Jakou Postavu

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
MolloCr0
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Jakou Postavu

Příspěvek od MolloCr0 » 17.01.2014, 22:02 hod.

Caute, po dlouhé době se mi zachtělo zahrát diablo II .Mohli by jste mi poradit co za postavu.Pro mě je tohle her vždycky problém :roll: tak se omlouvám že tim spamuju forum ale nedokážu si pomoct.Mám rád postavy který se hrajou svižně a rychle dávám přednost melee ale ranged se taky nebránim.Mohli by jste mi tu napsat dle mého stručného popisu co za postavu a build byl bych za to vděčný ;) .
PS: Assku bych asi ani nezminoval

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Re: Jakou Postavu

Příspěvek od ZOMB » 17.01.2014, 22:31 hod.

Ahoj

Tak dobře, assassinka ne...
Asi nechceš kouzla, takže odpadají Sorceress a Necromancer...
Když chceš radši melee, tak asi vynechat i Amazonku...
Takže zbývají Druid (medvědodlak x vlkodlak), Paladin (zealer, avenger...) a Barbar (whirlwind, frenzy...)

...to v případě, že chceš mlátičku ;)
Každá postava je něčím specifická a je jen na tobě, co si vybereš...
Např. Barbar je asi nejodolnější, Paladin dokáže nabrat slušnou defense a block (se štítem), Druid má kolem sebe zase zvířata a bludičky, které mu pomáhají...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.01.2014, 22:44 hod.

Stěžejní informace by i byla, jestli chceš hrát SC nebo HC.

MolloCr0
Quill Rat

Příspěvek od MolloCr0 » 17.01.2014, 23:43 hod.

Tak nejspíš se asi rozhodnu pro Druida Werewolf.Doufám že to nebude bezduché klikání jednoho skillu dokola a dokola a nějak se sním vyřádím :) .
Jinak budu zatím hrát určitě SC s modem Avalon .
Díky.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 18.01.2014, 17:59 hod.

jestli hraješ mod avalon, je tvůj původní dotaz víceméně bezpředmětný. Ten mod totiž hru úplně totálně předimenzovává do jiného rozměru.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 19.01.2014, 01:22 hod.

jinak odpověď na to, jestli je werewolf jen bezduchý klikání a opakování jednoho skillu je velice snadná...každej build můžeš hrát tím že spamuješ main skill a tím to končí. Stejný build ale můžeš hrát i mnohem zábavnější formou. Konkrétně werewolfa můžeš jet nudně, tzn na pravý myšítko si dáš fury, držíš myš a mlátíš vše co potkáš. Nebo jde hrát zábavněji, tzn že útoky kombinuješ s Feral rage, který ti dává FRW+life leach, do toho můžeš kombinovat summony podle potřeby atd. Je jen na tobě kolik skillů budeš chtít využívat.

Třeba Assa je toho krásný příklad. Třeba trapasinka je dá jet jen pomocí jednoho main skillu, a to Lighting sentry. Spamuješ LS, imune sundá merc nebo je oběhneš a ty nic víc neřešíš. jen jednou za čas přecastíš BoS nebo fade. Nebo ve stejným buildu můžeš používat navíc Cloak of Shadow, Mind Blast, ojediněle i Psych Hammer, kombinovat pasti s Death sentry, do toho na bosy používat kopy a na pohyb Dragon Flight a najednou nepoužíváš jeden skill ale dalších třeba 5 aktivních skillů...stejný je to u všech dalších postav...;-)

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 12.02.2014, 23:23 hod.

Attia: Tjn. ale třeba u zealota by se 5 aktivních skillů hledalo těžko
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 12.02.2014, 23:33 hod.

@ hami: tak to taky nesouhlasím...když jedu zealota, jezdím ho jako kombinaci tesladina+fana zealota...maxnu si holy shock+light rezist, fana+sacrifice (dmg do zealu). Tzn že na hellu využívám jako main skill zeal+holy shock. Na light imune přepínám na zeal+fana. Do toho jednou za čas přecástím HS a k tomu na bosy a silnější monstra smite+fana. Na běh používám vigor nebo charge nebo obojí, na léčení zase jednobodovej redemtion. Když jsem na realmu, počítej do toho i jednobodovou conviction. Hned máš xy aktivních skillů.
zeal, smite, charge a do toho střídáš holy shock, fana, redemtion, vigor, convu...

stejně tak ho můžeš hrát tak že celou hru jedeš jen zeal+fana a k tomu HS...u barbara je to stejný,,,spousta lidí vidí barbara jak tupou mlátičku co drží pravý tlačítko s frenzy nebo všechno projíždí bezmyšlenkovitě WWčkem...ale pokud chceš můžeš to kombinovat s pokřikama a hned ti naskočí další minimálně 3 aktivní skilly k tomu co už používáš...

samozřejmě jsou buildy kde není potřeba používat víc skillů, ale u každý postavy a u každýho buildu můžeš využívat další skilly který ti udělaj hru zábavnější, nebo naopak používat jen 2 skilly přes celou hru...je to jen na tobě a proto mě hraní D2 tak moc baví...podle nálady měníš i styl hry a počet aktivních skillů...

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“