Nova classa: Krava
Nova classa: Krava
Co si o tom myslite?
ci len dobre urobene video?? Ale novu classu by som prijal
Re: Nova classa: Krava
je to vystřižené z jiného videa kde autor ukazuje jak vypadá crusader/ka přímo ve hře a tu krávu tam dal na konec prý jen na pobavení .)
- Deef
- Gorebelly
- BattleTag: Deef#2671
- Kontaktovat uživatele:
Nenahneval by som sa keby to bol Cow King
Ten buz*o secret level si fakt mohli odpustit...
-
Majky_majk
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: MightyMike#2828
Já bych jí bral jako followera... mohla by mít dobré hlášky :-).
v tu kravu by te mel obacs promenit jeden prsten bude to jeho vlastnost a jeste te by te mel promenit v treasure goblina
-
firdecek
- The Butcher
- BattleTag: Firius#2998
Hoši, označte takový topic jako SPOILER. Já třeba nepotřebuju vědět, že v novém datadisku něco takového bude - pač se chci nechat překvapit... OK? 
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
To mi chceš říct, že jsi se udržel bez informací i tehda, když vycházelo Diablo 3 ? 

-
firdecek
- The Butcher
- BattleTag: Firius#2998
Jo, snažil jsem se o to. Cca dva týdny před vydáním jsem nechodil na fóra ani nečetl nic oficiálního pro jistotu. A až jsem to poprvé dohrál a nasál příběh, tak pak jsem koukal, co se děje
takže smrt caina a přeměna Liah v Diabla pro mě byla překvapením..až zpětně jsem zjistil, že datamineři to věděli dlouho předtím a jsem rád, že jsem si nenechal zkazit překvapení 
Bohužel tady byl datamining opravdu hodně rychlej, ale na spoilery z principu vůbec nekoukám a snažím se jim vyhýbat co to jde
Bohužel tady byl datamining opravdu hodně rychlej, ale na spoilery z principu vůbec nekoukám a snažím se jim vyhýbat co to jde
Taky neřeším moc věcí dopředu. Udělal jsem to úplně stejně. A teď se nehrabu ani v příchodu datadisku. Bohužel už je mi známo fungování Para 2.0. (což je pro mě jako hráče postupného progressu hotová trgédie) Takže víc věcí se skoro bojím zjišťovat

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
krásný vemeno, už jen podojit :-)