DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageDiablo 4 buildy v Češtině

Diablo 4 Buildy v Češtině, Slovenštině a přímo od vás!

11 března, 2023
 / 
DiabloFans.cz
 / 

Je rok 2006 a vy už pošesté umíráte na Durielovi. Co uděláte? Jdete si na Diablofans.cz najít, jaký build vás dostane o krůček dál. Od té doby se hodně změnilo. Ale jedno je pořád stejné, česká komunita hráčů, kteří milují Diablo je pořád tady a pořád hledá inspiraci pro svoje buildy a postavy. Proto pro vás máme něco, co snad nejen připomene zašlou slávu minulosti, ale snad nám pomůže přivést nový zlatý věk českého Diabla – Diablo 4 buildy v Češtině a ve Slovenštině.

Diablo 4 Buildy v Češtině a Slovenštině

Diablo 4 buildy v Češtině

Najděte inspiraci do Bety

Připravili jsme pro vás stránku:

https://www.diablofans.cz/d4/buildy-diablo-4

Najdete na ní seznam buildů pro všech pět postav – Barbar, Rogue, Sorcerer, Druid i Necromancer tady mají svou sekci a ta se bude postupně plnit Diablo 4 buildy v Češtině. Teď jsme samozřejmě na začátku – doslova v Betě. Všechno co zde prozatím najdete jsou nápady a inspirace sestavené ze zkušeností Closed beta testerů, nebo od nadšenců, kteří proklikávají všechny build kalkulátory a hledají inspiraci. V budoucnu tady ale najdete překlady meta buildů z Maxrollu, z IcyVeins a z dalších stránek.

Pošlete nám vlastní build!

Ale to není všechno. Jsme fanouškovský web, takže chceme, aby to byla hlavně platforma pro vás. Proto má každý možnost poslat svůj Diablo 4 build v Češtině nebo ve Slovenštině. Stačí vyplnit přednastavený formulář a build odeslat. My ho pak zkontrolujeme a vyvěsíme. Pokud by se ale opakoval nebo obsahoval nějaké zásadní chyby, můžeme vám ho ještě vrátit k dopracování. Na výše zmíněné stránce najdete návod a všechny detaily a aby vám to šlo snáze, připravili jsme pro vás pár vychytávek:

Databáze schopností

Abyste mohli své buildy snáze postovat a posílat, vytvořili jsme kompletní databázi všech přeložených schopností – nebude tak muset složitě vypisovat, co která dovednost dělá. Prostě zmíníte, že máte v buildu Blizzard, nebo FlayEnhanced nebo třeba Wallop. Navíc tuto databázi budeme pravidelně updatovat, takže se nemusíte bát, že by váš build už nebyl aktuální co se týká parametrů.

Build kalkulátor pro Diablo 4 buildy v Češtině

Diablo 4 buildy v Češtině

Pošlete nám vlastní buildy!

Abyste mohli své Diablo 4 buildy snadno naplánovat, doporučujeme vám podívat se na kalkulátor buildů:

https://lothrik.github.io/diablo4-build-calc/.

V budoucnosti plánujeme některý kalkulátor zahrnout přímo do našich stránek.

Tak na co čekáte? Vyrazte se inspirovat a nebo ještě lépe – poslat nám svůj vlastní build!

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz