Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od hulkxxxl » 27.03.2014, 09:11 hod.

tak to závidím hlavně tu dps :D

no mužeme to skusit, momentálně se mi život ani nehne na tom hardu.... ale chce to ještě najakej hezkej drop ... po tom lvl 70 se snad vyšvihnu trošku

pak poexpím nějakou další zálohu bounties mě docela baví hlavně to jde vlastně hrát od nuly. PS: manželka koukala na tu barbarku a myslím že trochu žárlí :D
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 27.03.2014, 09:15 hod.

Já když pařím diablo, tak manželka paří naproti hearthstone :D
Obrázek

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 27.03.2014, 09:25 hod.

Na T2 podlě mě už máme, já mám už 530k DPS :-) a RF runa Bombardment dávám za 1,4M za tik a tiká fakt často :D

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.03.2014, 11:03 hod.

... tak včera to T1 byla úplná pohoda ... myslím že i T2 by bylo v klidu ... jen je mi smutno, když čtu hlavní vlákno o ROSu v obecně, kdy to všichni hrajou málem na normal, protože tam všeho padá 10x víc než na T1 ( samozřejmě proto, že to farmíš 10x rychleji :-( ... jestli s tím to něco neudělají, tak to pěkně s prominutím pos*ali ...

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 27.03.2014, 11:37 hod.

A co tekhle jet klíčníky ráno jsem jednoho potkal v A1 na T1 a padnul mi planek a klíč asi štěstí :-)

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 27.03.2014, 11:41 hod.

tak tak, jen jsem koukal, že na T+ mi přišlo, že padají věci s více affixy. Možná to je jen náhoda. Mě to mrzí, čekal jsem, že opravdu udělají ještě "nějakou přidanou hodnotu" k affixům, dle obtížnosti.... že třeba one hand na normal by měl max 1800 - 2000 dps, na t1 2000 - 2200 a na t6 třeba 2800 - 3000, prostě nějaký koeficient *1.x.... psal jsem to i na ofic fórum a měl jsem tam diskusi s jedním člověkem a bohužel zastává asi názor většiny :(, že je pro něj motivací hrát vyšší torment v experiencích a že bude hrát takovou obtížnost na kterou to bude padat efektivně a že kdyby udělali to co chci, tak to stejně bude časem lehké i na T6....... ale pokud se k tomu staví takto všichni..... :'-(. Ovšem, že by T6 bylo časem hratelné, ale byl by u té hry nějaký progress a motivace. Doufám, že s dalšími patchy zavedou něco podobného.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 27.03.2014, 12:00 hod.

... no já jsem z toho popravdě až naštvanej ... ta hra mě neskutečně vtáhla a obrovsky mě baví, potud super ... ale taky bych rád vymazlil postavu, byl něco platnej partě, časem to dotáhl na co nevyšší obtížnost , prostě nějak prograsoval ( a jasně vím, že budu tak jako tak hrajeme to 2 dny ) ... mám mraky plánků na craft lvl 70 věcí, setovku deamon, ramena dokonce dvoje ... jenže když chci materiál, tak musím hrát normal/hard, aby to umíralo jen se to na mě podívá, protože potřebuju materiál ... na torment materiál nikdy nenasbírám, protože tam jedeme 2 akty bountis a 3 rifty 3 hodiny ( na normal/hard to bude tak na 40 minut ) ... tzn. buď se jeden smíří s tím, že postava bude progresovat pomaleji než by mohla, časem začně brzdit partu ... nemluvě o tom, že taky někdy umřu, tzn. chce to mít i něco do zásoby ... prostě toto je špatně a nikdo mi to nevymluví ... a dokonce si myslím, že to časem bude vadit čím dál víc lidí, jen to bude nějakou chvíli trvat, přece jen teď je euforie velká ( a to i moje, hra mě obrovsky baví ... )

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 27.03.2014, 12:15 hod.

však to sice se tu bavíme o t1+ ale když půjdu s vama budu platnejtak akorát zase jako support, 60k dps vs 400k je prostě rozdíl jako prase

no koukal jsem že na ty ramena co mám jedinej plánek musím farmit mathaela mojeho kamaráda... vzhledem k dc a pádům mého pc šrotu určitě nebudu farmit na t1 a pižlat ho půl hodiny... dám normal a jedu

jinak to mělo bejt tak že na t+ je vyšší šance na drop s více afixama takže by se to mělo teoreticky vyplatit

PS: itemy do zásoby fakt nechávejte, po tom ripu se mi hodí každá dobrá věc co jsem si schoval ze starého barba
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 27.03.2014, 14:56 hod.

Jako... napadla mě úplně super věc na lvlování....... a to prvních x lvlů... resp tak do 50tky určitě... trklo mě to když jsem si prohlížel šutry, protože mi přišlo, že u emeraldu se snižuje bonus s lvlem nad marquise oproti ostatním.

Ale na lvling.... takovej Imperial Topaz (melee attackers takes 3100 dmg) už vím kam moje spotřeba topazů půjde :-D
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 28.03.2014, 07:31 hod.

jo však pamatuju jak mdmt chodil s hf ringem co dával asi 1000 dmg okolí takže na lvling super věcička

tak včera slavnostně lvl 70 díky za help sukvosovi kterej poskytl dps které nemám

jak se vám daří s gearem... dá se najít nebo skoušet craft? vybouchal jsem všechen matroš a shardy a jen asi 3 upgrady se mi povedly, zbraň stále ani zaboha udělat nějakou pěknou, plánek mám bohužel jen ten na ramena z mathaela tak craftím to co je dostupné normálně

PS: ivan ripl???? kua škoda RIP, co se stalo?
PPS:přehled T+ itemů... http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133#3
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 28.03.2014, 09:32 hod.

... no mě se craft zatí extra nevyplácí a imo nemá moc smysl ... to už si fakt radši na lvl 70 zapni na hodinu normal, proběhni pár bounties a vyměníš polovinu gearu ... naoppak co se určitě vyplatí a stojí za to je enchant, protože není problém dropnout krásný zbraně a soket tam dodat ... koukni na můj profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/mdmT ... o/35190667 - a to jsme na lvl 70 odehráli asi 8 hodin ... craft jsem zkousel dokonce už i setovku lvl70 a nic moc ... tzn. za mě je ideální cesta drop + to dobrý enchantnout ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 28.03.2014, 09:44 hod.

tak dneska asi tohle budu dělat... bounties na normal dps mám stále slabou, případně bych jel pak s váma jak dojdete ale spíš jako support se shoutama

toughness jsem spokojen docela ale pižlat master sám to nedám, potřebuju nějakou dobrou zbraň se soketem, nemám žádné cd
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 28.03.2014, 09:51 hod.

... tak socket vyrobíš skoro zadarmo i na té zbrani co máš ( pokud už jsi tam něco nepřetáčel ) , enchant žlutých věcí je skoro zadrmo ...ale to je jedno - večer dáme pár bountis a bude to v pohodě ... spolu by jsme mohli master ať to odsejpá, když půjde i frozen, tak naprosto v pohodě můžeme T1, tam už to kácíme slušně ... včera jsem šli nakonci chvíli T2 ( ale jen asi půl hoďky ) a tam už jsme to trošku pižlali, ale zase to byl konečně trochu adrenalin ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 28.03.2014, 09:55 hod.

tak dneska mi držte místo v partě... no v tom riftu to byl masakr chvilkama i na master, chudák sukvoš musel kosit za dva, kolem sedmé snad budu tak možná něco najdu než dojdete

nejsem si jistej myslím že už jsem neměl nateriál na enchant dost jsem craftil
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 28.03.2014, 10:01 hod.

... viz SZ o půlnoci budeš mít matroše na enchant dost a všechny artisany na lvl 12 :-)) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 28.03.2014, 10:03 hod.

Včera jsem šel ještě chvilku s lečem, otevřel rift. Já jsem byl už vyřízenej, takže jsem odešel cca v půlce, ale bylo tam hustý místo... kde bylo asi 10 goblinů :-D, žádná lege nepadla, ale zato šutrů přibylo :-)
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 28.03.2014, 10:15 hod.

včera jsme byli v pěkném kde neustále kouzlili nové a nové kostlivce nebralo to konce, tyková hezká planina, mohli jsme tam sekat klidne celej den :) musel jsem pakt zdrhnout zase vchodem ani portnou jsem se nemohl
Obrázek Obrázek

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 28.03.2014, 10:35 hod.

Dneska online asi nebudu, mozna az pozde vecir. :-)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 28.03.2014, 10:41 hod.

jedna otázečka, je na těch bílejch itemech co padnou nějak vidět že je to item pro craft toho či onoho? nebo aby si člověk udělal nějakej lísteček že potřebuje najít těchle xx itemů s těmato názvama?
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 28.03.2014, 10:49 hod.

Kadžopádně by bylo dobrý kdyby se dali bíle věci stackovat ...
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“