Couvání postavy v boji

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Goliathus
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goliathus#2620
Couvání postavy v boji

Příspěvek od Goliathus » 27.11.2012, 15:22 hod.

Cau chlapci. Hele chtěl bych se zeptat jak posatva v D3 může couvat a při tom střílet. Náhodou jsem někde viděl video nebo nějaký stream a tam jsem viděl že postava huntera couvala před moby a zároveň do nich stále střílela. Přišlo mi to jako super vychytávka usnadňující boj a lidi které mám v přátelých a hrají postavy na dálku toto neumí a vždy když odběhnou, otočí se zády k mobům a dmg tedy nedávají.

Díky za info... jo vzpomněl jsem si že jsem to viděl na 3. kanálu carpinus TV...jestli se nepletu.

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Re: Couvání postavy v boji

Příspěvek od esopeso » 27.11.2012, 15:24 hod.

Nevim jak se ten skill jmenuje ale je to Skill DH . Tudíš to umí pouze DH. Každá postava má něco ale rozhodně v D3 se couvat nedá :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 27.11.2012, 15:33 hod.

Hmmm, tak to slyším prvně, že by tohle šlo.... nejednalo se spíš o skill Evasive fire, kde je přímo psaný, že když je mob blízko tak vystřelíš a odkočíš si dozadu?? to mě napadá jako jediný rozumný vysvětení.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 27.11.2012, 15:50 hod.

Jak píše seton tak je to Evasive Fire na hc užitečná věc ale na SC podle mně naprosto zbytečně zabraný slot místo toho tam dám radši vault.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Goliathus
Wraith
BattleTag:goliathus#2620

Příspěvek od Goliathus » 27.11.2012, 15:52 hod.

To že to je speciální skill DH mě vůbec nenapadlo...každopádně kdyby to šlo u všech postav na dálku nebylo by to vůbec špatný :-) Proč si při střílení z luku nebo kouzlení necouvnout...v realitě by tomu tak bylo ;-)

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 27.11.2012, 16:17 hod.

V realitě by jsi zakopl o první mrtvolu co by ležela za tebou :) a v ČR by sis rozbyl čumák taky při prvním couvnutí kvůli díram v silnici :D
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 27.11.2012, 16:22 hod.

:D :D svatá pravda negris :D, nehledě na to, že vidět prvního molten,nightmirish,firechains,extrahealt tak se složím na zem a dělám mrtvího :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 27.11.2012, 16:24 hod.

V ČR by spíš zahučel do kanálu, protože by tam nebyl poklop :)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.11.2012, 16:29 hod.

... tak ne že by to mělo něco společnýho s realitou, ale třeba wizard běžící a koukající dopředu a přitom posílající firebally dozadu zas tak přitaženej za vlasy není :-))) ...

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 27.11.2012, 21:03 hod.

Seton píše::D :D svatá pravda negris :D, nehledě na to, že vidět prvního molten,nightmirish,firechains,extrahealt tak se složím na zem a dělám mrtvího :D
Já myslim, že by většina z nás dělala mrtvého u jakéhokoliv neelitního mooba :-). Alespoň já bych teda nechtěl potkat kostlivce lučištníka, tlusťocha plného obřích červů, ani žádnou jinou zrůdičku.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“