Příspěvek
od mdmT » 27.03.2014, 12:00 hod.
... no já jsem z toho popravdě až naštvanej ... ta hra mě neskutečně vtáhla a obrovsky mě baví, potud super ... ale taky bych rád vymazlil postavu, byl něco platnej partě, časem to dotáhl na co nevyšší obtížnost , prostě nějak prograsoval ( a jasně vím, že budu tak jako tak hrajeme to 2 dny ) ... mám mraky plánků na craft lvl 70 věcí, setovku deamon, ramena dokonce dvoje ... jenže když chci materiál, tak musím hrát normal/hard, aby to umíralo jen se to na mě podívá, protože potřebuju materiál ... na torment materiál nikdy nenasbírám, protože tam jedeme 2 akty bountis a 3 rifty 3 hodiny ( na normal/hard to bude tak na 40 minut ) ... tzn. buď se jeden smíří s tím, že postava bude progresovat pomaleji než by mohla, časem začně brzdit partu ... nemluvě o tom, že taky někdy umřu, tzn. chce to mít i něco do zásoby ... prostě toto je špatně a nikdo mi to nevymluví ... a dokonce si myslím, že to časem bude vadit čím dál víc lidí, jen to bude nějakou chvíli trvat, přece jen teď je euforie velká ( a to i moje, hra mě obrovsky baví ... )