Tak ako uz nazov temy naznacuje vyhovuje vam diablo ? ste skor spokojny alebo tak ako ja v latencii a cakate kazdu novu zmenu upravu a hlavne neaky novy obsah. Datadisk je potvrdeny ale ak to bude ako pri vyvoju diabla tak sa mi moc nechce cakat 5 rokov

Podme si to trosku rospisat co nam vadi co by sme chceli mozno ked spravime neaku kontruktivnu temu mohli by sme to posunut na to co si o tom myslia modraci.
Takze zacnem ja :
Vadi mi to o com je diablo seria zabijanie monstier a nasledny loot ktory je alfa omega, padaju biele veci naco ? v dII si snich mohol ocarovat u kovaca odmenu za Q, v DIII su zbytocne skor prekazajuce.
Modre veci uplne zbytocne.
Zlte 99% je odpad ale aspon mozes predat nicit na craft ktory je momentalne tiez o nicom.
Cierne soketovana v DII runove slova sa hantili v DIII zasa zabytocne.
Legendarky je ich tak zalostne malo akoze som si myslel ze budu vecsia fantazia a bude viac moznosti a hlavne som cakal ze cas od casu pridaju neaku tu legendarku s Diabla sveta maju bohate lore a nic. Kazdy hra na jednu top helmu ramena. atd
Setovky jeden set pre charakter plus kombinacacia ineho setu.
Dalej by som bol rad keby bolo viac epickych vzhladov end game veci.
A keby sa dalo niekde vypnut zobrazovanie bieleho modreho a soketovych veci dropu. lebo ja viac menej travim 1/10 hrania vyhadzovania bordela na zem. Ked chce blizz tak nech im najde vyuzitie alebo nech nam da moznost si to zakazat.
No ked nato tak pozeram vadi mi hlavne to o com ma byt diablo

Takze zaverom mozno by fakt nebolo odveci nieco spisat a dotazat sa priamo blizadru ci nas nechaju u chudobe alebo spravia tu epicku legendarnu hru co sa chvastali x rokov.
ps: k banerom sa vobec ani nevyjadrujem ked to prezentovali na blizzcone tak vyzerali epicky rozne trofeje si tam manik volil tuna je to vsetko o znaku na vlajke farbe a hotovo ziadna kreativita pri podstavci epicke vlajky proste je to take nemasne neslane. Prvotne to vyzeralo super.