Děkuju za komentáře

Budu teď chodit Mepha, takže beru Oculus, tam by mělo být bezpečno
Jinak... já jsem se hecnul, že dám guardiana

Jelikož u Mepha to padalo hezky (
Vipermagi,
další část TR setu,
Gheed's Fortune (
identifikováno),
Ormus (sice roll k prdu, ale aspoň něco),
String of Ears a
Verdungo. Mimochodem, přišel jsem na způsob, jak RW Harony (který mám na switchi) vyvolat Valkýrii a switchnout zpět, bez toho, aby umřela (Vždy byla ale
první, kdo to od Mepha schytal

)
Další akt byl v pohodě, svou zásluhu na tom má hydra, která vždy lokalizovala a eliminovala jakékoliv souly v okolí
A pátý akt... jsem víceméně proportil

Hodně cold immune, a abych se tam pižlal s hydrou, to se mi nechtělo. Sice jsem párkrát skoro zařval (třeba když jsem se portnul rovnou k Frozensteinovi mezi něho a jeho kámoše

), ale největší adrenalin bylo teda WSK lvl 1, bezkonkurenčně. Ancové trošku potrápili, ale to bylo ještě nic proti tomuhle. Celé patro plné naspeedovaných Invaderů (cold immune), Heirophantů a jejich rovněž naspeedovaných poskoků, a aby toho nebylo málo... Vile Witch (taktéž cold immune) - takže perma amplifa nade mnou. No to bylo zběsilé portění, tak rychlé reflexy jsem ještě nikdy nepotřeboval

Vstup do dalšího patra jsem pochopitelně našel až poté, co jsem proportil celé patro

Druhé bylo oproti prvníme procházka růžovým sadem, dokonce i
něco málo padlo. No a pak Baal a jeho minioni byli jen taková formalita, která se musela vyřídit

Baal dal jen Chance Guards a Tyrael si zas myslel, jak
není vtipnej. Pomocí telekineze jsem ovšem portál úspěšně prošel

A tak je to tady, můj druhý
guardian! Sice to s tímhle buildem vyšlo až na pátý pokus, ale stále jsem věděl, že na to má

Pro mě to tak znamená, že se oné postavě otevírají sklady mého prvního guardiana (Blade Sentinel assy) a naopak
A vám všem přeju příjemné hraní