Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Frozen
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Frozen » 01.04.2014, 13:36 hod.

mno na to řeknu jediný... radši se umilovat k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy...
převedeno do diabla... radši budu hrát to co mě baví, než se nudit, ale být si jist, že nezdechnu...

prostě HC je o tom se bavit a mít pocit, že můžu umřít a ne hrát "rádoby HC", kde je jen červená nálepka na postavě, ale jinak vám vlastně nic neublíží...
takže asi tak ;)

Každopádně, pokud budeš online, klidně se ozvy nebo ti písneme, když nám bude chybět 4tý. Aby sis s náma zahrál, nemusíš být v klanu, ale máš přednost :lol:
Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 01.04.2014, 13:41 hod.

jo t1 už bylo málo takže t2 dejme a přídaně když trochu zlepším dps mohli bychom asi i t3
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.04.2014, 13:51 hod.

Na dpsku pracuju taky :) Včera jsem si nakonci dodělal helmu s critkou a dneska mi snad rollne Arcane orb na těch FireWalkerech. Pak se dá prej ještě udělat i reroll věcí co padli po patchy 2.0.x, což jsem nevěděl, takže bych mohl udělat reroll i toho obsidiana a ještě musím splašit nějaké brnění(nejlépe tal rasha) a bude to super :D
Obrázek

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 01.04.2014, 14:03 hod.

Některé itemy lvl 60 (asi ty co maj více než 4 základní staty) se rerollnou všechny staty, takže seven sins shouldery byly po rerollu horší než předtím, 2 staty zmizeli a int a vit se mi snížila zhruba o 100 když sem si tam místo strenght chtěl narolovat + %life. Myslim že to bude případ i obsidianu, tak abys pak nebyl zklamaný :D

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.04.2014, 14:11 hod.

mno, tak to je dobrý vědět. Nejdříve zkusím něco jiného. Děkuji
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 02.04.2014, 06:21 hod.

Tak wizzard je připraven na T2. Ale o víkendu si budu muset udělat dalšího. Nějak se mi ta mužská postava nelíbí ;)
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 02.04.2014, 07:12 hod.

OK, někdy to klapne ;) Taky nemám rád wizze chlapa :). Většinou to mám melee male a ranged female... skoro jazykolam 8-)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 02.04.2014, 09:16 hod.

super můžeme pařit v pátek do noci už se těším.... no ženská wiz je teda ohodně hezčí :)
Obrázek Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 02.04.2014, 13:50 hod.

našel jsem šance na drop leg matroše.. včera tak 30 runů na demon skin a dostal jsem jen jednou :(

Hi guys.

Polish community manager posted a nice clarification about legendary materials drop chance.

So...

Normal: 5
Hard: 6
Expert: 7,2
Master: 8,6
Torment I: 10,4
Torment II: 12,4
Torment III: 14,9
Torment IV: 17,9
Torment V: 21,5
Torment VI: 25,8
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 02.04.2014, 13:56 hod.

na T5 uz je sance na drop trosku zajimava :)

(a pak ze neni duvod hrat vyssi obtiznost ...)

kdyz to tak vezmu, tak farmit material na T1 je jako ve vanille farmit klice nebo chodit ubery na MP1 ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 02.04.2014, 14:06 hod.

... no popravdě, právě že když se na ty čísla podívám, tak se mi chce plakat, protože ty čísla přesně říkají - hrát T5 nemá smysl, hraj T1 ... na T1 je sice poloviční šance na drop, ale T1 oproti T5 bude tak 5x rychlejší - a to střílím od boku, ale jako srovnání bych vzal T1 a T4 na lvl 60 po patchi a tam byl ten rozdíl zhruba takovej ... tzn. ne ani kvůli této tabulce nezačnu hrát nízký obtížnosti, protože mě to nebaví, ale stále si stojím za tím, že ten rozptyl je tam špatně ... měl by být imo někde mezi 2-80% , tzn. na T5 bych si to představoval tak někde na 60% .... už jen proto, že na T5 stejně nikoho ten materiál zajímat nebude, ty rolly z toho se vesměs nevyrovnají dropnutým věcem a když už se někdo dobere rozumné hry na T5, tak bude muset mít zastraceně slušnej equip - všechno co píšu je samozřejmě myšleno čistě z pohledu HC hráče ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 02.04.2014, 14:15 hod.

jo je to tragedie když budu něco kuchat 20 minut tak očekávám drop... na t3 to mělo bejt třeba 30% asi bych to upravil ještě na HC větší šance než sc

jinak mi teda zatím ty sety nepřijsou nějak extra co mám plánky, farmíš jak idiot hodinu a výsledej jsou bracery které můžeš akorát tak hodit do šrotu

asi budu chodit ve žlutém :(
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 02.04.2014, 15:01 hod.

mne ty sance ted taky stvou, ze jsou tak male, craftl jsem asi 2 setove itemy a rozlozil, jedina zbran mi zustala z craftu ...

ale vidim to trosku jinak

1. Rychlost farmeni
- minimalne T4 bude trochu slusne vybavena a dobre sehrana parta brzy farmit skoro stejne rychle jako ted T1 (ani nahodou nemusi mit top itemy, staci 500k sheet dps kazdy, trochu lepsi defense a dobre buildy)
- ja mam max movement speed 25% a furt mi prijde ze behani po mape zabere nejvic casu ... sejmout neco je otazkou chvilky (v dobre parte skoro nezalezi na affixech elitek)

(takovou partu sestavit, je nejvetsi challange)

a hlavne:

2, End game
- neni pravda, ze kdyz budu davat s prehledem T5, tak me nebudou crafty zajimat - to prave budu chtitt zkusit jinou postavu nebo uplne jiny build, nebo si budu chtit postavit set na extremne rychle leveleni, apod....

Takze kdyz na zacatku nemam suroviny a musim se spokojit s dropem, budiz, az budu mit na to farmit T5-T6, tak se mi otevre spousta dalsich moznosti co delat a zase se nebudu nudit.

Podminkou pro to je, prestat vymyslet nesmyslne farmeni na normal, behani po mape kazdy zvlast a jine blbosti,ale zamyslet se nad tim, jak postavit buildy a partu, aby se dalo kosit T4+

(to nepisu tady vam, protoze vim, ze hrajete jinak, ale vseobecne pocity z poslednich trendu)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 02.04.2014, 15:12 hod.

... ad. 1. - můžeš mít pravdu, ale bohužel taky nemusíš, viděl jsem to ve vanile ... na MP 10 běhalo všeho všudy 6 lidí a byl problém sehnat partu na to, aby někdo šel ... to bylo samý " to není efektivní", " na to nemám výbavu" ( postava co měla 2x lepší jako já ) a pak pár aspoň upřímnejch, "ne nejdu, to se bojím" ... a teda proč chodit tak zpátky - vždyť teď je to skoro stejný, chodíme blbej T2 a jsme málem za exoty, protože přece efektivnější je T1 a nebo rovnou normál ...
... ad. 2. - tady budu moc rád, když tu pravdu mít budeš, ale zatím co jsem viděl craft věci ( pravda bylo jich všeho všudy 5 - já craftil asi 3 věci z deamon setu a kluci z klanu taky něco ), tak to byl naprosto regulérní odpad ... tzn. myslel jsem to tak, že si myslím craft věci jsou celkem cíleně nastavený tak, aby z nich nikdo na zadek nepadl a věci, který dropůjí jsou lepší ( na sobě nemám ani jednu craftnutou věc a to mám plánky i některej matroš) ... ale jak říkám, třeba se pletu a budou tam nějaký vyjímečný kousky ...

A jako já o nudě nemluvím, já se bavím královsky a zatím den ze dne víc :-) ...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 02.04.2014, 15:12 hod.

Tak rek bych ze jen tady na fóru je několik opravdu dobrých paret, s kteryma jsem mel možnost hrát.
Tohle problém opravdu nebude....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 02.04.2014, 15:24 hod.

... no já nevím jestli je to jen můj pocit, ale paradoxně klany tomu moc nepomohli ... na jednu stranu je to super, čkověk hraje s lidma se kterejma je nastavenej na stejnou notu, hrají ve stejný časy a pod ... ale přijde mi, že už se daleko míň hraje s lidma mimo klan, ani to není cílený, prostě to jen tak vyplynulo ze situace ... dřív každou chvíli naskočil broadcast - mp8 , 1 volný místo ... teď jsem to viděl všeho všudy jednou a to když to napsal frozen, když jsme hledali 4týho ... ale třeba je to jen můj pocit a hlavně je fakt, že je to prostě ještě vyloženě začátek, vždyť ROS je tady týden ( a jo taky mi to přijde jako půl roku:-) a myslím, že toto se časem podá :-))) ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 02.04.2014, 15:28 hod.

To se ti zda.:)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 02.04.2014, 15:29 hod.

mdmT: souhlas, to je proste zakladni problem, protoze vetsina lidi resi nesmyslne efektivitu a nikdy ani nezkusila, jak relativne efektivne se da hrat i na vyssi obtiznost i s nizsim DPS

mezi T1 a T2 po vcerejsku nevidim zadny rozdil v rychlosti (mam 550k dps buffed) - jen mi chybi regen, takze bez monka nebo barbara v parte musim davat hodne pozor (zkousel jsem solo par bounty a jednou procla pasivka na frozen)

kuki: Je tady par opravdu dobrych paret, ale ani v nich jsem jeste nevidel pouzivat nektere game changing skily ... (se vsemi jsem nehral)
jen vidim, jeste rezervy ...

naopak jsem byl prekvapeny parkrat v publc hrach ...

Ani nechci byt proti vsem, jen me nebavi cist furt same negativni reci a vidim to jinak ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 02.04.2014, 15:32 hod., celkem upraveno 1 x.

Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 02.04.2014, 15:31 hod.

... ale tak zrovna naše vlákno je spíše konstruktivní než negativní, nás to všechny baví :-))) ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 02.04.2014, 15:32 hod.

Například jaké?

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“