Na PL1 jsem se rozhodl udělat malé shrnutí. Hra mě začíná bavit víc a víc a to i po odehrání cca 800h v klasické hře mimo BrotherhooD. Po utrpěné nudě jsem zde zase začal vnímat Diablo 3 úplně jinak. Měl jsem hromadu výhrad dřív a ani nyní všechny nezmizely, ale po cca měsíci hraní křivka zájmu roste! Baví mě víc a víc sbírat předměty v očekávání, že přinesou zlepšení,..a světe div se, ono to funguje! Ne vlézt na AH a nejlépe na RMAH za tři stovky nakoupit výbavu, co by dropovala rok! Kdo tvrdí, že hra má nepoužitelný drop, neví o čem mluví, zřejmě nikdy nehrál z dropu. Zatím, s většími či menšími obtížemi, plynule postupuji pouze z craftu a dropu vpřed. Pokud jde o poměr věcí, které nosím, většina je zatím z dropu a ne z craftu!..a to přesto, že spotřebovávám všechny sebrané předměty po celou dobu hry na craft,.Už si ani nevzpomenu, kdy naposledy jsem s touto postavou bezduše procházel mapy a tupě craftil, zde musím být stále ve střehu, stále mě doprovází TO co v Diablech dřív,..bojím se o sojí zbraň, nesmím umřít, protože bych o ni přišel, nemám TOP výbavu, to drop neposkytuje, takže mám šimrání při každým setkání s elitou,..prostě JE to Diablo,..přímá rubací arkáda, zábavná a mnohem dynamičtější, než předchůdci,..dokonce je i vyvážená, postupuju po krůčcích a i po LvL60 mám spoustu práce před sebou. koukněte na moje šutry,..flawless star!..jiní vlezou po LvL60 na aukci, nakoupěj šutry a hlavně Tome of seecrets a za blbejch pár mega maj pomalu Perfect stary. To raději namluvím o RMAH. Kde bych já měl takový šutry

Vždyť mi padlo prvních pár Tome of seecrets, kolem deseti jsem jich vyrobil,..ale to zatím nestačilo ani namaxovat Jewlera!!!
Takže za mě, já jsem neskutečně rád, že legenda Diablo pro mě žije dál! Největší omyl Blizzardu je, podle mě, masivní AH. Nikdo pak nemůže mít cíle, nikdo nemůže cítit progres, když za 50 éček koupí po LvL60 gigantickou výbavu a hraje okamžitě de facto strop hry. Sám si tím udělá end game!..To je za mě. Dnes mám opět chuť se bavit, protože mi začínaj padat dlouho vymodlené Tome of seecrets!

...
dawe: PS: dej mi ještě nějakej času a pomaloučku zvažuju, že bychom možná mohli chvílema zkusit coop

(jen přece nejsem coop hráč, tak se na to potřebuju připravit)..
EDIT: a jako zářivý důkaz toho, co píšu jsou marq šutry. do hry byly přidány patchem, vůbec tam nebyly plánované. Z pohledu hráče bez AH jsou téměř nedosažitelné, kdybyste spočítali, kolik hodin by se na něj průměrně poctivě sbíral materiál, to bychom asi zírali. Já tyhle šutry vidím jako naprosto příkladnou deformaci hry ze strany hráčů, kdy Blizzardi museli nabídnout něco dalšího hráčům AH. Bohužel s výsledkem, že opět ti samí deformátoři hry měli pár minut po patchi na sobě devět marq šutrů

...takže díky AH - NO effect!