Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna

Příspěvek od Lemurman » 19.04.2013, 21:21 hod.

Du na Diabla (MP2), tak mi držte palce... :)
EDIT: Tak sem dokončil Normal 8-)
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 19.04.2013, 21:28 hod.

Tak sem na AH našel krásnej amulet: 150 dex a 80 vita...tohle mi měl Diablo dropnout :(
Obrázek

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 19.04.2013, 22:28 hod.

Tak jsem dokončil Hell 8-)

Diablo je nejslabší boss ve hře :roll: ...zítra poprubuju Inferno :twisted:

Lemurman: Tak na AH nechoď a máš klid 8-) Od založení postavy na US jsem už na AH nepáchnul ani na EU :lol:

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 19.04.2013, 22:38 hod.

DrSma : hurá konečně někdo na infernu :wave: po 12 pragonu se expy vlečou jak smrad :D dneska dalčích 450K a furt žadná dobrá chesta :{
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 08:35 hod.

dawe: no, to věřím,..mě zatím první paragon leze dobře,..jestli si to dobře vybyvuju, do PL20 to jede taky celkem dobře, ale pak už to bude šnečí tempo,... :D A to všichni říkaj, že jim hra nevydrží :D ....já se víc, než na chestu hodlám zaměřit na amulet,...ten mi vždycky extrémě pomohl,..

rozdíl na Infernu je pro mě hlavně v tom, že dostávám brutální šlupky a musím dávat fest bacha,..s dps teď problém nemám, ale hrozně mi na Infernu začli nakládat. Takže cíl je jasnej,..pomaloučku oopatrně protlouct ACT1 a pak farmit farmit, než seženu lepší výbavu 8-) A teprv, až se budu cejtit, prolezu do ACT2. Momenálně mi chybí veškerej matroš na Inerno craft,...takže mám co dělat.. 8-)

EDIT: už se nemůžu dočkat, až si u MUDrHOODA zapíšu první PL :) ...jdu na to..

EDIT2: jo, ještě jsem se chtěl pochlubit,..hraju úplně bez elective mod, takže i tlačítka mám navolený podle toho, jak to nabízí hra. Zvykl jsem si a jde to úplně v pohodě 8-)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 09:59 hod.

Na PL1 jsem se rozhodl udělat malé shrnutí. Hra mě začíná bavit víc a víc a to i po odehrání cca 800h v klasické hře mimo BrotherhooD. Po utrpěné nudě jsem zde zase začal vnímat Diablo 3 úplně jinak. Měl jsem hromadu výhrad dřív a ani nyní všechny nezmizely, ale po cca měsíci hraní křivka zájmu roste! Baví mě víc a víc sbírat předměty v očekávání, že přinesou zlepšení,..a světe div se, ono to funguje! Ne vlézt na AH a nejlépe na RMAH za tři stovky nakoupit výbavu, co by dropovala rok! Kdo tvrdí, že hra má nepoužitelný drop, neví o čem mluví, zřejmě nikdy nehrál z dropu. Zatím, s většími či menšími obtížemi, plynule postupuji pouze z craftu a dropu vpřed. Pokud jde o poměr věcí, které nosím, většina je zatím z dropu a ne z craftu!..a to přesto, že spotřebovávám všechny sebrané předměty po celou dobu hry na craft,.Už si ani nevzpomenu, kdy naposledy jsem s touto postavou bezduše procházel mapy a tupě craftil, zde musím být stále ve střehu, stále mě doprovází TO co v Diablech dřív,..bojím se o sojí zbraň, nesmím umřít, protože bych o ni přišel, nemám TOP výbavu, to drop neposkytuje, takže mám šimrání při každým setkání s elitou,..prostě JE to Diablo,..přímá rubací arkáda, zábavná a mnohem dynamičtější, než předchůdci,..dokonce je i vyvážená, postupuju po krůčcích a i po LvL60 mám spoustu práce před sebou. koukněte na moje šutry,..flawless star!..jiní vlezou po LvL60 na aukci, nakoupěj šutry a hlavně Tome of seecrets a za blbejch pár mega maj pomalu Perfect stary. To raději namluvím o RMAH. Kde bych já měl takový šutry :wave: Vždyť mi padlo prvních pár Tome of seecrets, kolem deseti jsem jich vyrobil,..ale to zatím nestačilo ani namaxovat Jewlera!!! Takže za mě, já jsem neskutečně rád, že legenda Diablo pro mě žije dál! Největší omyl Blizzardu je, podle mě, masivní AH. Nikdo pak nemůže mít cíle, nikdo nemůže cítit progres, když za 50 éček koupí po LvL60 gigantickou výbavu a hraje okamžitě de facto strop hry. Sám si tím udělá end game!..To je za mě. Dnes mám opět chuť se bavit, protože mi začínaj padat dlouho vymodlené Tome of seecrets! 8-) ...

dawe: PS: dej mi ještě nějakej času a pomaloučku zvažuju, že bychom možná mohli chvílema zkusit coop ;) (jen přece nejsem coop hráč, tak se na to potřebuju připravit)..

EDIT: a jako zářivý důkaz toho, co píšu jsou marq šutry. do hry byly přidány patchem, vůbec tam nebyly plánované. Z pohledu hráče bez AH jsou téměř nedosažitelné, kdybyste spočítali, kolik hodin by se na něj průměrně poctivě sbíral materiál, to bychom asi zírali. Já tyhle šutry vidím jako naprosto příkladnou deformaci hry ze strany hráčů, kdy Blizzardi museli nabídnout něco dalšího hráčům AH. Bohužel s výsledkem, že opět ti samí deformátoři hry měli pár minut po patchi na sobě devět marq šutrů :roll: ...takže díky AH - NO effect! :roll:
Naposledy upravil(a) DrSma dne 20.04.2013, 11:19 hod., celkem upraveno 1 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 11:06 hod.

nejsem si jistej, plánek na archon brnění se dá koupit až u holky v ACT2 nebo dřív?..

edit: paráda!..teď zase pěkný bracery! :) ...(jen mi došlo, že změny na postavě budou vidět až vypnu Diablo ;) )

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 20.04.2013, 12:52 hod.

DrSma: skra, přestaň to tak vychvalovat, už se nemůžu dočkat na Hell a Inferno
P.S. Jak to bude s tím mím 1. RIPem?
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 13:04 hod.

lemurman: chválím, protože jsem nadšen! :wave: Mimochodem, sice vše MP0 (co taky jinýho, když jedu vše poprvé), Skeleton king se nedostal ani k vyvolání prvních kosťáků :shock: ,..myslel jsem, že přibrzdím, ale zatím jdu, sice opatrně, ale plynule vpřed :shock: A taky mi padaj předměty s all res :shock: sice cca kolem +50 ale i tak je to vzpruha,...jen DĚSNĚ chyběj Tome of seecrets :OXO :D

Jinak k tvé smrti se vyjádřilo víc lidí pozitivně, než negativně, ale nebylo to nad půl. Je to sice vousatá záležitost, ale já s tím nemám problém 8-)

Takže titul ti jsem ochoten přidělit, jen musíš být připraven nést jeho váhu :D :D :D Nad jeho zněním se musím chvíli zamyslet, ale moc pozitivní to, vzhledem k činu, být nemůže :D :D ;) ;)

Trváš na udělení titulu? :green:

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 20.04.2013, 13:08 hod.

Když dawe má titul IMMORTAL tak mě dej titul MORTAL :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 13:12 hod.

To nech na mě :green: ...takže jdeš do toho,...dobrá.

Jinak tě nechci moc dráždit, spíš lákat, ale padl mi novej amulet za 1700 pro barbara. Dneska jsem z dropu obměnil snad už půl gearu :love: :love:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 13:33 hod.

UDĚLENÍ TITULU

Protože se členové nesešli v nadpoloviční většině s názorem k přidělení titulu za první RIP Lemurmanova DH, rozhodl jsem, na jeho žádost, a dílem toho, že víc hlasů bylo pro udělení, udělit druhý, zato první Crazy TITUL za první RIP člena BrotherhooDu:

Od teď až na věky je Lemurman nositelem TITULU: Rash

Titul má vyjadřovat vzpomínku na unáhlené kroky jeho chrabré sebevraždy na MP10 Normal :lol: a před dalšími Lemurmana ochránit ;)

PS: Jde o shodu jmen hráče a postavy, připomínám, že na tento titul má nárok výhradně postava DH Lemurman :wave: .

Gratuluji :D

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 20.04.2013, 17:41 hod.

DrSma tak pak dej vědět co s tím coopem já osobně D3 coop taky ještě nehrál:) Lemurman: gratulka k titulu :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 18:05 hod.

dawe: já myslel, že mozkem coopu budeš ty :D :D No, dáme tomu ještě chvíli čas a pak uvidíme 8-) Je teda pravda, že ve dvou to ještě není dav a nějak bysme to zvládnout mohli :D ...

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 20.04.2013, 18:33 hod.

díky, ten název je fakt trefnej. Snad mě uchrání, zatím se to daří, 4 akt sem prošel pod svým průměrem 2 RIPy na akt.
P.S. s tou sebevraždou si mě fakt dostal :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 18:51 hod.

Lemurman: díky za uznání, přemejšlel jsem nad tím ;) :D ....ber to jako talisman od taťky DrSmy ;) :D

EDIT: mohl jsem bejt mnohem krutější :lol: ....ale nakonec to i dobře zní ;) 8-)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 20.04.2013, 19:11 hod.

Mohl si bejt i krutější??? nad čím si ještě uvažoval?
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.04.2013, 20:05 hod.

To se raději ani neptej :lol: :D Myslím, že to dopadlo dobře ;) Hlavně, že jsou všichni spokojení 8-)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 20.04.2013, 23:12 hod.

DrSma: Z logiky věci hrát hru, kde progres postavy je z 99pct. závislý na itemech s aukcí, jaksi postrádá smysl, no ne? Na druhou stranu mi aukce nevadí. Svobodná volba je dycky lepší než restrikt.

Markýz se postavit dá. Ty materiály se jednou nasbíraj. Prachy taky nebudou problém.

Poměr vykraftěných itemů vs. dropovaných na sobě se brzy otočí :) Dropnout něco pořádnýho, co přebije craft (lvl63), začne být brzy velký problém. Naopak překraftovat zbraň sebranou z dropu (a většina stojí fakt za prd) - ještě větší problém :) - čekání na Skorn nebo Echo může být nekonečný. Zbraň je trápení největší ! Na relativně slušnou 1H sekyrku jsem čekal 43 paragonů :)

Pro pobavení (solo + no AH):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/WulF ... ro/6129227
Tohle tě čeká :D

Váš fanoušek.

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 21.04.2013, 00:06 hod.

Ja hram tiez solo bez AH a celkom v pohode na MP3 link na postavu nizsie
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“