DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageImage

7 PvP tipů, které jste možná měli vědět dříve

8 září, 2023
 / 
NexiuZ
 / 

Svět Sanctuary je rozlehlé a nebezpečné místo plné démonů, nemrtvých a bestií, které vás chtějí roztrhat na kusy. Nejnebezpečnějším nepřítelem ze všech však nejsou Páni pekel – je jím váš spoluhráč.

PvP pomyslně podrbe všudypřítomné svrbění mnoha hráčů a jak zájemci o masakrování ve velkém, tak i kompletáři budou mít o PvP zájem kvůli odměnám, které poskytuje. Dávalo by tedy smysl, že v něm budete chtít být co nejlepší, že? Přesně to si myslí YouTuber Nihjanix – a přišel s tipy a triky pro PvP, které by měl pro Diablo 4 znát každý!

Nihjanix nás provede nejlepšími tipy a triky pro Diablo 4 PvP, ať už jde o používání spotřebních předmětů, jako je léčivý elixír, který pomáhá čelit metě jedovatých Rogue, nebo o to, jak změnit nastavení barevného zvýraznění postavy pro lepší viditelnost – a díky nim budete moci v mžiku začít sbírat červený prach a zabíjet hráče!

Jeden z našich nejoblíbenějších tipů se týká výběru PvP zóny – Nihjanix podrobně popisuje rozdíly mezi Fields of Hatred, která se nacházejí v Dry Steppes i v Kehjistánu, a podrobně popisuje, podle jakého scénáře byste si měli vybrat jednu z nich. Například Fields of Hatred v Kehjistánu je mnohem větší hustota mobů – což může v závislosti na situaci proces PvP ztížit. Naučte se, co je pro vaši postavu a build nejlepší, a budete mít tyto PvP kosmetické úpravy raz dva!

Jaký je váš oblíbený tip nebo trik pro PvP, který jste se naučili pro Diablo 4?
Dejte nám vědět v komentářích. 🙂

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz