DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageDiablo Podcast CZ

Diablo Podcast CZ/SK je tady: Obnovujeme Carpinus!

13 března, 2023
 / 
DiabloFans.cz
 / 

Máme dobrou zprávu pro všechny, kdo si ke farmení rádi poslechnou trochu mluveného slova. Obnovujeme Carpinus – původní Diablo Podcast CZ/SK, který si někteří z vás pamatují ještě z roku 2013, kdy jste nás naposledy zachytili v éteru. Na prví díl těšte už tento čtvrtek od 20:30 na https://www.twitch.tv/fahn_do. Ano, náš oblíbený admin Diablofans Fahn se stane tentokrát naším hostitelem. V budoucnu pak dostane Carpinus a Diablofans.cz vlastní Twitch kanál.

Diablo Podcast CZ/SK i na Youtube!

S generálním úklidem před Betou a v rámci příprav na vydání hry jsme oprášili i další kanály – předně youtube Diablofans. Tam najdete záznam podcastu a v budoucnu i videa, která aktivně plánujeme a připravujeme 🙂 Tak si klikněte odběr i tady, ať vám skutečně nic neuteče.

První díl podcastu – na co se můžete těšit?

A co, že jsme pro vás ve čtvrtek připravili? Nejprve vám chceme říct, kde se celý projekt Diablofans teď nachází, co jsme už dokončili a co plánujeme. A pak budeme probírat betu. Kromě základních informací zopakujeme také, co každý chceme testovat a na co se nejvíc těšíme. Já třeba už žhavím svého Support Barbara do Hardcore a Fahn zase vyhrožuje Roguem 🙂

Druhá část podcastu pak bude o buildech v Diablu 4. Chceme vám detailně představit, jak funguje naše sekce buildů na webu a prozradit vám i něco o tom, jaké archetypy u Barbara, Sorcerera i Rogua na vás čekají v plné hře. Nepůjde tolik ani o detailní rozebírání jednotlivých buildů, spíš jako o nastínění toho, jaký playstyle můžete čekat.

Kromě už zmíněného Fahna se těšte na Reita a iDaddyho. Oba jsme Diablofans veteráni a po deseti letech si tak dáme Carpinus repete.

Těšíme se na vás!

PS: Nezapomeňte přijít na Discord!

Stavte se za námi na Discordu! Potkáte tam nejen spoluhráče, ale přímo i nás, kteří pro Diablofans děláme, tak se ptejte a pište 🙂

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz