PS: květáku sam ses trol...
kukla píše:. V infernu jsem ale se svojí luxusní výbavou bohužel skončila dřív, než jsem začla. Hned u první elity, což mě celkem zklamalo a dost odradilo.![]()
Neviem ale ani jeden bod sa ma nedotyka a nevadi mi, inak nezabudaj este na 15% taxu, ked si ludia posielaju z RMAH peniaze na Paypal.misak47 píše: to co blizzard zamyslel je neco trochu jineho takze jsi vedle pokud jsi na to stale neprisel tak ti to tu napisu
hrani je pro mnoho lidi droga blizzard to vi a on je zde v roli dealera, smyslem neni udelat z 50% hru pro hrace a z 50 % na tom vydelat prachy ale
sedrit zavyslaky z kuze a vyrejzovat na nich co nejvic takte managment blizardu prisel s timto :
1 faze) udelat hru kterou si koupi co nejvice zavyslaku. jak toho docilit ? pouzijem legendarmi hru jenz ma jmeno a jejiz pokracovani pritahne pozornost a kupujici zavyslaky.
2 faze) nastavit obtiznost hry diky nesmyslnym skilum mobu tak tezkou skoro az nehratelnou aby jste porad umirali a zacalo vas to stvat
3+4 faze) zvysit vydaje na opravy aby vam dochazeli penize spomalilo to vas vydelek a potykali se celkove s nedostatkem ingame penez a museli jste hrat nizzsi obtiznost ( coz je deprimujici a ponizujici)
snizit drop pouzitelnych itemu aby jste meli pouze malou sanci se ve hre dale zlepsovat a tim pokracovat k tomu udelat z hry
ktera dovede akorat nastvat, hru kde si to davate a ktera vas bavi
4 faze) a tim donutit jinak bezmocne hrace pouzit RMAH proc ? jednoduche z kazde transakce ma blizzard 1 euro kdyz si hru koupilo 10 m hracu a kazdy si bude donucen koupit aspon jeden item hned je blizzard o 10 m bohatci . jenze 1 item vas nevytrhne ze takze tech transakci probehne daleko vice, mnohem vice protoze porad bude co zlepsovat.
a jak znam chamtivej blizzard nedivil bych se kdyby mel cloveka co do RMAH generuje lepsi itemy cimz by se mu mohl profit zvysit 100x
a zamysli se nad politikou blizzardu .... je to dost pravdepodobne. takze s erou D3 je to blizzard kdo made hes day. vzheled k mafianskemu pristupu k tomu se da rict pouze jedine "nothing personal but byznis is byznis" (kdo nevi o co go nepochopi)
a BTW muj DH ma 50+ k dmg bez sharp shoteru , pres 40 % crit sanci , pres 300 % crit dmg , nejmenci resist 350 na phisic mam 450+ , pres 3 k armour a 30 + k life a jsou mobove s kteryma nic neudelam.... od 3 late act inferno , ve 4 actu me opresor zabije blink hit teleportem na ranu i se stitem (4600 armour)
Stejná situace, stejný staty, stejný pocity ... kolikrát si říkám, že itemy, který stačí na I.AKT Inferno jsou na AH až moc levný, takže bych se ani nedivil dalšímu nefu dropu. Pokles ceny itemů je díky jejich množství prozatím dost brutální, ale to se dalo ze začátku čekat, otázka je jak to Blizz zamýšlel.patriarchf píše:Já farmím se svým barbem inf.act1 2.týden, sem tam padne dobrý item pro mne, sem tam ilvl.63 a ten jde za pár drobných na RMAH, nebo Gold.
Za dobu co RMAH běží a co farmím 1.act se mi už scházejí na PayPalu peníze rovnající se počáteční investici, vytáhl jsem rezisty ze 300 na 800-900 se shoutem, zvednul DMG na 23k, armor na 8k.HP na 30k., za run už ani jednou neumírám, ale do druhého actu se stejně stále neženu, stackuju NV MF a čekám až padnou další, lepší itemy pro mne, nebo RMAH, GAH, ladím a zkouším svuj build. Za mne tedy spokojenost, žádný brekot. Že to je dobrý business pro Blizz ? Jasně a přeju jim to, protože já vydělal svou investici zpět také a další už je jenom profit navíc a ještě za zábavu.....
No, ja s barbarem muzu stat u Beliala, nechat se mlatit chapadlama a stat i v tech jeho vybuchach a vicemene mi nic nedela, ale nektery osklivy kombinace elit i v prvnim aktu me donutej behat jak kralik, abych nechcip...kojot píše:Počkej na Beliala. Ten je na Inferno IMO to nejtěžší z 2. aktu.