Příspěvek
od Darkness » 02.04.2014, 15:01 hod.
mne ty sance ted taky stvou, ze jsou tak male, craftl jsem asi 2 setove itemy a rozlozil, jedina zbran mi zustala z craftu ...
ale vidim to trosku jinak
1. Rychlost farmeni
- minimalne T4 bude trochu slusne vybavena a dobre sehrana parta brzy farmit skoro stejne rychle jako ted T1 (ani nahodou nemusi mit top itemy, staci 500k sheet dps kazdy, trochu lepsi defense a dobre buildy)
- ja mam max movement speed 25% a furt mi prijde ze behani po mape zabere nejvic casu ... sejmout neco je otazkou chvilky (v dobre parte skoro nezalezi na affixech elitek)
(takovou partu sestavit, je nejvetsi challange)
a hlavne:
2, End game
- neni pravda, ze kdyz budu davat s prehledem T5, tak me nebudou crafty zajimat - to prave budu chtitt zkusit jinou postavu nebo uplne jiny build, nebo si budu chtit postavit set na extremne rychle leveleni, apod....
Takze kdyz na zacatku nemam suroviny a musim se spokojit s dropem, budiz, az budu mit na to farmit T5-T6, tak se mi otevre spousta dalsich moznosti co delat a zase se nebudu nudit.
Podminkou pro to je, prestat vymyslet nesmyslne farmeni na normal, behani po mape kazdy zvlast a jine blbosti,ale zamyslet se nad tim, jak postavit buildy a partu, aby se dalo kosit T4+
(to nepisu tady vam, protoze vim, ze hrajete jinak, ale vseobecne pocity z poslednich trendu)