DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageImage

Diablo 4 dostane šťavnatý přídavek – Vessel of Hatred

17 června, 2024
 / 
NexiuZ
 / 

 

Hned na úvod jsme si připomněli brutální filmeček, kterými jsou Blizzardi pověstní. Výlet do vskutku sadistické mysli herního antagonisty Mefista je při nejmenším…velmi zneklidňující. A to je co? To je dobře! Pojďme se společně ohlédnout za tím, co se skrývá za tímto fenomelnálním oznámením. Něco ná k tomu řekne i Brent Gibson, game director oznámeného „datadisku“ Vessel of Haterd. Tady to je:

Vessel of Hatre, první rozšíření pro hru Diablo IV, je nyní k dispozici v předprodeji na Battle.net, v obchodech PlayStation® a Xbox Games Store a ve službě Steam a vyjde 8. října. Hluboko v džungli Nahantu je rozpolcená Neyrelle sužována zlovolnou vůlí svého „společníka“ na cestách Mefista. Dokážete se zorientovat v hrůzách, které na ni číhají, abyste zachránili její duši, nebo už bude pozdě? Využijte síly zcela nové hratelné postavy, abyste přežili ve smrtící divočině a ubránili se strašlivé moci, která vychází z jejího nitra.

Představujeme nejnovější hratelnou postavu: Spiritborn

Prepare to Embody the Spiritborn – Pre-Purchase Vessel of Hatred

Spiritborn, který se řadí mezi vrcholové predátory džungle, je zcela novou třídou v sérii Diablo. Jsou zocelení bojem s mystickými synergiemi, které se mohou probudit pouze hluboko v džungli Nahantu. Staňte se jedním z Spiritborn a obejměte éterické duchy spjaté s touto starobylou civilizací.

I když tato třída zůstává zahalena tajemstvím, vše bude časem odhaleno. Připojte se k nám na odhalení třídy Spiritborn 18. července, kde se tým podrobně podívá na tuto přelomovou třídu a dozvíte se o ní více.

Objevujeme Nahantu

Sanctuary se rozprostírá do rozsáhlého regionu Nahantu a láká vás k cestě. Pamětníci si možná vzpomenou na ozvěny Nahantu ve hře Diablo II.

Zažijte vše od zapomenutých ruin až po nová města a vydejte se do nových dungeonů, pevností a bojovných kmenů rozesetých po celém regionu. Přežijete mezi pekelným porostem Kurastu nebo na vyprahlých pouštních pláních Teganze?

Zažijte další temnou kapitolu hlavní kampaně

Připravte se na další strhující kapitolu hlavního příběhu hry Diablo IV. Začíná tam, kde nás naposledy opustila, a pátrání po Neyrelle vás zavede hluboko do prastaré džungle, kde se utká s uvězněným pravým zlem. Pokus se odhalit Mefistovo temné spiknutí, zatímco nový nepřátelé obklíčí každý tvůj krok a naplánují tvou zkázu. Osud Neyrelliny duše – a její schopnost zabránit Prvotnímu zlu ve zničení Sanctuary- leží ve vašich rukou.

Žoldáci, endegame aktivity  a updaty hry

Žoldáci

Není lepší putovat s přítelem po boku? Nikdy nebojujte sami, protože žoldáci se k vám mohou na vaší výpravě připojit a bojovat po vašem boku v hustém podrostu Nahantu i mimo něj. Tito mocní spojenci s postupem času nabývají na síle a každý z nich je vybaven jedinečnými schopnostmi, které vám pomohou v boji.

Nová PvE kooperativní aktivita na konci hry

Ve stínech se skrývá další velká výzva plná mocných útrap a slibných odměn. Tento dungeon, první svého druhu pro Diablo, bude od dychtivých bojovníků vyžadovat, aby se spojili a společně zdolávali různá nebezpečí. Další podrobnosti o tomto herním režimu budou brzy odhaleny.

Aktualizace základní hry

Při spuštění hry Vessel of Hatred představíme také různé aktualizace napříč celou hrou, abychom vylepšili a přepracovali základní systémy, které byly k dispozici od spuštění hry. Posílíte své oblíbené třídy novými dovednostmi, přidanými deskami paragonů a legendárními glyfy. Prozkoumejte nové typy dungeonů, přidané aktivity a odměny ze Stromu šepotů a další.

Nejlepší přítel herní postavy: pet

 

Všichni hráči ve hře Diablo IV si nyní mohou pořídit nového společníka. Domácí mazlíčci vám budou pomáhat se sbíráním zlata a materiálu a poslouží vám jako věrný pomocník v nebezpečném světě Sanctuary.

Přihlaste se nyní a získejte herní úkol, který odemkne mazlíčky pro vaši postavu. Po dokončení získáte ve hře psího mazlíčka Ashearu.

Předem zakoupené edice hry Vessel of Hatred vám okamžitě poskytnou mazlíčka Alkora, tygříka Natalii nebo psího mazlíčka Hratliho, nebo získejte všechny tři s edicí Ultimate!

 

Ufff…řekl bych, že nálož nového obsahu by se dala generačně porovnat se slavným bratrem datadiskem Lord of Destruction k legendárnímu druhému Diablu. Máme zde také novou postavu, nový region, nový akt, žoldáky a nálož do endgamu. Nevím jak vy, ale já jsem přesvědčen o tom, že „čtyřka“ ani zdaleka neříká sbohem. Snactuary se otřese v základech a mě už teď běží mráz po zádech. Mějte se skvěle milí spoluhráči a to by v tom byl Fallen, aby to nedopadlo dobře. 🙂

S láskou k sérii váš NexiuZ, lovu zdar!

 

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz