Nepíšu to sem, abych někomu ušetřil pár desítek tisíc goldů, ale jen pro zajímavost. Občas mě prostě chování aukce udivuje. Všiml jsem si toho v souvislosti s tím, že některé vystavené itemy nejsou v aukci vidět a jiní hráči doporučují itemy trochu poškodit. Pokud je ale hodím do aukce, tak se zase opraví, ale vidět jsou
Oprava itemů zdarma
-
Kaplan007
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Kaplan007#1270
Oprava itemů zdarma
Pokud poškozené předměty vystavíte v aukci, opraví se
(mám vyzkoušeno jen v RMAH)
Nepíšu to sem, abych někomu ušetřil pár desítek tisíc goldů, ale jen pro zajímavost. Občas mě prostě chování aukce udivuje. Všiml jsem si toho v souvislosti s tím, že některé vystavené itemy nejsou v aukci vidět a jiní hráči doporučují itemy trochu poškodit. Pokud je ale hodím do aukce, tak se zase opraví, ale vidět jsou
-
Tatotakto
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Tatotakto#2253
Re: Oprava itemů zdarma
Ono stacilo precitat info k patchu 1.0.2b zo 7.juna 2012.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.