HC Kodiak

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Tordah
Adviser
Kontaktovat uživatele:
Re: HC Kodiak

Příspěvek od Tordah » 25.09.2010, 09:46 hod.

iirc aldurs veci maju +stats a nie +skills

+good luck. videa su paradne :)
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.09.2010, 21:48 hod.

Díky za podporu, již brzy se dočkáte pokračování (předpokládám, že bude o něco málo delší než akt 1)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.09.2010, 18:10 hod.

Druhý akt uploadován a příběh aktualizován. :wave:
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 28.09.2010, 14:43 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 28.09.2010, 11:39 hod.

Fraxinusi, ne že zase někde vletíš do davu Thorned Hulků a dostaneš osudově na budku! :D
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.09.2010, 14:40 hod.

Nene, tentokrát si dám pozor.
...Ancients, go, go go!

Cpt. Axe
Quill Rat

Příspěvek od Cpt. Axe » 28.09.2010, 14:44 hod.

ja ti verim Fraxi, jen smele do toho... jinak videa super, je u ceho ztracet to malo volneho casu co mam:D

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 28.09.2010, 17:08 hod.

Hodně štístka s medvídkem. Nevybral sis nic jednoduchého, ale ty to zvládneš :wave:

huibik
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Huibik#2776

Příspěvek od huibik » 30.09.2010, 10:56 hod.

fraxi do holywoodu,
super sa to cita a videa su super napad
len tak dalej, drzim palce
bud careful :D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.10.2010, 21:58 hod.

AKT 3 - Normal

Hned na začátku se vrhám na gamble – a Alkor dává pěknou helmu. Vycházím z přístavu do Spider forest a dorazil jsem až do Arachnid Lair. (Video 40)
Arachnid Lair…až tady padá Jade Figurína. Poté bloudím Spider Forestem, až úplně na konci nalézám konečně Pavoučí jeskyni, kde si to o Oko rozdávám se Sszarkem. (Video 41)
Sbírám Oko a jdu hledat vlez do Frayer Jungle, jenže nikde žádný není. Musím přes Great March, ach jo :( Ale téhle nucené zajížďky nakonec nemusím litovat, neboť zde nacházím perfektní brnění pro Kasima. Možná ho v některých situacích nasadím i já sám. (Video 42)
Pročesávám zbytek Great Marche, až se ocitám ve Frayer Jungle, kde hned nacházím waypoint. Super. (Video 43)
Kde se vzaly, tu se vzaly botky Treads of Cthon, které nabízí skvělé vlastnosti, ale jelikož po botkách vyžaduji hlavně rezisty a MF, putují prozatím do truhly. Po delší době opět gambluji. A vygamblovávám rukavičky. V džungli jsem dorazil až do vesnice a sbírám Gidbinn. (Video 44)
Prodírám se sklepy pod vesnicí a rozdávám si to s doktorem. Pravidlo číslo 1: Nikdy, ale vážně nikdy se při nízkých rezistech na oheň nechávej opálit dvěma šamany najednou. Může to skončit vážnými popáleninami, eventuelně smrtí. Nicméně mám mozek a nabírám směr Kurast. (Video 45)
Dorazil jsem konečně do Kurastu a prošmejdil většinu kurastské nižší části. A napadalo tam docela dost run. Potom jsem se rozhodl, že je čas končit. Šlo to sice pěkně, ale je mi jasné, že potřebuji lepší zbraň. Akutně. Konec čtvrtého hracího dne. (Video 46)

Pátého hracího dne se nejprve odeberu k Alkorovi sehnat nějaké skvělé předměty a jsem úspěšný, ale jak se to vezme. Každopádně trefa do šance 1:1000 potěší. :) Waypointem do Kurastu a nacházím tu obstojné éterické brnění s 2 dírami, do kterého dávám Stealth a odhazuji do truhly. Bude se hodit mercovi, až si někdy vemu jeho brnění. Dále získávám ještě jeden zelený úlovek. V Kurast Bazaaru mi dost lezou na nervy ty vosí roje. Jdou šíleně blbě dolů fyzickém útokem. (Video 47)
Prolétnul jsem Bazaarem jako vítr a navštívil i chrám Disused Fane. (Video 48)
Došel jsem si pro knihu k Sarině i do stok pro srdce. A našel jsem tam další unikátní předmět. Škoda, že nejsem ohňoruký medvěd, to by byla přesně taková zbraň, jakou bych hledal :( Co se týče run, nejprve to vypadalo na útlum, ale pak ve stokách zas něco spadlo. Také hlásím level 30 a příchod pomocného medvídka. (Video 49)
Čistím zbytek Bazaaru a upaluji do Horního Kurastu. Zde se runy rozpadaly jako divé a nebýt horadrické kostky, nevěděl bych, co si s nimi počít. (Video 50)
Opět gamble. A tentokrát rare botky a circlet (to že jsem ten circlet nakonec prodal, mi mnozí asi vyčtete). Pokračování směrem ku Travincalu, kde se střetávám s Radou. A mohu za Mephistem. :) (Video 51)

Rada mrtvá, Jdu do Durance of Hate. A hemží se to tu roztomilými panenkami. Kvůli problémům se zpracováním videa (stejný jako minule), je toto video dost krátké. (Video 52)
Druhé patro Durance. Na to, že jsem na normálu, je teda pořádně rozsáhlé. Ve třetím patře si to rozdávám s Bremmem Sparkfistem a dává docela zabrat. Jeden z jeho minionů mi dává další unikát. To ovšem není to nejhorší, co mě zde čeká. Šel jsem si to vyřídit s tím druhým-ještě pohoda. (Video 53)
A tím problémem byl třetí koncil. Tedy ne on sám, ale jeho doprovod. Ten byl horší, než samotný Mephisto. Nicméně i tento problém byl překonán a bylo z toho jen malinké zdržení…naštěstí. (Video 54)

( Za třetí akt nezkomprimovaná videa zabrala 73 GB, jejich zkomprimované verze 1,37 GB a jejich délka je 3:19:42. Celkový čas je tedy 10:58:09.)
...Ancients, go, go go!

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 01.10.2010, 22:50 hod.

Fraxinusi, dobře jedeš...
U posledního videa cca ve 04:15 sis docela koledoval, ty a oheň opravdu nejste kamarádi...
Je to asi mou "úzkostlivou hrou", ale ať hraju D2 nebo Titan Quest, pokud mi zdraví klesne pod polovinu, už hned piju...

Opatrně ve 4. aktu - Infector of Souls a hlavně Diablo... Předpokládám, že ty jako Medvěd budeš tak velký, že neunikneš (byť stojíc pod Diablovým pupkem) jeho nejsilnějšímu bleskovému kouzlu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.10.2010, 23:01 hod.

Neboj, 4. akt už mám také za sebou (hrál jsem ho ten samej den jako 3. akt), ale příprava videí k uploadů zabere moře času. Takže jsem dnes stihl zpracovat jen 3. akt.
...Ancients, go, go go!

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 01.10.2010, 23:27 hod.

Sir_Mac píše:Je to asi mou "úzkostlivou hrou", ale ať hraju D2 nebo Titan Quest, pokud mi zdraví klesne pod polovinu, už hned piju...
To je prave ten adrenalin...nepít a kosit to co to dá... >:D

Jinak dobrá práce Fraxi ;)

edit: co se týče toho Dia, u toho red lightningu (nemůzu si vzpomenout na nazev), který vypouští, funguje bug, že prave když stojíš uplne u nej, tak ten spell neubíra life...občas to může pomoct :D
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW :dead:

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 02.10.2010, 00:53 hod.

Eole, k tomu bugu - nevím, jestli to náhodou v 1.13 neopravili, ale máem jsem zemřel i když jsem právě stál u Diabla, vyloženě v jeho podbřišku...
Ten blesk měl počáteční bod daleko za hlavou mého skeletonmancera, ale zdraví mi šlo rapidně dolů...

Je možnost, že to není bug a naopak záměr, logická věc? Přeci jen - stojíš-li pod jeho tlamou (za jeho tlamou), tak by ti neměl ten blesk nic dělat, z fyzikálního hlediska... >:D

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 02.10.2010, 01:37 hod.

Jiste si si vědom toho, že Diablo jako hra nezachovává zrovna verne fyzikální zákony...:) Jestli to v 1.13 funguje si take nejsem uplne jist...poslední dobou hraji pouze chary s kterými by člověk šel po jednom hitu hned dolu, tak stavam v dostatecné vzdalenosti...kazdpadne HC není vhodne k testování mechaniky hry :D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.10.2010, 09:40 hod.

Tak ten bug s Lightning Haze jsem fakt nezkoušel. Btw. kdyby nefungoval, ripl bych do 2 sekund. :D
K tomu pití: mám build, co má momentálně 90% life/mana steal, takže piju jen, když jde už o život.
...Ancients, go, go go!

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 02.10.2010, 10:09 hod.

tak on by se asi ten bug nemel zkouset s HC charem ne ;) .. jinak je to red lightning hose.. byt haze by znelo lip a asi by mi to davalo i vetsi smysl.. ;)
Kupodivu mě to stále baví..

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 02.10.2010, 10:14 hod.

Ja jsem tusil, že se to nějak podobně jmenuje :P

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.10.2010, 10:20 hod.

Vorvy: Já o něm do teď neměl ani potuchy. :wave:
...Ancients, go, go go!

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 02.10.2010, 10:54 hod.

Fraxinusi, já o tom, že to je bug, nevěděl dost dlouho, ale se Zealotem jsem na tuhle "skutečnost" sázel... dycky pod břicho a hlazení až do samého vyhlazení :lol:

Jsem zvědav, jak ti to půjde s Ancíky...

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 02.10.2010, 14:23 hod.

Anciky bych zase tak neresil...teprve na Hell to video z nich bude ten správný akčnák >:D :P

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“