Vozi
2x Frost Nova, 1 ground stomp - řekl bych klíčové skilly, které vyřeší největší problémy. Frost nova má u mě snížený coldown na 9 s, ground stomp má 12. Pokud by to parta castila s citem a postupně, dalo by se to používat pořád. To zpomalování si nevypsal všechno - barbar má ještě weapon throw s runou odrazu (60% zpomalení). Troufám si říci, že se k partě dostane jen velmi málo nepřátel, kteří by nepocítily některý efekt zpomalení. Mě se to opravdu nezdá málo. Chápu trochu tvoje obavy s glass cannonu, ale jak jsem psal již dříve -10% armoru a resistů není podstatný, když budeš mít Energy armor (+65% armoru) a ještě dostaneš podporu od barbara 20% k armoru a 50% k rezistům. Zatímco 15 % k veškerému útoku wiz je velmi podstatný, protože wiz má velmi mocné plošné útoky a každý procento bude klíčové, proto jsem také zvolil jako podporu barbaru s jeho bojovými pokřiky nebo ofenzivní runu do slow time. Svalně si zkuste u mých postav sečíst bonusy k útoku s pasivek, skupinové bonusy a bonusy z aktivních skillů a jejich run a dostanete ohromný útok, díky kterému, pokud budete mít dobré zbraně (myslím tím především zbraně na léčení z útoku), nemusí být dohrání inferna nesmysl.
WD - tady jsem se vyjádříl nepřesně. Myslel jsem tím, že nemá nic dostatečně silného na jednoho nepřítele, plošný skilly má zhruba stejně efektivní jako wiz, ovšem mým názorem je, že wiz je má lepší (cometa, desintegrate). Jenže ve skupině je nutné mít někoho, kdo by dokázal rychle a efektivně zlikvidovat největší hrozby pro partu a to je pro mě DH. WD rozhodně není špatná postava, ale jeho zaměření je trochu někde jinde.
kulisekcz
Postavit wiz jako tanky. To tank moc rád nemám, protože pod tím si každý představí bojovníka na blízko, což wiz není. Spíš bych je označil jako první hráz před nepřáteli. Vzhledem k tomu, že budou mít větší armor a resisty než většina barbarů (tedy mnou vytvoření wiz) a budou moci zmražovat nepřátele na blízko a pomocí slow time (časové bubliny) zpomalovat nepřátelský ztřelecký útok (o 90%!!!), tak mi to přijde jako velmi rozumná volba.
Leon
Nejdříve jsem si myslel, že jsi tu prvně, ale máš třikrát tolik příspěvků co já. Takže ti dám radu - nejdříve si vše přečti a potom přispívej do diskuze. Barbar nepoužívá ani luky a ani kuše, přesto má střelecký útok - weapon throw, myslím že to není třeba rozvíjet.
Nakonec dám ještě znovu odkaz na partu, aby bylo vidět, o čem je řeč.
barbar
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... fXh!ZZacZZ
wiz (2 v partě)
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYX!bbYZZb
DH
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bYe!bZaYZb
Kromě kritiky, se kterou jsem počítal, protože co člověk, to jiný názor, bych byl rád, kdyby také někdo jiný údělal návrh party pro inferno, jen bych prosil, aby to nebyl úplný začátečník. Návrhem myslím kompletní buildy jednotlivých postav pro partu na inferno se stručným popisem jednotlivých rolí těchto postav v partě. Opravdu hodně by mě zajímal především názor carpinus týmu na to, jak by taková parta měla vypadat a co by měla umět. Také návrh častého kritika Voziho (neber to ve zlém) by mě velmi zajímal.