DiabloFans.cz je fan web hry Diablo 4 pro českou a slovenskou komunitu (CZ/SK). Najdete zde buildy, návody a novinky ze světa Diabla.

Image
Lilith - SEO web bgr
ImageDiablo 4 Klan

Diablo 4 Klan: Najděte si na launch ten svůj

22 května, 2023
 / 
NexiuZ
 / 

Téma dnešního článku? Diablo 4 klan – ke kterému se připojit a jak si založit vlastní!  Napovíme vám, které české/slovenské klany na launch vznikají a také na jaký typ hráčů jsou jednotlivé klany zaměřené.

Diablo 4 je hra se sdíleným světem. Během všech herních aktivit si můžete vybrat, zda budete hrát sami, nebo ve skupině. Pokud ale chcete mít po ruce vždycky lidi, se kterými můžete grindovat a tryhardit, je lepší vytvořit si klan nebo se k němu přidat. Klany jsou sdílené napříč vaším účtem. I když máte třeba deset postav, některé HC, některé SC některé sezónní a některé v eternal realm, všechny jsou součástí jednoho klanu. Stejně tak je jedno na jaké platformě hrajete, i když některé klany preferují například konzolové hráče.

Diablo 4 klan

Připojte se ke klanu nebo si založte vlastní

České a Slovenské klany na launch hry

Abyste měli rozhodování o tom, do jakého klanu vstoupit snazší, sepsali jsme pro vás seznam CZ/SK klanů o kterých v současné chvíli víme. Většinu z nich najdete na oficiálním discordu Diablofans.cz. Našim cílem je spojovat českou Diablo komunitu, takže pokud chcete založit vlastní klan, uděláme vám tady soukromé místnosti a budeme tak všichni hrát společně.

Dablo 4 klan – jaké najdete Discordu Diablofans.cz:

  • Diablofans.cz SC – oficiální klan
  • Diablofans.cz HC – oficiální klan pro hráče, kteří hrají primárně HC.
  • Lootea
  • 7 Sins (nenabírají)
  • Ghost Riders – zaměřeno primárně na konzolové hráče
  • CZSK Hardcore – HC klan
  • The Inquisition
  • ATC
  • Expendables
  • Bohemian Lions

Další klany o kterých víme:

Diablo 4 Klan

V klanu vidíte achievement ostatních a můžete je snadno pozvat do skupiny

Diablo 4 Klan – jak ho ve hře vytvořit a jak se připojit?

Vytvoření klanu v Diablu 4 je snadné a můžete to udělat v první vteřině po spuštění hry. Stačí přejít do herní nabídky a vyhledat záložku Klan (na PC stačí stisknout klávesu „N“). Nyní vyberte možnost „Vytvořit klan“ a budete vyzváni k zadání názvu klanu, značky, popisu, jazyka a štítků. Stačí postupovat podle pokynů a po dokončení máte přístup ke všem nastavením klanu, funkcím a oprávnění, abyste si mohli vlastní klan přizpůsobit a chránit.

Pokud se chcete ke klanu pouze připojit, místo stisknutí tlačítka „Vytvořit klan“ stiskněte tlačítko „Připojit se ke klanu“. Nyní můžete buď vyhledat konkrétní klan nebo se prostě připojit k náhodnému klanu zasláním žádosti. Jak prosté 🙂

Diskuze k článku

Image
Sprava uctu Diablofans.cz