Couvání postavy v boji
Cau chlapci. Hele chtěl bych se zeptat jak posatva v D3 může couvat a při tom střílet. Náhodou jsem někde viděl video nebo nějaký stream a tam jsem viděl že postava huntera couvala před moby a zároveň do nich stále střílela. Přišlo mi to jako super vychytávka usnadňující boj a lidi které mám v přátelých a hrají postavy na dálku toto neumí a vždy když odběhnou, otočí se zády k mobům a dmg tedy nedávají.
Díky za info... jo vzpomněl jsem si že jsem to viděl na 3. kanálu carpinus TV...jestli se nepletu.
Díky za info... jo vzpomněl jsem si že jsem to viděl na 3. kanálu carpinus TV...jestli se nepletu.
Re: Couvání postavy v boji
Nevim jak se ten skill jmenuje ale je to Skill DH . Tudíš to umí pouze DH. Každá postava má něco ale rozhodně v D3 se couvat nedá :-)
Hmmm, tak to slyším prvně, že by tohle šlo.... nejednalo se spíš o skill Evasive fire, kde je přímo psaný, že když je mob blízko tak vystřelíš a odkočíš si dozadu?? to mě napadá jako jediný rozumný vysvětení.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Jak píše seton tak je to Evasive Fire na hc užitečná věc ale na SC podle mně naprosto zbytečně zabraný slot místo toho tam dám radši vault.
To že to je speciální skill DH mě vůbec nenapadlo...každopádně kdyby to šlo u všech postav na dálku nebylo by to vůbec špatný :-) Proč si při střílení z luku nebo kouzlení necouvnout...v realitě by tomu tak bylo ;-)
V realitě by jsi zakopl o první mrtvolu co by ležela za tebou
a v ČR by sis rozbyl čumák taky při prvním couvnutí kvůli díram v silnici 

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
V ČR by spíš zahučel do kanálu, protože by tam nebyl poklop 

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak ne že by to mělo něco společnýho s realitou, ale třeba wizard běžící a koukající dopředu a přitom posílající firebally dozadu zas tak přitaženej za vlasy není :-))) ...
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Já myslim, že by většina z nás dělala mrtvého u jakéhokoliv neelitního mooba :-). Alespoň já bych teda nechtěl potkat kostlivce lučištníka, tlusťocha plného obřích červů, ani žádnou jinou zrůdičku.Seton píše:![]()
svatá pravda negris
, nehledě na to, že vidět prvního molten,nightmirish,firechains,extrahealt tak se složím na zem a dělám mrtvího