Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Neposunuse
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Neposunuse » 31.08.2015, 22:21 hod.

Vy neběháte Bliznu s unikátní Gull? Tam je teprve MF! :D :D :D

Jinak je to Fathom, nikoli Fantom, jak jsem byl dříve upozorněn Dark_Deamonem ;)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 31.08.2015, 22:53 hod.

:)

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 31.08.2015, 22:55 hod.

@ DamageDeath hmmm, si pěstuješ sparing na PvP, co?

Oculus na HC nepoužívám, ale já také neumím hrát za Sosso :-)
Greenhorn s duší Throwera

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 01.09.2015, 00:27 hod.

Děkuju za komentáře :)
Budu teď chodit Mepha, takže beru Oculus, tam by mělo být bezpečno :)

Jinak... já jsem se hecnul, že dám guardiana :D
Jelikož u Mepha to padalo hezky (Vipermagi, další část TR setu, Gheed's Fortune (identifikováno), Ormus (sice roll k prdu, ale aspoň něco), String of Ears a Verdungo. Mimochodem, přišel jsem na způsob, jak RW Harony (který mám na switchi) vyvolat Valkýrii a switchnout zpět, bez toho, aby umřela (Vždy byla ale první, kdo to od Mepha schytal :D)
Další akt byl v pohodě, svou zásluhu na tom má hydra, která vždy lokalizovala a eliminovala jakékoliv souly v okolí 8-)
A pátý akt... jsem víceméně proportil :D
Hodně cold immune, a abych se tam pižlal s hydrou, to se mi nechtělo. Sice jsem párkrát skoro zařval (třeba když jsem se portnul rovnou k Frozensteinovi mezi něho a jeho kámoše :lol: ), ale největší adrenalin bylo teda WSK lvl 1, bezkonkurenčně. Ancové trošku potrápili, ale to bylo ještě nic proti tomuhle. Celé patro plné naspeedovaných Invaderů (cold immune), Heirophantů a jejich rovněž naspeedovaných poskoků, a aby toho nebylo málo... Vile Witch (taktéž cold immune) - takže perma amplifa nade mnou. No to bylo zběsilé portění, tak rychlé reflexy jsem ještě nikdy nepotřeboval :D Vstup do dalšího patra jsem pochopitelně našel až poté, co jsem proportil celé patro :D Druhé bylo oproti prvníme procházka růžovým sadem, dokonce i něco málo padlo. No a pak Baal a jeho minioni byli jen taková formalita, která se musela vyřídit :) Baal dal jen Chance Guards a Tyrael si zas myslel, jak není vtipnej. Pomocí telekineze jsem ovšem portál úspěšně prošel :D
A tak je to tady, můj druhý guardian! Sice to s tímhle buildem vyšlo až na pátý pokus, ale stále jsem věděl, že na to má :)
Pro mě to tak znamená, že se oné postavě otevírají sklady mého prvního guardiana (Blade Sentinel assy) a naopak :)

A vám všem přeju příjemné hraní ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 01.09.2015, 08:32 hod.

Něco jsem chtěl napsat k oculusu, ale zmizlo to..

no viděl bych Oculus takto, samosebou to zařídit podle lokace/ players/ lvl / je/není cta+shako..:)

no a v AT sem toho kosil opravdu dost a ta mapa bosspacků se tam dá časem naučit, čili člověk buď portí nebo zabíjí, v jednom případě je nachystanej portit v druhém by do něj nic jít nemělo..aspoň v AT, nicméně i přes to sem se portl nejméně 2x do fana bosspacku, ale prostě dobré fcr/ 2,2K life nějaká redukce a dá se to..
třeba u andy je to logicky jiná, když člověk portuje třeba přímo na ní..
a hlavně, podstatná věc, pokud není Spirit na druhé ruce, tak určitě oculus netahat..není fcr a není ani FHR, takže nesmysl..a k mefovi bych ho asi taky nebral, kolikrát se mě tam stalo že do mě bouchl ten duch a skoro pokaždé mě to portlo někam ke Councilům..navíc u něj to mf není tolik potřeba.. :)

ehm:: a gratulace ke guardianovi :lol: :lol:

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 01.09.2015, 19:41 hod.

Gratulace ke guardianovi. Ty věci ti napadali jako mě za týden :)
Oculus k Mephovi je v pohodě, duchové jsou pořád na stejném místě=dají se lehce obejít, případně když se objeví tak se dá odportnout pryč než uhodí. Ale kamkoliv jinam je to o zdraví, všem projektilům se vyhnout nedá a i při velmi opatrném přístupu pak stačí ten jeden projektil aby portnul za zeď do Might Bosspacku. Na druhou stranu ty resisty a MF se opravdu hodí, pokud by to byla kouzelnice čistě na hledání předmětů a na zbytku nezáleží tak proč ne.

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 01.09.2015, 22:01 hod.

Každý HC Guardian se počítá a untw 2x. CONGR!

Zombe, jak jsi zvolil Hydru? Je účinější než F-Wall? Nebo použitelnější? Nebo nemáš F-Wall rád kvůli ovládání? Ptám se jen pro info, nikdy jsem jí nezkoušel. Abu
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 01.09.2015, 22:30 hod., celkem upraveno 1 x.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 01.09.2015, 22:18 hod.

Asman: u mefa někdo je připravenej na port?:)

vidím to opačně.. :)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 02.09.2015, 17:26 hod.

Děkuji ke gratulacím :)

Jinak běhám toho Mepha s Oculusem... a je sice pěkné, že mi padly věci jako Alma Negra, Hellrack, Umka, Saracen, Gladiator's Bane (eth), Spike Thorn, Mara, Blood Raven's Charge, Cerebus (2x), Stormshield nebo Facet (light, +3 -5)... ale já se ptám, kde je kurňa to Shako? :lol: :lol:

Jinak Oculus fajn, párkrát mě to portlo, ale nikam do nebezpečí... jelikož zabíjím Mepha na dost bezpečném místě (jak můžete vidět na screenech)
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.09.2015, 19:36 hod.

Nazdar Zombe. Ten nekro, co se jmenuje jako ty, sice dlouho odpočíval, ale dnes se opět probudil....a trochu litoval, že se více neprofiloval na kontaktní boj, neboť ve 2. aktu hell padlo Corpsemourn a Bonehew (untwinked),
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 02.09.2015, 21:40 hod.

Zombe :D z Mepha mi Shako taky nepadá... 900 a nic... teda padlo... 1nou ... eth ... :D i když welvet mi říkal že mu tam padá co 300 runů...
nejlíp si asi najít v LK stojan na shako a hledat tam :D
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 02.09.2015, 21:59 hod.

Fraxinus: Pěkné dropy :)
Jinak když jsem za něj hrál tenkrát já v turnaji, tak jsem potom taky mlátil, jelikož mě nebavilo jen stát a koukat (a u toho klít :D ). Z truhly jsem vyhrabal nějakou jednoruční paličku s OW, ať se monstra nehealují. Také jsem potom litoval, že jsem se víc nezaměřil na přímý boj... třeba takový Fleshrender by se mu velmi hodil, kdyby měl dost dex a trefoval se do monster. Každopádně hodně štěstí, jsem zvědavý, kam až to dotáhne :)

Secondface: No to eth shako... to by mě asi jeblo, to bych byl radši, kdyby nic nedroplo :D
Ještě Mephovi dám šanci, ještě jeho dnům není konec :D
Stále čekám třeba na War Traveler, další části TR setu, Arachnid Mesh a další pěkné kousky :)
Ale vím, že mě LK runy ještě čekají... když mě zrovna to moc nebaví. Jen otevírat truhly, včera jsem to dělal asi dvě hodiny vkuse (nejvyšší runa tuším El... ehm, teda Hel :D ), ale bylo to teda dost na palici. Nechápu, jak někdo může udělat tolik tisíc runů :D
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.09.2015, 15:01 hod.

Já používám poison dagger, ať se nehýlují. :) Ve druhém aktu jsem ale osobně zasahovat ani moc nemusel. Potom, co jsem dal mercovi ten bonehew, už vůbec ne, protože jsem musel furt hlídat kostry u unravelerů, kteří byli všude, kde být mohli, a k tomu v množství více než obrovském.

A už je v Kurastu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 05.09.2015, 06:27 hod.

Zdar pánové, nikdy jsem nehrál Javu, vždy jen Bowu, jaký je ten nejsilnější Boss-skill? Charged Strike?

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.09.2015, 07:32 hod.

@Secondface: Eth Shako Ti na casterovi vydrzi vecnost, pokud ho hrajes dobre ;) A pak se da pouzit na zoldaka

@Abu: Java je brutalne silna, a Charged strike je bud jeden z nejsilnejsich, ne-li nejsilnejsi skill proti Bossum ve hre...Kdyz mam ted Infinity, mam ji uz dlouho v planu, bude to brutalni killer, navic ji na rozdil od trapky pomuzou facety a Gripphon, ktery mam skoro perfect, jen to proste zatim neni na poradu dne :roll: Ale odpoved je ano, Charged strike ;)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 05.09.2015, 09:01 hod.

Díky Ripe, facety Infi a Grifóna nemám, ale když je tak silná....
Už jsem ripnul druhou Sosso, tak jsem se chtěl uklidnit novou hrou se Strafezonkou a pak mi došlo, že jsem snad nikdy nehrál Javu. Nebo možná kdysi, něco... Tož si jí zkusím užít.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.09.2015, 10:17 hod.

Mám dojem, že raisen s Javou sesmahla über Diabla na p7, takže asi tak.

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 05.09.2015, 11:01 hod.

@Abuzus
tak java je easy :)
já mám na levým lighting strike(davy) a Charget strike(boss) střídám na pravém s Lighting Fury(zábava/nebezpečné monstra) podle situace :)
pokud to budeš hrát s někým tak bych jel všechny synergie... ale pokud sám tak rozhodně uvítáš valku :) krom immuních by všechno mělo lehnout hned...
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 05.09.2015, 17:06 hod.

Chlapi, já bych nepodceňoval Power strike...
...Ancients, go, go go!

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 05.09.2015, 17:18 hod.

ten je tak na šampóna v bosspacku ne? :D na ACT bosse díky jeho velikosti mu dá charget strike víc ne? :)
respektive ty bolty co vyletí :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“