Příspěvek
od mdmT » 03.04.2014, 09:41 hod.
... žádný takový, žádný odpočívání, hezky od 20 do 24 standardní šichta :-))) ... ne dělám si kozy - od vydání Rosu spím v průměru 6h a jako už to na sobě začínám pozorovat :-) ... ale vzhledem k tomu, že mám zítra dovolenou, tak myslím, že dneska budu stadardně a dospím to zítra :-) ... jinak včera jsme šli nakonci asi 3 nebo 4 rifty na T2 i bez barbie ( já, frozen a lečo ) a jako můžu říct, že to šlo sakra poznat ... dávali jsme to naprosto nádherně a skoro nešel poznat rozdíl v rychlosti oproti T1, ale co už fakt šlo poznat byly některý affixy elitek, kdy jsem tam asi 2x dostal takovej náklad, že se mi trenky přilepily k zadnici ... doteď nechápu, že jsem v jeden moment neprocl, ale měl jsem tak 1% HP ... tzn. poznatek je pořád ten stejnej, na vyšší obtížnost není problém přejít, myslím že s dmg by jsme neměli problém ani na T3, ale ty rány jsou někdy brutální ... nemluvě o tom, že je to tak, že jsi 20 minut v naprosté pohodě a pak máš během 0,5s tlak 200 :-)) ... závěrem mé eseje - prostě chce to barbara do party, na vyšší T je to skoro nutnost :-) ... ale jinak včera paradní hra ( s tradičním, tzn. mizerným, dropem :-)) ...