Ale beru to s physical skillama, bylo by nefér aby byly řešeny jinak nez ostatní elementy. Byl jsem pomýlen

casperdeluxe: když už jsi to nakousl, jaký je v tom tedy rozdíl...
O tomto jsem nevěděl.Frozen píše:Takže... dříve byla situace, že například Triumvirate přidával add % to Element dmg . Pokud měl člověk zbraň s tzv. black dmgí (neboli physical), tak všechny jeho skilly těžili z tohoto procentuálního přidání do dmge, ostatní zbraně s jiným elementem ne. Což bylo nyní nově odstraněno a itemy již přidávají dmg přímo na určitý element či skill. Tzn již je jedno jaký máte element na zbrani, dmg ze zbraně se bere jako celek.
Zatím o jediné výjimce co vím, tak je wizzard, kde jeho pasivka elemental exposure, bere i element na zbrani jako další k útoku. Což u wizze dělá nejvíce žádané zbraně s holy/poison elementem, protože vám přidají další stack na targetu, při jednom útoku.
Sry. už to na itemech není. Resp na nových to není. Na starých to je, ale nevím, jestli to ještě funguje.mdmT píše:... caspere a to co popisuješ se na aktuálně dropujících věcech vyskytuje? ... teď se fakt ptám, žádná ironie ... já jen, že nic takovýho jsem už nezaznamenal, jsou věci , kde je např" cold skills deal 15% more damage " a to jak na zbraních tak normálních itemech ( propstě standard ) ... a pak jsou na zbraních +% damage ,ale ta se přece počítá už do toho "vellkýho čísla na zbrani" ... tzn to co popisuješ a už snad ani nevyskytuje? nebo se pletu? ...