AKT 3 -
Normal
Hned na začátku se vrhám na gamble – a Alkor dává pěknou helmu. Vycházím z přístavu do Spider forest a dorazil jsem až do Arachnid Lair.
(Video 40)
Arachnid Lair…až tady padá Jade Figurína. Poté bloudím Spider Forestem, až úplně na konci nalézám konečně Pavoučí jeskyni, kde si to o Oko rozdávám se Sszarkem.
(Video 41)
Sbírám Oko a jdu hledat vlez do Frayer Jungle, jenže nikde žádný není. Musím přes Great March, ach jo

Ale téhle nucené zajížďky nakonec nemusím litovat, neboť zde nacházím perfektní brnění pro Kasima. Možná ho v některých situacích nasadím i já sám.
(Video 42)
Pročesávám zbytek Great Marche, až se ocitám ve Frayer Jungle, kde hned nacházím waypoint. Super.
(Video 43)
Kde se vzaly, tu se vzaly botky Treads of Cthon, které nabízí skvělé vlastnosti, ale jelikož po botkách vyžaduji hlavně rezisty a MF, putují prozatím do truhly. Po delší době opět gambluji. A vygamblovávám rukavičky. V džungli jsem dorazil až do vesnice a sbírám Gidbinn.
(Video 44)
Prodírám se sklepy pod vesnicí a rozdávám si to s doktorem. Pravidlo číslo 1: Nikdy, ale vážně nikdy se při nízkých rezistech na oheň nechávej opálit dvěma šamany najednou. Může to skončit vážnými popáleninami, eventuelně smrtí. Nicméně mám mozek a nabírám směr Kurast.
(Video 45)
Dorazil jsem konečně do Kurastu a prošmejdil většinu kurastské nižší části. A napadalo tam docela dost run. Potom jsem se rozhodl, že je čas končit. Šlo to sice pěkně, ale je mi jasné, že potřebuji lepší zbraň. Akutně. Konec čtvrtého hracího dne.
(Video 46)
Pátého hracího dne se nejprve odeberu k Alkorovi sehnat nějaké skvělé předměty a jsem úspěšný, ale jak se to vezme. Každopádně trefa do šance 1:1000 potěší.

Waypointem do Kurastu a nacházím tu obstojné éterické brnění s 2 dírami, do kterého dávám Stealth a odhazuji do truhly. Bude se hodit mercovi, až si někdy vemu jeho brnění. Dále získávám ještě jeden zelený úlovek. V Kurast Bazaaru mi dost lezou na nervy ty vosí roje. Jdou šíleně blbě dolů fyzickém útokem.
(Video 47)
Prolétnul jsem Bazaarem jako vítr a navštívil i chrám Disused Fane.
(Video 48)
Došel jsem si pro knihu k Sarině i do stok pro srdce. A našel jsem tam další unikátní předmět. Škoda, že nejsem ohňoruký medvěd, to by byla přesně taková zbraň, jakou bych hledal

Co se týče run, nejprve to vypadalo na útlum, ale pak ve stokách zas něco spadlo. Také hlásím level 30 a příchod pomocného medvídka.
(Video 49)
Čistím zbytek Bazaaru a upaluji do Horního Kurastu. Zde se runy rozpadaly jako divé a nebýt horadrické kostky, nevěděl bych, co si s nimi počít.
(Video 50)
Opět gamble. A tentokrát rare botky a circlet (to že jsem ten circlet nakonec prodal, mi mnozí asi vyčtete). Pokračování směrem ku Travincalu, kde se střetávám s Radou. A mohu za Mephistem.
(Video 51)
Rada mrtvá, Jdu do Durance of Hate. A hemží se to tu roztomilými panenkami. Kvůli problémům se zpracováním videa (stejný jako minule), je toto video dost krátké.
(Video 52)
Druhé patro Durance. Na to, že jsem na normálu, je teda pořádně rozsáhlé. Ve třetím patře si to rozdávám s Bremmem Sparkfistem a dává docela zabrat. Jeden z jeho minionů mi dává další unikát. To ovšem není to nejhorší, co mě zde čeká. Šel jsem si to vyřídit s tím druhým-ještě pohoda.
(Video 53)
A tím problémem byl třetí koncil. Tedy ne on sám, ale jeho doprovod. Ten byl horší, než samotný Mephisto. Nicméně i tento problém byl překonán a bylo z toho jen malinké zdržení…naštěstí.
(Video 54)
( Za třetí akt nezkomprimovaná videa zabrala 73 GB, jejich zkomprimované verze 1,37 GB a jejich délka je 3:19:42. Celkový čas je tedy 10:58:09.)