OBTIZNOST INFERNA

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
kukla
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:menor
Re: Inferno obtížnost

Příspěvek od kukla » 25.06.2012, 16:15 hod.

Moc díky marian_r a ReptileSVK, :)

PS: květáku sam ses trol...

Fugassssssss
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:WUB WUB WUBSTEP

Příspěvek od Fugassssssss » 25.06.2012, 16:24 hod.

chudák Quetak teď bude raněn :(

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 25.06.2012, 16:26 hod.

:D Sem psal Sorry jestli to tak neni už předem...ale prostě mi ten post tak přišel. Tak ještě jedou a česky....promiň ;)

Kuzma
Quill Rat
BattleTag:Kuzma#1184

Příspěvek od Kuzma » 25.06.2012, 18:36 hod.

kukla píše:. V infernu jsem ale se svojí luxusní výbavou bohužel skončila dřív, než jsem začla. Hned u první elity, což mě celkem zklamalo a dost odradilo. :(

Tak jsou jen 2 moznosti. Budto nemas az tak luxusni vybavu a nebo je problem mezi zidli a klavesnici.

misak47
Quill Rat
BattleTag:Nereknu

Re: OBTIZNOST INFERNA

Příspěvek od misak47 » 26.06.2012, 08:04 hod.

[quote="sklb"][quote="Programos"]Brečící topic, teď za DH progressuju třetí akt. Začátek je v cajku ale neumím si představit lashery cestou k poslednímu Q. Přesně tohle jsem očekával, že děti co neumí hrát začnou brečet na fórech, přesně to blizz zamýšlel a povedlo se. Blizzarde, děkuji, you made my day.

EDIT:
to co blizzard zamyslel je neco trochu jineho takze jsi vedle pokud jsi na to stale neprisel tak ti to tu napisu

hrani je pro mnoho lidi droga blizzard to vi a on je zde v roli dealera, smyslem neni udelat z 50% hru pro hrace a z 50 % na tom vydelat prachy ale
sedrit zavyslaky z kuze a vyrejzovat na nich co nejvic takte managment blizardu prisel s timto :
1 faze) udelat hru kterou si koupi co nejvice zavyslaku. jak toho docilit ? pouzijem legendarmi hru jenz ma jmeno a jejiz pokracovani pritahne pozornost a kupujici zavyslaky.
2 faze) nastavit obtiznost hry diky nesmyslnym skilum mobu tak tezkou skoro az nehratelnou aby jste porad umirali a zacalo vas to stvat
3+4 faze) zvysit vydaje na opravy aby vam dochazeli penize spomalilo to vas vydelek a potykali se celkove s nedostatkem ingame penez a museli jste hrat nizzsi obtiznost ( coz je deprimujici a ponizujici)
snizit drop pouzitelnych itemu aby jste meli pouze malou sanci se ve hre dale zlepsovat a tim pokracovat k tomu udelat z hry
ktera dovede akorat nastvat, hru kde si to davate a ktera vas bavi
4 faze) a tim donutit jinak bezmocne hrace pouzit RMAH proc ? jednoduche z kazde transakce ma blizzard 1 euro kdyz si hru koupilo 10 m hracu a kazdy si bude donucen koupit aspon jeden item hned je blizzard o 10 m bohatci . jenze 1 item vas nevytrhne ze takze tech transakci probehne daleko vice, mnohem vice protoze porad bude co zlepsovat.

a jak znam chamtivej blizzard nedivil bych se kdyby mel cloveka co do RMAH generuje lepsi itemy cimz by se mu mohl profit zvysit 100x
a zamysli se nad politikou blizzardu .... je to dost pravdepodobne. takze s erou D3 je to blizzard kdo made hes day. vzheled k mafianskemu pristupu k tomu se da rict pouze jedine "nothing personal but byznis is byznis" (kdo nevi o co go nepochopi)

a BTW muj DH ma 50+ k dmg bez sharp shoteru , pres 40 % crit sanci , pres 300 % crit dmg , nejmenci resist 350 na phisic mam 450+ , pres 3 k armour a 30 + k life a jsou mobove s kteryma nic neudelam.... od 3 late act inferno , ve 4 actu me opresor zabije blink hit teleportem na ranu i se stitem (4600 armour)

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 26.06.2012, 08:23 hod.

misak47 píše: to co blizzard zamyslel je neco trochu jineho takze jsi vedle pokud jsi na to stale neprisel tak ti to tu napisu

hrani je pro mnoho lidi droga blizzard to vi a on je zde v roli dealera, smyslem neni udelat z 50% hru pro hrace a z 50 % na tom vydelat prachy ale
sedrit zavyslaky z kuze a vyrejzovat na nich co nejvic takte managment blizardu prisel s timto :
1 faze) udelat hru kterou si koupi co nejvice zavyslaku. jak toho docilit ? pouzijem legendarmi hru jenz ma jmeno a jejiz pokracovani pritahne pozornost a kupujici zavyslaky.
2 faze) nastavit obtiznost hry diky nesmyslnym skilum mobu tak tezkou skoro az nehratelnou aby jste porad umirali a zacalo vas to stvat
3+4 faze) zvysit vydaje na opravy aby vam dochazeli penize spomalilo to vas vydelek a potykali se celkove s nedostatkem ingame penez a museli jste hrat nizzsi obtiznost ( coz je deprimujici a ponizujici)
snizit drop pouzitelnych itemu aby jste meli pouze malou sanci se ve hre dale zlepsovat a tim pokracovat k tomu udelat z hry
ktera dovede akorat nastvat, hru kde si to davate a ktera vas bavi
4 faze) a tim donutit jinak bezmocne hrace pouzit RMAH proc ? jednoduche z kazde transakce ma blizzard 1 euro kdyz si hru koupilo 10 m hracu a kazdy si bude donucen koupit aspon jeden item hned je blizzard o 10 m bohatci . jenze 1 item vas nevytrhne ze takze tech transakci probehne daleko vice, mnohem vice protoze porad bude co zlepsovat.

a jak znam chamtivej blizzard nedivil bych se kdyby mel cloveka co do RMAH generuje lepsi itemy cimz by se mu mohl profit zvysit 100x
a zamysli se nad politikou blizzardu .... je to dost pravdepodobne. takze s erou D3 je to blizzard kdo made hes day. vzheled k mafianskemu pristupu k tomu se da rict pouze jedine "nothing personal but byznis is byznis" (kdo nevi o co go nepochopi)

a BTW muj DH ma 50+ k dmg bez sharp shoteru , pres 40 % crit sanci , pres 300 % crit dmg , nejmenci resist 350 na phisic mam 450+ , pres 3 k armour a 30 + k life a jsou mobove s kteryma nic neudelam.... od 3 late act inferno , ve 4 actu me opresor zabije blink hit teleportem na ranu i se stitem (4600 armour)
Neviem ale ani jeden bod sa ma nedotyka a nevadi mi, inak nezabudaj este na 15% taxu, ked si ludia posielaju z RMAH peniaze na Paypal. :) Ale to ze by mali donutit hráčov na RMAH je dobra blbost, aj v D2 si chodil tam kam si mohol a na co si mal. Takze to iste plati aj tu, ked niekto nema equip na 2 act inferna, tak farmi 1 act, ked nema na 1 act tak farmi hell. Vyssimi opravami donutil blizzard aby sa aj pri tej hre rozmyslalo, nie ako predtym, zdechnem aj 20 krat kym tie elitky nezabijem, i ked gear nemam ani na Act 1, tak aj tak v Acte 2 to cez 1000 smrti musim dat.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

misak47
Quill Rat
BattleTag:Nereknu

Příspěvek od misak47 » 26.06.2012, 08:28 hod.

kazdy mame na blizzard svuj nazor ale po novem patchi se toho zmenilo az moc a skutecne dropy nejsou to je fakt a posoudit to mohu ( nepracuji protoze nemusim) a porad jen hraju tak to vidim a ve vsem hledej umysl nic neni nahoda

Samariel
Fallen Shaman

Příspěvek od Samariel » 26.06.2012, 08:42 hod.

Me hlavne stve ze clovek vrazi miliony do equipu kterej mu pak nerfnou a zacina zase od zacatku.Taky pocituju ze je akt 2 lehci nez byl a veci me prijde ze pada vic ale stoji za velkou belu.Predtim sem mel rarovych veci min z jednoho runu 1. aktem ale spon 1-2 veci byly prodejne v radech stovek tis. ted mam plnou bednu ale vsechno salvage nebo vendor...
Naposledy upravil(a) Samariel dne 26.06.2012, 08:56 hod., celkem upraveno 1 x.

patriarchf
Fallen Shaman
BattleTag:patriarchf#2640

Příspěvek od patriarchf » 26.06.2012, 08:44 hod.

Já farmím se svým barbem inf.act1 2.týden, sem tam padne dobrý item pro mne, sem tam ilvl.63 a ten jde za pár drobných na RMAH, nebo Gold.
Za dobu co RMAH běží a co farmím 1.act se mi už scházejí na PayPalu peníze rovnající se počáteční investici, vytáhl jsem rezisty ze 300 na 800-900 se shoutem, zvednul DMG na 23k, armor na 8k.HP na 30k., za run už ani jednou neumírám, ale do druhého actu se stejně stále neženu, stackuju NV MF a čekám až padnou další, lepší itemy pro mne, nebo RMAH, GAH, ladím a zkouším svuj build. Za mne tedy spokojenost, žádný brekot. Že to je dobrý business pro Blizz ? Jasně a přeju jim to, protože já vydělal svou investici zpět také a další už je jenom profit navíc a ještě za zábavu.....
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 26.06.2012, 19:40 hod.

patriarchf píše:Já farmím se svým barbem inf.act1 2.týden, sem tam padne dobrý item pro mne, sem tam ilvl.63 a ten jde za pár drobných na RMAH, nebo Gold.
Za dobu co RMAH běží a co farmím 1.act se mi už scházejí na PayPalu peníze rovnající se počáteční investici, vytáhl jsem rezisty ze 300 na 800-900 se shoutem, zvednul DMG na 23k, armor na 8k.HP na 30k., za run už ani jednou neumírám, ale do druhého actu se stejně stále neženu, stackuju NV MF a čekám až padnou další, lepší itemy pro mne, nebo RMAH, GAH, ladím a zkouším svuj build. Za mne tedy spokojenost, žádný brekot. Že to je dobrý business pro Blizz ? Jasně a přeju jim to, protože já vydělal svou investici zpět také a další už je jenom profit navíc a ještě za zábavu.....
Stejná situace, stejný staty, stejný pocity ... kolikrát si říkám, že itemy, který stačí na I.AKT Inferno jsou na AH až moc levný, takže bych se ani nedivil dalšímu nefu dropu. Pokles ceny itemů je díky jejich množství prozatím dost brutální, ale to se dalo ze začátku čekat, otázka je jak to Blizz zamýšlel.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 27.06.2012, 18:19 hod.

No je fakt, že itemy (hlavně zbraně) jsou na aukci dost podhodnocený, proto se už nedivím, že fistky přes 400dmg za 5k neprodám. Mohu nakoupit lepší o víc než polovinu lacinější. Tak se potom blbě goldy vydělávají, věci v truhle na prodej mám habaděj, ale málo poptávky.:)

Jinak co se týče obtížnosti, včera jsem se konečně dostal na inferno a teda... všechny našetřený úspory zmizeli za opravu equipu.:D Na druhou stranu, měl jsem z inferna tak posvátnej strach, že jsem si myslel, že má dá obyč zombík na jednu ranu jako malýho Jardu, ale takový hardcore se nekoná. Championi a rare jsou dost nechutní, většinou taktika probíhá stylem "kolo kolo mlýnský". Jak se člověk zasekne, je zle. Na druhou stranu, main bossové nejsou výrazně těžší, mají jen kotel HP, ale dají se v pohodě dát na první pokus. Takže potvrzuju už jen to, co tu bylo dříve řečeno. Líbil se mi i nápad, že by s infernem main bossové uměli nějakej speciální hardcore skill, pak by i bossové aktu byli výzvou. Třeba to Blizzu navrhnout.:)
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 27.06.2012, 18:29 hod.

Počkej na Beliala. Ten je na Inferno IMO to nejtěžší z 2. aktu.

Jinak prodávat jednoručky pod 750 DPS a obouručky pod 1000 DPS nemá smysl. Ať to dáš za jakou chceš cenu, stejně to nikdo nekoupí. Protože proč bych si kupoval zbraň s 500 DPS za 3k, když si za 50k můžu koupit zbraň se 750 DPS :) .
Obrázek

Tyrion
Quill Rat

Příspěvek od Tyrion » 27.06.2012, 19:40 hod.

ved belial skoro nic nerobi pred patchom nakladal jak prasa este aj tych mobov co spamoval clovek len tak tak daval v druhej faze jak este nieje morfnuty tiez castoval nejaky plosak ten uz teraz nedava ak stojite na melee range takze ten fight je dost lame .... teraz clovek zdochne len ked ho trafia 3 meteority
za sebou ak sa nevie hybat
to iste siegebreaker pred patchom mi daval skoro instant kill , teraz ho dam s prstom v prdeli .... jedini boss co mi robil problemy tak to bol ghom proste to sa nedalo zabit normalnym buildom a hlavne ked bol melee (vdaka bohu ze je internet :) )

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 27.06.2012, 20:15 hod.

Tak já neříkám, že je nějak super těžkej. Jenom pro mě to bylo to nejtěžší, co v 2. aktu bylo... Elitky mi (zvlášť po patchi) moc problémy nedělaly. Naopak Belial mi ve třetí fázi dával IK tím hitem dvěma rukama a i jeden výbuch toho zelenýho sajrajtu mě zabil. Je pravda, že těmto věcem se dá docela v klidu vyhnout, ale někdy to nevyjde a udělám misclick, nebo pozdě (nebo blbě) zareaguju a už se tomu nevyhnu. Takže jsem musel udělat několik pokusů, než jsem ho zdolal.
Obrázek

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 27.06.2012, 20:56 hod.

kojot píše:Počkej na Beliala. Ten je na Inferno IMO to nejtěžší z 2. aktu.
No, ja s barbarem muzu stat u Beliala, nechat se mlatit chapadlama a stat i v tech jeho vybuchach a vicemene mi nic nedela, ale nektery osklivy kombinace elit i v prvnim aktu me donutej behat jak kralik, abych nechcip... :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“