DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageImage

Beta Diabla 4 přichází. Dva víkendy budou mrazivé peklo!

19 února, 2023
 / 
DiabloFans.cz
 / 
Beta Diabla 4 je tady.  Od 17. do 19. března pro předobjednatele hry a pro všechny všechny ostatní od 24. do 26. března. Oznámil to jeden z předních vývojářů hry Joe Shelly na streamu pro IGN Fest 2023.

 

A máme se na co těšit, v betě si budeme moct užít postup až do lvlu 25, zahrajeme si prolog a celý první akt, který se odehrává v ledových pustinách Fractured Peaks (Více zde). Navíc se mezi oběma víkendy bude přenášet váš progres, takže budete mít čas pořádně si vyzkoušet svoji oblíbenou postavu. Beta přichází dostatečně dlouho před skutečným launchem hry, takže vývojáři chtějí feedback skutečně zapracovat a otestovat zatížení serverů a taky balanc postav.

 

Kromě Bety poodhalil Joe Shelly ještě nové nástroje, které vývojáři mají k dispozici, aby vyprávěli ještě lepší a více pohlcující příběh – in engine generované trailery, ve kterých hraje hlavní roli přímo vaše customizovaná postava! Uvidíte tak v detailu vaši tvář i zbraně a zbroj zatímco se váš hrdina bude probojovávat skrz Sanctuary. Zároveň také Shelly potvrdil, že těchto trailerů bude v Diablu 4 plno. Společně s rozšířenými nástroji pro zajímavější dialogy, portréty vendorů a skvěle vypadající art direkcí se zdá, že se můžeme těšit  na pořádně temný a pohlcující příběh.

Tentokrát se vyplatí pořádně se zaseknout na tvorbě postavy. Budete ji totiž vídat ve všech in game trailerech!

A aby toho nebylo málo, tak ještě ředitel celé frančízy Diablo Rod Ferguson na twitteru nateasoval, že pokud se v Betě dostanete na lvl 20, čeká vás speciální dárek až hra vyjde. Že by unikátní Achievement? 🙂

Dont tease me daddy…

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz