj fakt výhodu na solo. Já dybych nešudlal dlouho elity, tak jedu MP5 s touhle damage relativně ok, jinak MP3 už pohoda.
Ale nějak zvýšili výskyt reflektu a ten mi teda krutě nandává. Sem "bez" amroru
Co bych dal za war cry impunity ! 

Butcher mi přišel se stunem na barbarovi celkem v klídku, ale s WD byl celkem ošklivej na vyšší MP. Musím ho nutit aby si zaměřil na followery.
Jinak ty ranged chary maj fakt výhodu na solo. Já dybych nešudlal dlouho elity, tak jedu MP5 s touhle damage relativně ok, jinak MP3 už pohoda.
Ale nějak zvýšili výskyt reflektu a ten mi teda krutě nandává. Sem "bez" amroru

Nevim, co ty, ale já nic
Impunity pojedu až na vyšších MP, takže za hoodně dlouho. A možná ani to ne, protože jedinej slušnej fury generátor je Into the Fray a myslím, že bez něj se nepůjde obejít.
U Butchera jsem se bál hlavně podlahy, jinak je to slabčák
Taky jsem přešel na poslední stunovací runu Leapu. Já bez stunu nemůžu žít
Trošku mi trvá vyvinout si build
, ale už je to jen ladění. Poslední otázka, kterou mám v hlavě, je, jestli po přechodu na Into the Fray nezměnit berka na Chaosáka,...ale to má nejmíň 10k DPS čas 
PS: reflect s mým poměrem DPS/armor ani nepoznám
..

U Butchera jsem se bál hlavně podlahy, jinak je to slabčák

Trošku mi trvá vyvinout si build

PS: reflect s mým poměrem DPS/armor ani nepoznám

Tak to já reflect poznám rychle :-D když tam vletí 700k crit tak jsou kolem mě hodně velký červený číslíčka
Jinak já jsem generoval fury primary útokem, páč jedinej fury žrout byl rend. A vono když cleavneš 4moby tak to lítá, ale chaosák jedině s into the fray a nějakej spamovací skill, ať se jí rychle můžeš zbavovat, jinak se to přestane počítat do chaosu. Blbý je, že tím se suneš do "standardních" buildů typu WW, HoTA, Weapon throw apod.

Jinak já jsem generoval fury primary útokem, páč jedinej fury žrout byl rend. A vono když cleavneš 4moby tak to lítá, ale chaosák jedině s into the fray a nějakej spamovací skill, ať se jí rychle můžeš zbavovat, jinak se to přestane počítat do chaosu. Blbý je, že tím se suneš do "standardních" buildů typu WW, HoTA, Weapon throw apod.