Elementar dmg na zbranich - ujasneni

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Stanley
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169
Re: Elementar dmg na zbranich - ujasneni

Příspěvek od Stanley » 03.04.2014, 11:52 hod.

:lol: a mám toho dost, už to odmítám řešit... :lol:

Ale beru to s physical skillama, bylo by nefér aby byly řešeny jinak nez ostatní elementy. Byl jsem pomýlen :)

casperdeluxe: když už jsi to nakousl, jaký je v tom tedy rozdíl...

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 03.04.2014, 12:13 hod.

Jéééj objavil sa tu zástanca humanitárneho bombardovania.

Odoslané z PC mojimi ťapkami.

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 03.04.2014, 12:15 hod.

Podle mého názoru to je tak, že +xy% elem. dmg se aplikuje na černou zbraň. Resp. na veškerej neelemntární dmg co na sobě máte.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 03.04.2014, 12:16 hod.

Takže... dříve byla situace, že například Triumvirate přidával add % to Element dmg . Pokud měl člověk zbraň s tzv. black dmgí (neboli physical), tak všechny jeho skilly těžili z tohoto procentuálního přidání do dmge, ostatní zbraně s jiným elementem ne. Což bylo nyní nově odstraněno a itemy již přidávají dmg přímo na určitý element či skill. Tzn již je jedno jaký máte element na zbrani, dmg ze zbraně se bere jako celek.

Zatím o jediné výjimce co vím, tak je wizzard, kde jeho pasivka elemental exposure, bere i element na zbrani jako další k útoku. Což u wizze dělá nejvíce žádané zbraně s elementem, který nepoužíváte, protože vám přidají další stack na targetu, při jednom útoku.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 03.04.2014, 12:52 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

casperdeluxe
Gorebelly

Příspěvek od casperdeluxe » 03.04.2014, 12:20 hod.

Frozen píše:Takže... dříve byla situace, že například Triumvirate přidával add % to Element dmg . Pokud měl člověk zbraň s tzv. black dmgí (neboli physical), tak všechny jeho skilly těžili z tohoto procentuálního přidání do dmge, ostatní zbraně s jiným elementem ne. Což bylo nyní nově odstraněno a itemy již přidávají dmg přímo na určitý element či skill. Tzn již je jedno jaký máte element na zbrani, dmg ze zbraně se bere jako celek.

Zatím o jediné výjimce co vím, tak je wizzard, kde jeho pasivka elemental exposure, bere i element na zbrani jako další k útoku. Což u wizze dělá nejvíce žádané zbraně s holy/poison elementem, protože vám přidají další stack na targetu, při jednom útoku.
O tomto jsem nevěděl. :D sry za matoucí informaci :)
Naposledy upravil(a) casperdeluxe dne 03.04.2014, 12:25 hod., celkem upraveno 1 x.

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 03.04.2014, 12:25 hod.

ale pokud chcete jednoduchý shrnutí tak zní takto:

Element na zbrani, již nehraje roli

- kromě wizzardovi pasivky.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 03.04.2014, 12:26 hod.

... caspere a to co popisuješ se na aktuálně dropujících věcech vyskytuje? ... teď se fakt ptám, žádná ironie ... já jen, že nic takovýho jsem už nezaznamenal, jsou věci , kde je např" cold skills deal 15% more damage " a to jak na zbraních tak normálních itemech ( propstě standard ) ... a pak jsou na zbraních +% damage ,ale ta se přece počítá už do toho "vellkýho čísla na zbrani" ... tzn to co popisuješ a už snad ani nevyskytuje? nebo se pletu? ...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 03.04.2014, 12:29 hod.

Mi z toho už taky hrabe, nicméně ještě jednou pro jistotu a pro všechny co si to přečtou:

Physical se tedy bere jako elementálka stejně jako je fire, holy, lightning apod. OK?
Mám řekněme 2100dps zbraň, je na ní 990-1200 cold, +8% damage. Na ringu mám bonus poison skills deal 20% more damage, na bracers 20% na physical skills.
Když u WD použiju poison medvědy, budou dávat o 20% více damage a physical fetišáci budou taky dávat o 20% více damage - tzn. oba bonusy budou těžit z celé té zbraně. Pouze kdyby na zbrani bylo např. +25% pro lightning skills, z toho těží pouze lightning skills, já bych z toho neměl absolutně nic.
Už si rozumíme? :D

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 03.04.2014, 12:30 hod.

Frozen: Elemental exposure se vztahuje pouze na Arcane, Cold, Fire or Lightning .

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 03.04.2014, 12:32 hod.

... Tyckine rozumíme si a píšeš to naprosto a absolutně přesně jak to je :-)) ...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 03.04.2014, 12:41 hod.

No hurá :lol:
Jako že skilly se počítaj z celé zbraně je asi jasné každému, předmětem diskuse byly spíše jednotlivé bonusy a jejich vztah k charakteru zbraně, teď už víme že jestli je zbraň psysical či elementál je jedno, konečně ;)
Takže žádné předělávání cold na arcane ve zbrani nemá smysl :lol:
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 03.04.2014, 14:04 hod., celkem upraveno 1 x.

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 03.04.2014, 12:54 hod.

@herba: pravda to jsem si ani v popisu skillu nevšimnul. Díky za vyvedení z omylu
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 03.04.2014, 12:56 hod.

Taky jsem si nevšiml nebo spíš tomu nevěnoval pozornost :D... Tak to mi je ten sunkeeper k hovnu :)... když ale on bonus do elitek, jak se vůbec počítá bonus do elitek?

Dělám si pr*el :lol: Jsem rád, že jsme si to už konečně ujasnili.

casperdeluxe
Gorebelly

Příspěvek od casperdeluxe » 03.04.2014, 13:02 hod.

mdmT píše:... caspere a to co popisuješ se na aktuálně dropujících věcech vyskytuje? ... teď se fakt ptám, žádná ironie ... já jen, že nic takovýho jsem už nezaznamenal, jsou věci , kde je např" cold skills deal 15% more damage " a to jak na zbraních tak normálních itemech ( propstě standard ) ... a pak jsou na zbraních +% damage ,ale ta se přece počítá už do toho "vellkýho čísla na zbrani" ... tzn to co popisuješ a už snad ani nevyskytuje? nebo se pletu? ...
Sry. už to na itemech není. Resp na nových to není. Na starých to je, ale nevím, jestli to ještě funguje.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 03.04.2014, 13:28 hod.

Vždy někdo přijde s nějakou další fámou..:)))

1) Black weapon dmg už neexistuje
2) Je jedno co na Vaší zbrani tvoří její DPS - výpočet pro všechyn skilly je z celkového DPS a čím je tvořena nehraje roli
3) Žádné +fire skills nebo + jakékoliv skils neexistuje
- existuje pouze +%fire dmg (nebo jiný dmg nahraďte si kdo chce co chce) který ale není aplikován na dmg zbraně, ale pouze na skilly dávající tento druh dmg v našem případě fire

Jakékoliv odchylky od výše napsaného mohou být pouze konkrétní itemy a dle logiky by se mělo jedna o bug, který by měl být napraven. Prostě u zbraní od vydání RoS platí čím větší DPS (jedno z jak barevných proužků) tím víc adidas a vše ostatní je podružné.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 03.04.2014, 14:28 hod.

http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... -y-element

neco malo info o tom,ze pripadne reroll elemental dmg je trosku dobugovanej

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 03.04.2014, 16:09 hod.

Ty vole ještě že hraju bařenu, vůbec nechápu co tu řešíte :D
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 03.04.2014, 16:12 hod.

Já už taky ne.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 03.04.2014, 17:08 hod.

Ty fole. UF Takže pro ty co hrajou WIZA jsme se nakoec dozvěděli, že nová pasivka fguje jen na WIZARD defaultní elementy. Takže běhat s WiZEM se zbraní s poison poškozením je pussovina! A pro ty ostatní - vyexkremenujte se na to co máte za dmg na zbrani je to doslova f*ck.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 03.04.2014, 18:30 hod.

Taky jsem to ve výsledku takhle pochopil :D. Pokud je to jinak, tak prosím o podobně koncipované a krátké shrnutí ;)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“