Vaše oblíbená zbraň

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Vorvy
The Butcher
Re: Vaše oblíbená zbraň

Příspěvek od Vorvy » 01.11.2009, 21:35 hod.

discovery je neco jako Blesk (ten casopis) ve svete vedy.. clovek kouka jak blazen co vsechno neni mozny, ale ono to zas nebude tak horky.. ja sice koukam casto, ale spis na neco typu Dirty Jobs nebo podobny komedie..

ale zpatky ke zbranim, s tim teleskopakem je to urcite pravda, je to velice efektivni (viz guinea pig) a taky manipulace uplne vyborna.. na druhou stranu postrada prave ten pocit respektu kdyz to na nekoho vytahnes..

osobne jsem na sobe zkousel slzak a paralyzer.. sice jen v rozumne mire, ale i tak to byla celkem sranda.. ono i kdyz to clovek ceka, tak stejne ten sok, byt i sebemensi te uplne brutalne rozhodi.. uz jen ten zvuk toho vyboje nahani hruzu :lol: ..ale zkusit se ma vsechno ne? :waving:
Kupodivu mě to stále baví..

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 14.03.2010, 10:36 hod.

Garn:
Jj s těma teleskopama je to složité - člověk musí fakt hodně rychle zhodnotit situaci a pak jednat. Ovšem nepřiměřené by to bylo, kdybys toho chlápka s boxerem zabil. Pokud to trefíš do měkké tkáně a utečeš, je to v pořádku :wink: A pepřák je na dvě věci už sám o sobě...Ono v podstatě každá takováto zbraň vyvolává v člověku někdy falešný pocit bezpečí a odhodlání riskovat - je třeba mít na vědomí, že VŽDYCKY by měl být, pokud možno, na prvním místě útěk.
Gladiator91 píše:To sice jo ale už se mi párkrát stalo, že kamarádovi stačilo ten teleskop vytáhnout a bylo po problémech a bez toho aby s tím někoho majznul :)
A tohle je ta největší BLBOST! Princip teleskopu (a také jeho největší výhoda) je v jeho utajení (do poslední chvíle) a poté rychlá akce. Největší kravina, co můžeš udělat je ho vytáhnout a začít s ním vyhrožovat - to už si pak ten útočník může v klidu promyslet, jak ti ho vytrhne z ruky, nebo odkopne :wink: Kamarád tedy může být rád, že po něm šli jen nějací amatéři...

A teď k tématu: Též miluju katany, proto mám taky doma dva bokkeny (jeden ze světlého dřeva a druhý tmavý) Ale i tak celkově mě tyto záležitosti baví a zajímají, líbí se mi i různé nože a dýky...z těch novějších reálných bych volila asi tomíka nebo deserta, z nových vymyšlených jednoznačně Bozar, Gaussovku a BFG 9000 :D
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~

Jireky
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Jireky » 14.03.2010, 10:49 hod.

Ty jsi hrála Doom? BFG? xD
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 14.03.2010, 11:01 hod.

Jirek:
Heh tuhle hru jsem měla tněkolikrát projetou skoro na najtěžší obtížnost už někdy v pěti letech :D Jinak to samé třeba Duke :P Nedělejte že ste ty hry nehráli! :D
Big f*ck Gun 9000 forever :Diablo

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 14.03.2010, 11:02 hod.

Vidím, že tady se nekdo denně řeže s teleskopem, boxerem apod. a potom hodne rychle utíka... :Diablo (zkušenosti k nezaplacení) Imho k těm zbraním, CS jsem už dlouhou dobu nehrál, těžko mít nějakou oblíbenou...
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW :dead:

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 14.03.2010, 11:06 hod.

Eol:
Ježiš co si to o mě myslíš?? :D
A proč zrovna CSko? tomu jsem teda na chuť zrovna nepřišla :? Ale určitě si nějakou blahodárnou zbraň pamatuješ i tak :P I když to teda mají být hlavně fantasy...

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 14.03.2010, 11:12 hod.

No, oni Dooma stále vyvíjejí ...
A docela notných pár stovek lidí to ještě hraje ...
Já jsem byl profesionální gamer, ale nevím proč, přestalo mi jít se připojit na masterserver a skončil jsem. :cry:
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 14.03.2010, 11:18 hod.

Alyx píše:Eol:
Ježiš co si to o mě myslíš?? :D
A proč zrovna CSko? tomu jsem teda na chuť zrovna nepřišla :? Ale určitě si nějakou blahodárnou zbraň pamatuješ i tak :P I když to teda mají být hlavně fantasy...
V pořádku, jen to tak nějka vyznělo, jako by to byla rutina :P :wink: Ja jsem pacifista, na zbrane moc nejsem...možná má ruka, je docela dobrá zbran :P

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 14.03.2010, 11:21 hod.

Jirek:
Jj já vim...Ale tak pořád si můžeš zahrát pěkně sám, jen tak pro radost ne? :)

Eol:

No tak to ti vyznělo hodně blbě :lol: To, že se zajímám neznamená, že konám :Diablo
Pereš se očividně ty :P

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 14.03.2010, 11:29 hod.

Bubu:
:lol: No co ty víš, třeba by to nějakým záhadným způsobem zafungovalo... :D

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 14.03.2010, 11:32 hod.

Bubu píše:Mysl(Pero) je mocnější než meč(zbraň). Ale stoupni si s touto ideologií před odjištěnou devítku.
Myslím, že Neo měl podobnou filozifii a byla očividně úspěšná... 8)

Alyx píše:No tak to ti vyznělo hodně blbě :lol: To, že se zajímám neznamená, že konám :Diablo
Pereš se očividně ty :P
Blbě říkáš? Nicméně je to tak..."peru" se jen tehdy, když není zbytí a vždy jen za vznešené věci a názory :) ... ale jinak jsem velmi mírumilovna osoba 8)

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 14.03.2010, 11:38 hod.

Eol:
A to děláš jedině dobře - já jsem se snad ještě nikdy (ve zlém) neprala :D Jsem takový verbální kejklíř a všechno si umím okecat :P
Takže to je možná přecejen názorný příklad moci Mysli :D

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 14.03.2010, 11:57 hod.

Alyx píše:sem takový verbální kejklíř a všechno si umím okecat :P
Takže to je možná přecejen názorný příklad moci Mysli :D
Toto by ti v noci v parku zřejm moc nepomohlo...úplně to vidím..."Pane, zastavte své konání, nebude to ku prospěchu Vám ani Vašemu chtíči...jsou tady zřejmé težké společenské restrikce a důsledky a navíc...já mám výbornou pamět na xichty " :wink:

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 14.03.2010, 12:18 hod.

Alyx píše:Jirek:
Jj já vim...Ale tak pořád si můžeš zahrát pěkně sám, jen tak pro radost ne? :)
Vím, ale není to ono ...
Ty mapy, po okraje nacpané monstry, nejméně 60 minut dlouhé, těžko sehnatelné zbraně a skupinka potících se hráčů tlačících se k sobě, vědouce, že každý má v survival módu jen jeden život ... To byly časy ...

A nebo ... Když se s mlasknutím brokovnice pod dobře mířenou ránou v duelu sesune nepřítel a Ty vyhraješ 40:39 ... To je pocit. Škoda, že už to nemůžu zažít. :/

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 14.03.2010, 12:21 hod.

Jirek píše:To je pocit. Škoda, že už to nemůžu zažít. :/
Proč by to nešlo? Btw pocity, které zde popisujes docela dobře znám z WoW, je to sice úplně jiný šálek zmrzliny, ale principy jsou podobné...to napětí a následná úleva či radost z víteztví je nenapodobitelná :wink:

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 14.03.2010, 12:53 hod.

Noo, zkoušel jsem překonfigurovat modem, hrabal jsem se v nastavení internetu, firewall, přijel i technik a nemůžu se ani tak připojit na master server ...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 14.03.2010, 13:53 hod.

strezte se OT vazeni, vzdycky kdyz se tu do neceho pustite, tak se to zvrhne hroznym zpusobem :wink:

jinak mou oblibenou strelnou zbrani je YK 42B pulsní puška 8)
Kupodivu mě to stále baví..

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 14.03.2010, 13:58 hod.

Jasne Time...máš pravdu mno...pardon za ten OT...Back to theme...nakonec jsem si vzpomnel, moje oblíbene zbran je Steyr AUG, kdo zná, tak chápe :Diablo
Jirek píše:Noo, zkoušel jsem překonfigurovat modem, hrabal jsem se v nastavení internetu, firewall, přijel i technik a nemůžu se ani tak připojit na master server ...
Jeste drobnost za záver...máš public IP ?

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 14.03.2010, 16:04 hod.

Ne. Ale před nainstalování modemu to samozřejmě šlo ...

Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 14.03.2010, 16:12 hod.

mě spíš imponujou takový ty 40kg obouruční meče, prostě něco co přinejhoršim stačí na protivníka pustit :) jako nic proti kataně, ale proti dobrému plátovanému brnění, jaké měli rytíři ve středověku by si ani neškrtla v pravém slova smyslu, tam si opravdu potřeboval tu váhu abys to prorazil :)

co se týče future zbraní, tak se mi líbí Hyperblaster z Q4, to je překrásná zbraň, pak Organická Gravity Gun a Sunbeam z Prey...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“