DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageImage

Téma a datum nové sezony odhaleny – nový obsah ve stínu magických konstruktů

18 ledna, 2024
 / 
NexiuZ
 / 

Blizzard Entertainment oznámil nový obsah pro Diablo IV, „Sezonu Konstruktů“, která přináší nový příběhový quest, dungeony, nového společníka a unikátní odměny.

Diablo 4 Season of the Construct reveal breakdown

„Vítej, poutníku. cítím, že tě ke mně přivedly nedávné události. Je to vskutku zvláštní doba. Mnozí se bojí nevysvětlitelného. Já se tím zabývám. A ty? Pokud hledáš odpovědi, toto tě dovede k vědomostem, po kterých toužíš. Legenda praví, že v této místnosti se nachází chybějící část tajemné konstrukce, mocné zbraně schopné ovládnout starobylou sílu pro toho, kdo je dostatečně silný na to, aby ji ovládl. Ale buď varován, protože konstrukce je pohřbena hluboko pod Kehjistanem ve starobylých sklepeních Zoltuna Kula. Po staletí nedotčené jsou chráněny smrtelně nebezpečným zařízením Kulovo vlastní konstrukce a střeženy jeho mechanickými rohy. Architekt Zoltun Kule však přecenil svou vychytralost. Mág ve své pýše opustil své dílo a nechal temným silám volnou ruku, aby narušily jeho výtvory a uchvátily moc sklepení pro sebe.“

Do Diabla IV přichází Season of the Construct. V nové sezoně Diablo IV se hráči mohou těšit na celou řadu novinek a aktualizací. Sezóna, která začíná již 23. ledna, přináší nový příběhový quest zaměřený na démona Malphase a starobylé zařízení zvané The Loom. Příběh se točí kolem Malphase, který zneužil Loom k vytvoření zkázonosných strojů. Hráči získají nového mechanizovaného společníka zvaného Seneschal, který pomůže v boji a může být přizpůsoben pomocí nových mechanik Governing a Tuning Stones. Tyto kameny poskytují různé schopnosti a vylepšení pro vašeho Seneschala, čímž rozšiřují možnosti hry. Seneschal nabízí různé bojové a podpůrné dovednosti, jako jsou například bleskové útoky, ochranné bariéry a léčebné schopnosti.

Nový obsah přinese rovněž nový typ dungeonů zvaný Vaults, které jsou plné nebezpečnějších a složitějších pastí. Kvalita odměn v těchto dungeonech závisí na tom, jak dobře se hráčům podaří udržet bonus Zoltun’s Warding. Kromě toho přichází nový formát dungeonů nazvaný Gauntlets, který nabídne hráčům možnost soutěžit v žebříčcích, buď samostatně nebo v týmu. Samozřejmostí jsou také nové odměny a Battle Pass. Season of Construct nabídne také vylepšení kvality života, včetně extra inventáře, WASD ovládání pohybu a stále aktivní události Helltides, které nabízejí vyšší šanci na získání silnějších předmětů.

Další živý přenos vývojářských aktualizací začíná 18. ledna v 18:00 našeho času a dozvíte se v něm podrobnosti o herních prvcích příští sezóny, sezónní cestě a aktualizacích kvality života. Navíc se s vámi podělíme o informace o novém systému soutěžních žebříčků, v již zmiňovaných Gauntlet.

Připojte se k zástupci ředitele pro komunitu Adamu Fletcherovi, manažerovi herního designu Danielu Tanguayovi, designérce úkolů Madeleine Jamesové a hlavnímu designérovi tříd Adamu Jacksonovi a pronikněte do nebezpečí, které na vás čeká ve třetí sezóně hry Diablo IV. Na konci streamu proběhne také segment otázek a odpovědí, kde budou moci hráči položit své dotazy přímo týmu.

Navštivte oficiální kanály Diablo Twitch a YouTube, abyste u toho mohlli být živě i s vývojáři.

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz